A heti horoszkóp megmutatja végtelen lehetőségeidet december 5-től

2022. december 05.
Csak hallgassunk a hívó szóra. December 5-től a heti horoszkópunk nagy javulást ígér, a végtelen lehetőségek energiájával léphetnek előre a csillagjegyek a magánéletben vagy a karrierben az asztrológus szerint.
  • Az ítélőképessége a december 5-tel kezdődő héten roppant éles lesz a csillagjegyeknek, biztosan nem fognak rossz döntést hozni.
  • A Mars retrográd még mindig tart, ám a Merkúr és a Vénusz együttes hatása ellensúlyozza annak lehúzó hatásait a hét második felében.
  • Gondolkozzunk, mielőtt bármit mondanánk a héten, mert könnyen megbánhatjuk, ami kiszalad a szánkon.

Kreatív energiák, remény, hit és szerelem lesz a levegőben a december 5-tel kezdődő héten, köszönhetően a Merkúr és Vénusz együttállásának, melyek ellensúlyozzák a Mars retrográd negatív hatásait, melyeket 2023. január 12-ig kell még kibírnunk. Ezen a héten nehezebb lesz ugyan az álmodozás és fantáziálás, ám a hét második felében néhány napra azért visszakapjuk a rózsaszín szemüveget. (Ha többet szeretnél tudni róla, mi vár rád még 2022 decemberében, olvasd el havi horoszkópunkat is. De ha már arra vagy kíváncsi, hogyan hozhatod ki a legtöbbet 2023-ból, a csillagok tudnak mesélni erről is.)

A lehetőségek adottak a heti horoszkóp szerint, csak rajtunk múlik, élünk-e velük

A lehetőségek adottak a heti horoszkóp szerint, csak rajtunk múlik, élünk-e velük

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Még mindig türelemre intik a csillagok a Kosokat. Ez hatalmas kihívás egy Mars uralta jegynek, ám az uralkodó bolygója most retrográdban van, így nincs oka a sietségre. Az egyik legnagyobb tanulság a december 5-tel kezdődő héten a Kosoknak az lehet, hogy nem elég egyszer nekifutni az álmaik és céljaik teljesítésének, lehet, hogy több erőfeszítésre lesz szükségük. De a válaszok, amiket keresnek, időben megérkeznek.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

A héten csak azzal foglalkozzanak a csillagjegy szülöttei, ami a stabilitáshoz valóban szükséges. Ez most remek időszak lehet a Bikáknak a munkahelyváltásra, ezért a ne becsüljék alá azokat a lehetőségeket, melyek együttműködéssel kecsegtetnek. Egy hozzá közel álló személlyel konfliktusuk alakulhat ki a hét közepén, ám jó, ha tudják, hogy nem kell, hogy mindig a Bikáknak legyen igazuk. 

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Ha úgy érzik az Ikrek, hogy semmihez sincs energiájuk, motivációjuk, vegyenek egy mély levegőt és csak annyit tegyenek, ami tőlük telik. Végülis nem minden nap van a Mars retrográdban szerencsére, ennek hatása hol erősebben, hol gyengébben, de egészen 2023. január 12-ig érződik. Ha egy határidő közeleg a csillagjegy szülöttei számára a héten, gondoljanak a megkönnyebbülésre a végén, ne hagyják, hogy a láthatatlan nyomás és kétségek uralkodjanak el rajtuk. 

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

A héten a Rákok próbálják kibogozni az összekuszálódott érzéseiket, gondolataikat, mert szükség lesz a tisztánlátásukra a hétvégén, és nehéz úgy koncentrálni arra, mi az igazság, ha az elméjük tele van más gondolatokkal. Ne vállalják túl magukat a héten a csillagjegy szülöttei, mert elveszíthetik a motivációjukat és érdeklődésüket a túl nagy teher alatt. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

A kapcsolatai kerülnek előtérbe ezen a héten, időre lehet szüksége az Oroszlánoknak, hogy tisztába jöjjenek önmagukkal. A hét közepe tökéletes lehet arra, hogy megtegyék a következő lépést karrierjükben. Figyeljenek oda a bölcs tanácsokra!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Túlságosan arra fókuszálnak a héten a csillagjegy szülöttei, hogy minden napjuk minden percét beosszák, ám így komoly frusztrációt okoz számukra, ha valamilyen váratlan esemény felborítja a rendszert. Sokan vannak körülöttük, akik bármit megtennének értük, fogadják el a segítséget, hiszen nem kell mindent egyedül megoldaniuk. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Ne görcsöljenek túl sokat azon, hogyan lesz, haladjanak lépésről lépésre gyakorlatban a Mérlegek. Koncentráljanak inkább arra, mire van szükségük ahhoz, hogy előre haladhassanak. A tények nem mindig látszanak tisztán, így ne döntsenek elhamarkodottan a magánéletükben a csillagjegy szülöttei.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

A stabilitás legyen most a legfontosabb a hét elején a Skorpiók számára, ami megalapozza a megfelelő döntési helyzetet a hét második felére. Takarékoskodjanak az energiájukkal a csillagjegy szülöttei, hogy maradjon azokra is, akik a legközelebb állnak hozzájuk, és a szokásosnál is jobban vigyázzanak arra, mit mondanak. 

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Mindig hajlamos volt kimondani a véleményét a Nyilas akkor is, amikor nem kérdezték, ám a héten ez a kommunikációs stílus nem biztos, hogy előre viszi. Legyen önkritikus, ha összezördülése támadt munkahelyén vagy a magánéletében, és vállalja, hogy nem volt igaza. 

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Nem egy nap alatt építették Rómát sem, legyen ez a heti mantrája december 5-től a Bakoknak. A Mars retrográd hatása érződik a csillagjegy szülötteinek környezetén is, a hét közepén jöhetnek olyan dolgok, melyek eltéríthetik céljától, ám tudatossággal átlendülhet ezeken az akadályokon. Legyen realisztikus a pénzügyeit illetően, ne költsön többet, mint amennyit megengedhet magának!

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Nem minden nap adatik meg olyan jó lehetőség, hogy végre szintet lépjen azzal az emberrel kapcsolatban, aki iránt már oly régóta érdeklődnek a Vízöntők, mint ezen a héten! Legyenek őszinték és határozottak a döntésüket illetően, és az eredmény sem marad el.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. december 5-től

Ha elvégezte a spirituális munkát, a Halak számára remek hét nap következik december 5-től. Gyógyulás és megbocsátás övezi ezt az időszakot, azonban a belső, önmagukkal folytatott beszélgetések nem feltétlenül kényelmes dolgokat tárhatnak fel. Ez is a megtisztulás része, a hét második felére nem marad el a katarzis sem.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!