Heti horoszkóp 2023. május 8-tól: ne pazarold az energiádat arra, aki nem érdemli meg

2023. május 08.
Ha stresszesnek, fáradtnak, szorongónak érezzük magunkat, ne lepődjünk. Minden alapunk megvan hozzá, ami a bolygóállásokat illeti. A Merkúr retrográd sem ért még véget, ám közben elkezdődött a Plútó retrográdja is. Nem csoda tehát, ha nagyon intenzív hullámhegyeket, de inkább hullámvölgyeket élünk meg a május 8-tól kezdődő héten az asztrológus szerint.
Gal Gadot körül is hatalmas energiák szabadulnak fel a heti horoszkóp szerint 2023. május 8-tól kezdődő héten
  • Nagy esély van rá a heti horoszkóp szerint, hogy május 8-tól régi ügyekkel kell foglalkoznunk. 
  • Úgy tűnhet a napokban az asztrológus szerint, hogy semmi sincs a helyén. 
  • A romantikus Vénusz hatásait most a Neptunusz is befolyásolja a Bika jegyében, így a tiszta érzelmekbe féltékenység és bizonytalanság keveredhet a heti horoszkóp szerint.

Erőteljes érzelmi hullámok csapódhatnak le a május 8-tól kezdődő héten az asztrológus szerint. Muszáj, hogy koncentráljunk és logikusan gondolkodjunk, különben eluralkodhat rajtunk a pánik. A heti horoszkóp szerint fontos, hogy emlékeztessék rá magukat a csillagjegyek: nincs szükségünk senkire, hogy kiegészítsen minket, már így is kerek egészet alkotunk.

A Merkúr retrográd eléri drámai csúcspontját, mielőtt véget érne a héten. Az asztrológus részletesen is elárulta, mi vár a horoszkópjuk szerint a csillagjegyekre május 8. és 14. között.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Egy régi kapcsolat felelevenítése nem várt pozitív hatásokkal jár a Kosok életében. A hét elején úgy tűnhet, mindenki a csillagjegy szülötteivel akar beszélni, üzenetet váltani. Ezek között jócskán akad majd olyan megkeresés, ami jó irányba mozdítja elő a csillagjegy szülötteinek pénzügyeit. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A Bikák őszintesége kifizetődik a héten. A csillagjegy szülöttei lesznek a figyelem középpontjában a munkahelyükön. Ez tökéletes alkalom, hogy a saját karrierjüket előremozdítsák. Egy barátjukkal nehéz napokat élhetnek meg. Legyenek őszinték, mert ez a barát megérdemli, hogy megtudja az igazat.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A héten kiderül, mekkora súlya van az Ikrek szavának. Azonban ha nem vigyáznak, kinek mit mondanak, könnyen kifecseghetnek egy rájuk bízott titkot a csillagjegy szülöttei. Ne lepődjenek meg, ha emiatt felháborodással szembesülnek, ideje beismerni, ha hibáznak és nem másra hárítani a felelősséget ezúttal, mert könnyen elveszíthetik a maradék barátaikat is.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A Rákok a közvetlen közösségükért tehetnek sokat a héten. Jó alkalom adódik az adománygyűjtésre, és még csak megerőltetniük sem kell nagyon magukat a jó cél érdekében. A bimbózó kapcsolatában jó, ha most lassabb tempóra vált, mert elijesztheti potenciális partnerét, ha túl sokat akar egyszerre. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Végre összeállnak a dolgok az Oroszlán életében. A hét elején még úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy maga alá temeti őket a munka, ám nem várt helyről érkezik segítség. Mielőtt döntene pénzügyekben, tájékozódjon alaposan.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Örömhírrel indulhat a hét a Szüzeknek. Egészen más színben látják a világot a küszöbön álló változásoktól. Ha első randijuk lesz a héten, ne aggódjanak, ha késik egy kicsit a másik. Adjanak azért esélyt, a közlekedés ugyanis szeszélyes időnként.

A Bika jegyében hatalmas energiák szabadulnak fel a heti horoszkóp szerint május 8. és 14. között

A Bika jegyében hatalmas energiák szabadulnak fel a heti horoszkóp szerint május 8. és 14. között

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A héten áttörést érhetnek el a Mérlegek egy régóta holtpontra került ügyben. Remek ötleteik támadnak, melyek átlendítik végre az akadályokon a csillagjegy szülötteit. Nagyon jó alkalom adódik a Mérlegek számára, hogy a pénzügyeiket rendezzék és új forrásokat találjanak készülő projektjeik számára. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Egy fontos kapcsolata erősebbé válik a héten. A Skorpiók végre leülnek szemtől szemben párjukkal, és kimondják azokat a dolgokat, amiket már sokkal korábban kellett volna. A bolygóállások most tökéletesek az összeköltözésre, a pénzügyeiket is sikerülhet végre közös nevezőre hozni párjukkal. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A Nyilasok ördögi körbe kerülhetnek a hét közepére, amiből nem látják egyelőre, hogyan szabadulhatnának. Komoly döntést kell meghozniuk a munkájukkal kapcsolatban. Ha ezzel sikerül dűlőre jutniuk, fellélegezhetnek végre. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

A szépség és a szerelem kéz a kézben jár a Bakok esetében a heti horoszkópjuk szerint. Utazzanak el a párjukkal néhány napra, és ismét úgy lángol majd a szerelmük, mint kapcsolatuk kezdetén. Ha még most keresik a párjukat, a Bakok egy teljesen váratlan helyen találkozhatnak azzal az emberrel, aki hosszú időre meghatározó szerepet tölt be az életükben. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Az eddig csak csordogáló energiák végre duzzadó folyóként áramlanak majd a héten. A Vízöntők ismét tettrekésznek érzik magukat, minden akadályt képesek legyőzni. Tökéletes ez a hét arra, hogy átrendezzék otthonukat és kisebb felújítási munkákat megejtsenek.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. május 8-tól

Úgy érezhetik a Halak, hogy nincs náluk népszerűbb ember a Földön. Ám a folyamatos kommunikáció kimerítő is egyúttal, nem csoda, ha szétszórttá válhatnak a hét második felére a csillagjegy szülöttei. Figyeljék meg, kik azok, akik csak elszívják az energiájukat, és foglalkozzanak azokkal az emberekkel inkább, akik segítenek a töltekezésben.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images, Unsplash