Fürdőruha-horoszkóp 2023 – Ezt viseld a strandon idén a csillagjegyed szerint!

2023. június 22.
Kihívó megkötős bikini, ami alig takar valamit, mint a Kardashian nővéreknél? Vagy egy kényelmes és sportos egyrészes úszódressz? A csillagjegyünk segít, hogy megtaláljuk azt a fürdőruhát, amiben a legjobban érezhetjük magunkat idén nyáron!
Fürdőruha horoszkóp 2023
  • A csillagjegyünk sokat elárul a személyiségünkről, ami hatással van az öltözködésünkre, így a fürdőruha-választásunkra is.
  • Ha mindig úgy éreztük, nem találtuk meg azt az úszódresszt vagy bikinit, ami igazán a miénk, a horoszkópunk megmutathatja, merre érdemes keresnünk.
  • Az asztrológus elárulta, melyik csillagjegy érzi magát igazán jól egy magas derekú fürdőruhában, vagy éppen az aprócska bikiniben.

Visszavonhatatlanul itt a nyár, ideje elővenni a fürdőruhákat! Ha mindig úgy éreztük, nem találtuk meg azt az úszódresszt vagy bikinit, ami igazán a miénk, a horoszkópunk megmutathatja, merre érdemes keresnünk. Mivel a csillagjegyünk sokat elárul a személyiségünkről, segíthet a fürdőruha kiválasztásában is. Az asztrológus elárulta, melyik csillagjegynek érdemes egy magas derekú bikinibe beruháznia, és ki az, aki inkább sportos egyrészest válasszon.

Mutatjuk, a 2023-as fürdőruhatrendek közül melyik illik legjobban az egyes csillagjegyekhez!

Kos (március 21. – április 20.): sportos egyrészes fürdőruha

A Koshoz a sportos egyberészes fürdőruha illik legjobban a horoszkóp szerint

A Koshoz a sportos egyrészes fürdőruha illik legjobban a horoszkóp szerint

A Kosok nem bírják a strandon sem a lustálkodást. Aktívak maradnak nyaralás alatt is, így olyan fürdőruhát válasszanak, amiben kényelmesen és biztonságosan strandröplabdázhatnak és úszhatnak, biztos, hogy nem veszítik el a felsőrészt és nem csúszik félre az alsó. Ők az a csillagjegy, akiknek mindenképp kell egy sportos egyrészest is pakolniuk a bőröndjükbe, amivel bármilyen spontán kalandban benne lehetnek.

Bika (április 21. – május 21.): retró fürdőruha

A Bikához a retró fürdőruha illik legjobban a horoszkóp szerint

A Bikához a retró fürdőruha illik legjobban a horoszkóp szerint

Az asztrológus szerint a Bikák imádják a kényelmet és a jó minőséget. Nincs ez másképp a fürdőruhákkal sem. Olyan stílus való a csillagjegy szülötteinek, ami már kiállta az idők próbáját. Klasszikus és elegáns bikinit vagy egyrészest válasszanak a Bikák. A retró szabású, magas derekú és alacsony combkivágású bikinialsók izgalmas melltartóval párosítva biztos, hogy a nyári ruhatáruk kedvenc darabjai lesznek. 

Ikrek (május 22. – június 21.): kivágott egyrészes

Az Ikrekhez a kivágott egyrészes illik a horoszkóp szerint

Az Ikrekhez a kivágott egyrészes illik a horoszkóp szerint

Az Ikrek szeretnek kísérletezni a stílusokkal, imádják a változatosságot. Ugyanakkor ez azt is jelentheti, hogy nehezen döntenek, köszönhetően a csillagjegyüket uraló kettősségnek. Egy oldalt kivágott fürdőruhával elkerülhetik, hogy választaniuk kelljen az egyrészes vagy a kétrészes fürdőruha között, hiszen ez mindkettő egy kicsit. 

Rák (június 22. – július 22.): nőies egyrészes

A Rákhoz a pasztell színű fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Rákhoz a pasztellszínű fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Rákokhoz egy pasztellszínű egyrészes illik legjobban a horoszkóp szerint, mivel a zodiákus egyik legnőiesebb jegye. Elegáns, mégis vidám, amit csak még jobban kiemel, ha a visszafogott, nyárias színek mellett finom virágminta díszíti a fürdőruhájukat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.): megkötős bikini

Az Oroszlán szexi bikiniben hívja fel magára a figyelmet a horoszkóp szerint

Az Oroszlán szexi bikiniben hívja fel magára a figyelmet a horoszkóp szerint

Az Oroszlán nem fogja vissza magát a strandon sem. Amikor fürdőruhát választ, minél többet meg akar mutatni magából, hogy minden szem rá szegeződjön a vízparton is. Ez nem csak a szexualitásról szól. Az Oroszlánok büszkék és magabiztosak, nem érzik úgy, hogy rejtegetniük kellene a testüket. Nem hódítani akarnak a parton, viszont azt élvezik, ha mások csodálják a karizmájukat és tartásukat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): tankini

A Szűzhöz a tankini illik a horoszkóp szerint

A Szűzhöz a tankini illik a horoszkóp szerint

Okos és sokoldalú fürdőruhaválasztás a tankini, így tökéletes egy olyan perfekcionista csillagjegy számára, mint a Szűz. Mivel a csillagjegy szülöttei gyakorlatias és aprólékos emberek, szeretik, ha minden rendben halad az irányításuk alatt. Egy trikószerű felsőrész és egy bikinialsó kellő takarást és rugalmasságot jelent a Szüzeknek, nem kell aggódniuk vagy úgy érezniük, hogy ki kell lépniük a komfortzónájukból a strandon.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): egyvállas fürdőruha

A Mérleghez az egyvállas fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Mérleghez az egyvállas fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Mérlegek ízig-vérig romantikus lelkek, imádják a csodaszép és elegáns darabokat, ugyanakkor az egyszerűség és letisztultság is fontos számukra. Ezért egy egyvállas fürdőruha a tökéletes választás számukra a horoszkóp szerint. Ez roppant esztétikus, kiegyensúlyozott, minimalista ruhadarab, ami mégis érdekes és különleges, pont mint a csillagjegy szülöttei.

Skorpió (október 24. – november 22.): hosszú ujjú fürdőruha

A Skorpióhoz a hosszú ujjú fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Skorpióhoz a hosszú ujjú fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A titokzatos Skorpión nehéz eligazodni az asztrológus szerint. A csillagjegy szülötteit ez cseppet sem zavarja, sőt. Szeretik megőrizni a kiszámíthatatlan képet magukról. Miért ne viselnének egészen váratlan fürdőruhát a strandon is? A hosszú ujjú felső többet takar, mint amennyit felfed, többet hagyva a képzeletre.

Nyilas (november 23. – december 21.): szörf rövidnadrág

A Nyilashoz a szörf rövidnadrág illik a horoszkóp szerint

A Nyilashoz a szörf rövidnadrág illik a horoszkóp szerint

Ne lepődjünk meg, ha nyáron a Nyilasok csak úgy fogják magukat és spontán elruccannak egy tengerparti hétvégére vagy egy hétre eltűnnek túrázni a hegyekben. A kalandvágyó csillagjegy képtelen sokáig egy helyben maradni, ezért a szörf rövidnadrág a bikinifelsőhöz laza és kényelmes választás, hogy szabadon élvezhessék a nyarat, akár sportolás vagy strandolás közben.

Bak (december 22. – január 20.): magas derekú bikini

A Bakhoz a magas derekú bikini illik a horoszkóp szerint

A Bakhoz a magas derekú bikini illik a horoszkóp szerint

Ha sikerül egy Bakot kirángatni az irodából a strandra, nagy eséllyel egy magas derekú, elegáns bikiniben jelenik meg a parton. Profi és ambiciózus jegy lévén nem adnak esélyt a véletlen baleseteknek még kikapcsolódás közben sem. A legjobb oldalukat akarják mutatni strandolás közben is.

Vízöntő (január 21. – február 19.): csíkos egyrészes fürdőruha

A Vízöntőkhöz egy csíkos egyrészes fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Vízöntőkhöz egy csíkos egyrészes fürdőruha illik a horoszkóp szerint

Igazi szeretni való, bolondos csillagjegy a Vízöntő. Felszabadult és excentrikus csillagjegy, akik nem törődnek az aktuális trendekkel. Inkább a saját személyiségüket akarják kifejezni és megmutatni a ruházatukkal is. Nincs elég színes vagy elég mintás úszódressz számukra. Egy Praktikus, viszont annál színesebb és csíkosabb fürdőruhával nem lőhetnek mellé idén sem.

Halak (február 20. – március 20.): fodros fürdőruha

A Halakhoz a fodros fürdőruha illik a horoszkóp szerint

A Halakhoz a fodros fürdőruha illik a horoszkóp szerint

Természetüknél fogva otthon érzik magukat a Halak a vízben. Igazi hableányok lehetnek egy nőies, romantikus fodros fürdőruhában, ami kifejezi álmodozó személyiségüket és életörömüket.

Forrás: BestLifeOnline, fotó: Unsplash, Getty Images