Ennek 3 csillagjegynek párkapcsolati problémákat hoz május 9.

2023. május 09.
Tiszta lap a nagy döntések előtt: erre van szüksége azoknak, akiknek alaposan megzavarja a szerelmi életét a mai nap. Sokan belefáradtak a játszmákba, a drámákba és a veszteségekbe. Nekik szükségük van egy kis szünetre, május 9. pedig végre magával hozza a tisztánlátást.
Ennek 3 csillagjegynek párkapcsolati problémákat hoz május 9.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ez az érzés új lehet számodra, mivel soha nem számítottál arra, hogy negatívan fog rád hatni a szerelem. Nem arról van szó, hogy elárultak, vagy bármi rosszat tettek veled. Egyszerűen csak belefáradtál a próbálkozásba, ami teljesen természetes. Május 9-én úgy érzed, eleged van, de mivel ezt magadban tartod, senkit nem bántasz meg vele.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ma újragondolsz mindent, amit eddig a romantikáról hittél, egyszerűen azért, mert felnyílt a szemed. Nem állsz készen arra, hogy hogy a partnereddel felfrissítsétek a kapcsolatotokat. Egyedül akarsz maradni, és meghúzni a határaidat. A szerelem várhat, és meg is fog várni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Csak te tudod, mikor jön el az ideje, hogy szünetet tarts, ez pedig a mai nap lesz. Egyszerűen nincs kedved semmihez, de ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatodból hiányzik a szenvedély, csak túl sok a problémád mostanában. Május 9-én nemet mondasz. Szükséged van egy kis szünetre, és mivel te vagy a saját életed főnöke, mindenkinél jobban tudod ezen a világon, mire van szükséged.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images