A heti horoszkóp október 17-től elhozza a szükséges változást minden csillagjegynek

2022. október 17.
Sokan érezhették az elmúlt hetekben a motiváció, lelkesedés hiányát. A félreértések, koncentrációs nehézségek és halogatás azonban október 17-től véget ér, és megérezhetik végre a csillagjegyek a Mérleg szezon varázsát a maga teljességében. A heti horoszkóp csupa jót ígér a legtöbb csillagjegynek, minden felgyorsul a következő napokban.

A csillagok állása nagyon kedvező lesz október 17-től arra, hogy együttműködjünk és megoldásokat találjunk ki régóta halogatott problémákra, legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról. Ha a heti horoszkópon túl szeretnénk bepillantani abba is, mit ígérnek a csillagok 2023-ra, akkor olvassuk el, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az előttünk álló évből, vagy nézzük meg, mire számíthatunk a szerelemben.

heti-horoszkop-oktober-17

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp október 17-től

A héten a magánélet lesz a Kosoknál a középpontban. Olyan érzelmi változások indulnak el, melyek ugyan feltéphetnek régi sebeket, viszont ezáltal juthatunk el a megtisztuláshoz. Leszámolhatnak a félelemmel és bizonytalansággal a csillagjegy szülöttei, és bátran hallgathatnak a szívükre, meglesz a kellő támogatásuk hozzá.

Bika (április 20. – május. 20.) heti horoszkóp október 17-től

A Bikák engedjék el és hagyják maguk mögött, amit nem tudnak megoldani, különben maguk alá temetik őket a teendők, különösen ami az anyagi helyzetükkel kapcsolatos dolgokat és a biztonságukat illeti. A hét második felében felpezsdítheti a csillagjegy szülötteinek életét egy kis irodai flört, ami segít harmóniát és egyensúlyt teremteni a lelkükben.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp október 17-től

Vegyék kezükbe az irányítást és mutassák meg a világnak, hogy kell csinálni. Az Ikrek különösen elemükben érezhetik magukat a héten, szabadnak és tettre késznek. Azonban vigyázzanak, mert olyan konfliktusokba is belemehetnek, melyben nincs igazuk.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp október 17-től

A Rákoknak a határ a csillagos ég, és ne nézzenek vissza. Bár természetüknél fogva gyanakvók, a héten a csillagok állása lehetővé teszi, hogy gyorsabban haladjanak, mint ahogy egyébként tennék. Olyan beszélgetésekre kerülhet sor ennek folyományaként a hét közepén, amit korábban nem mertek megtenni. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp október 17-től

Kövessék a belső iránytűjüket a csillagjegy szülöttei! Dinamikus energiáknak köszönhetően átlendülhetnek félelmeiken, és ezen a héten töretlenül haladhatnak céljuk felé. Csak a tiszta gondolkodásukat ne hagyják, hogy befolyásolják. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp október 17-től

Sor kerülhet rá, hogy eggyel közelebb lépnek az elköteleződés felé a Szűz jegyűek. Hallgassanak a belső hangra, és ha úgy érzik, ez veszélyezteti az anyagi biztonságukat, ne tegyenek visszavonhatatlan ígéretet a héten.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp október 17-től

Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállók, ezen a héten foglalkozzanak többet saját magukkal a Mérlegek. Ha nem értünk egyet azokkal, akik fontosak számunkra, a lényeg, hogy őszintén kommunikáljunk, ne értsünk egyet csak azért, hogy a másik ember jobban érezze magát.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp október 17-től

Régóta halogatnak a Skorpiók valamit, amit már meg kellett volna tenniük? A héten tökéletes alkalom nyílik rá, hogy pontot tegyenek sokáig húzódó ügyek végére. Fontos elgondolkodniuk azon is, miért is nem fejezték be korábban ezeket a kötelességeket, hogy legközelebb ne kerüljenek ugyanebbe a csapdába. 

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp október 17-től

Szenvedély, öröm és önkifejezés kíséri a héten a Nyilasokat. Olyan élményeket tapasztalhatnak meg, melyek hosszú időre meghatározzák majd a csillagjegy szülötteinek életét, céljait. 

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp október 17-től

Ideje ismét tudatosítaniuk magukban a csillagjegy szülötteinek, hogy nincs olyan, hogy valami tökéletes. Ismét eluralkodhat az érzés a Bakokon, hogy nem elég jók. Ezt azonban a hét második felére fontos hírek halványíthatják el, melyek megnyugtató hétvégét ígérnek a csillagjegy szülötteinek.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp október 17-től

Ha az emberek nem támogatják a céljaikat és álmaikat, talán nem ők azok az emberek, akik igazán számítanak. A Vízöntők ezen a héten olyan felismerésre juthatnak, mely alapjaiban változtatja meg baráti viszonyaikat. Ez elsőre fájdalmasnak tűnhet, ám amikor csitulnak a viszályok, rájönnek a csillagjegy szülöttei, milyen felszabadító érzés, ha csak olyanok maradnak mellettük, akik pozitív erőt adnak és nem lehúznak.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp október 17-től

A héten nagy lépést tehetnek az önszeretet felé a Halak. A hét közepén stabilabbá válhatnak pénzügyeik, ami megalapozza érzelmi egyensúlyukat is. Érdemes a nagy beszélgetéseket a hét végére halasztani a csillagjegy szülötteinek

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!