Ennek a 4 csillagjegynek a 2023-as élete legjobb nyara lesz az asztrológus szerint

2023. május 17.
Az asztrológus azt is elárulta, miért lesz roppant szerencsés 2023 nyarán ez a négy csillagjegy. Nézd meg, te is köztük vagy-e!
Ennek a 4 csillagjegynek a 2023-as élete legjobb nyara lesz az asztrológus szerint
  • Nyáron nem igazán jár a spirituális és személyiségfejlődés az eszünkben. 
  • Négy csillagjegy számára viszont 2023 nyara igazi áttörés lesz.
  • A bolygóállások meghozzák a rég áhított kalandot és új kihívásokat, mind lelkileg, mind fizikai értelemben 2023. június 21. és szeptember 23. között a négy jegy számára.

A belső felfedezés és utazás nem hangzik túl izgalmasan, különösen nyáron. Viszont ha az álmaink beteljesítéséről van szó, azonnal érdekesebbé válik. A nyári bolygómozgások – a Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Vénusz és Merkúr is mind retrográdban lesz június 21. és szeptember 23. között – viszont négy csillagjegy számára életük legjobb nyarát hozhatják el.

Mit jelentenek ezek a retrográdok a nyári horoszkópban?

A hat bolygó retrográdja sokáig húzódik, így alapvetően határozza meg a csillagjegyek életét a nyári hónapokban. (Sőt, még az ősz elején is.) Mivel átfedés is van közöttük, nem tévedünk, ha kijelentjük: változást hoznak. Az asztrológus szerint a következő alapvető energiaállapotokat hozzák el a retrográdok:

  1. A Szaturnusz retrográdja (2023. június 17. – november 4.) alatt a karmánk megkapja büntetését vagy éppen jutalmát, attól függően, mit érdemeltünk ki. Most számolnunk kell a korábbi tetteink következményeivel.
  2. Az Uránusz retrográd (2023. augusztus 28. – január 22.) kiszámíthatatlan és meglepő fordulatokkal teli időszakot hoz. Nagy felismerések történnek és hallgatnunk kell a megérzéseinkre. 
  3. A Neptunusz retrográd (2023. június 30. – december 6.) hatására szembenézünk a valósággal, mély igazságokra derülhet fény.
  4. A Plútó retrográd (május 1. – október 10.) motiváló hatású, az új kihívásokat is könnyedén vesszük az életünkben. Olyan lendületet kaphatunk, amivel képessé válunk az életünk átalakítására.

Bár ezek alapján már látható, hogy nem minden a kikapcsolódásról és pihenésről szól majd 2023 nyarán, ez nem feltétlenül jelent rosszat. Sőt, négy csillagjegy számára mondhatjuk azt is, életük legjobb nyarának ígérkezik az idei! Mutatjuk, melyik ez a négy nagyon szerencsés csillagjegy.

A Bika (április 21. – május 21.) élete legjobb nyarára számíthat 2023-ban

Magabiztosnak érzi magát és élményekben bővelkedő nyara lesz 2023-ban a Bikáknak. Optimizmussal töltik el a bolygóállások a csillagjegy szülötteit, úgy érzi, bármire képes. Az embereket lenyűgözi a Bikák attitűdje, és ami még fontosabb, saját maguk is végre elégedettnek érzik magukat a bőrükben. Járjanak nyitott szemmel, lássák meg a lehetőségeket, arra azonban emlékeztessék magukat, hogy ne vigyék túlzásba. Jó időszak lesz ez a nyár az utazásra, új emberekkel való találkozásra és a szórakozásra, kikapcsolódásra. A bolygók a Bika mellett állnak 2023 nyarán!

A bolygóállások élete legjobb nyarát jósolják a Bikáknak, Oroszlánoknak, Nyilasoknak és Skorpióknak

A bolygóállások élete legjobb nyarát jósolják a Bikáknak, Oroszlánoknak, Nyilasoknak és Skorpióknak

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) élete legjobb nyarára számíthat 2023-ban

Karrierjében végre eléri azt a pontot az Oroszlán, amiért már régóta dolgozott. Felfigyelnek teljesítményére és képességeire, és megkapja a méltó elismerést. Új munkalehetőségre is számíthatnak a csillagjegy szülöttei, de a munkával kapcsolatos utazást is tartogathatnak a bolygóállások. Biztos, hogy jól döntenek idén nyáron az Oroszlánok, már csak élvezniük kell munkájuk gyümölcsét.

A Nyilas (november 23. – december 21.) élete legjobb nyarára számíthat 2023-ban

Ez a nyár a Nyilasokról szól majd. Ha munkát keresnek, most az ölükbe hullhat egy remek lehetőség, egy olyan feladat, amit valóban élveznek majd. A személyes fejlődés egy új, roppant izgalmas és élményekkel teli módját fedezhetik fel 2023 nyarán. Legyenek büszkék a saját értékeikre, tegyék bele a munkájukba a legjobb tudásukat, majd zsebeljék be az elismerést. A siker garantált a Nyilasoknak 2023 nyarán!

A Skorpió (október 24. – november 22.) élete legjobb nyarára számíthat 2023-ban

Minden szempontból erőteljes időszak lesz 2023 nyara a Skorpiók számára. Munkahelyi és személyes kapcsolataik erősödhetnek, ám azok a szálak, amik csak visszahúzzák a csillagjegy szülötteit, most megszakadhatnak végre. Roppant nagy szerencséje lesz a pénzügyekben a Skorpióknak, váratlan bevételre számíthatnak a nyár közepén. A Vénusz hatására végre kristálytisztán látják majd a csillagjegy szülöttei, mit akarnak valójában, megértik a saját elvárásaikat magukkal szemben is. Hallgassanak idén nyáron a megérzéseikre a Skorpiók, és minden sikerülhet!

Forrás: StyleCaster, fotó: Unsplash