Ennek 3 csillagjegynek pozitív változás érkezik a szerelmi életébe február 2-án

2023. február 02.
Mindenkinek jól jön egy olyan nap, amikor igazán szerencsésen alakul a magánélete, főleg, ha ez a szerencse nem tiszavirág-életű lesz. A mai nap pont ilyen lesz három csillagjegy számára, mert ők végre képesek lesznek félelem nélkül szembenézni azzal, ami sebezhetővé teszi őket – a szerelemmel.
Ennek 3 csillagjegynek pozitív változás érkezik a szerelmi életébe február 2-án

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A partnereddel valamiben megegyezésre juttok a kapcsolatotokat illetően. Ez egyszerűen azért van, mert te is láttad, hogy kis híján tönkrementetek, és rá kellett jönnöd, hogy ehhez a pusztuláshoz te is hozzájárultál. De az a helyzet, hogy nem akarod őt elveszíteni, úgyhogy hatalmas erőfeszítésre lesz szükséged. A partnered már megváltozott, fejlődött és úgy érzi, ha ez neked is sikerül, akkor mindent meg tudtok oldani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem látod a jövőt a szerelmed nélkül, még akkor sem, ha néha furcsa hatással van rád. Nagyon hosszú idő óta most először láthatod, hogy bizonyos cselekedeteid hozzájárultak ahhoz, hogy a kapcsolatotokban törés keletkezett. Vállalj felelősséget ezekért a tettekért, hogy véget vethess az ellenségeskedésnek. Áldozatra van szükség!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szerelem és az ígéret idealisztikusnak tűnik számodra, de mégsem fogsz rájuk nemet mondani. Ma új perspektívából fogod kémlelni a dolgokat, és minden kevésbé durvának, talán még ígéretesnek is tűnik majd. Ritkán szeretsz kizárólag a megérzéseidre támaszkodni, de a mai nap önbizalmat ad ahhoz, hogy megbízz az intuícióidban. Hallgasd meg a partneredet, mert lehet, hogy arra van szüksége, hogy meleg szívvel, lágyan fordulj felé.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images