Ez a 3 csillagjegy számíthat szerelmi kalandra a nyaraláson

2023. június 28.
Úgy érezheti magát ez a három csillagjegy a nyaralásán, mintha egy romantikus filmbe csöppent volna. Az asztrológus szerint jó esély van rá, hogy kellemes vagy éppen szenvedélyes nyári flörtbe, szerelmi kalandba keverednek ezek a csillagjegyek a nyaralásukon.
3 csillagjegy, akik nagy eséllyel keverednek szerelmi kalandba a nyaralásukon
  • Bár nem feltétlenül valljuk be, de a legtöbben eljátszottunk már a gondolattal, milyen lenne, ha egy jóképű idegen elcsábítana a nyaralás alatt.
  • Három csillagjegy számára az asztrológus szerint most valóra válhatnak az ilyen nyári kalandokról szőtt álmok.
  • Mutatjuk, melyik az a három csillagjegy, akiknek életreszóló szerelmi kalandban lehet része az idei nyaralásukon!

Vannak olyan csillagjegyek, akik szinte mindig úgy térnek vissza a nyaralásukról, hogy szenvedélyes nyári kalandokról mesélhetnek. Az asztrológus szerint van valami közös azokban, akik mindig kifognak egy jóképű idegent a vakációjukon, és szerelmesen töltik a szabadságukat: magnetikus, nyitott, elbűvölő személyiségük.

Ezek a csillagjegyek általában nyitottak a kalandokra, új élményekre, nem zárkóznak el a rövid románcoktól, a maguk teljességében élik meg a szerelmi kalandokat. Akár úgy indulnak el a vakációra, hogy összemelegednek egy jóképű helyi idegennel vagy turistatárssal, akár nem, az alábbi három csillagjegy idén jó eséllyel keveredik kalandba az idei szabadsága alatt.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) szerelmi kalandba keveredhet a nyaraláson

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki annyira nagy társasági életet élne, mint az Ikrek. A másokat mágnesként vonzó ellenállhatatlan, természetes karizmájuk a nyaralás alatt még erősebb lehet. A vibráló energiájuk azonnal a figyelem középpontjába állítja az Ikreket. Tudják, hogyan csábítsanak el valakit, és nem félnek használni ezt a képességüket. Mivel Levegő jegyként jól alkalmazkodnak bármilyen helyzethez, teljesen kényelmesen érzik magukat a forgószélszerűen végigsöprő nyári villámszerelemben is.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) szerelmi kalandba keveredhet a nyaraláson

A Mérleg nyaralása olyan lehet az asztrológus szerint, mint egy romantikus film

A Mérleg nyaralása olyan lehet az asztrológus szerint, mint egy romantikus film

Egy másik Levegő jegy, a Mérleg is kihasználhatja végzetes vonzerejét, hogy az egész nyaralóhelyet magába bolondítsa. Nem csoda, hiszen a csillagjegy szülötteit a szerelem, szépség és a romantika élteti. Mindenük a másokhoz való kapcsolódás és a harmónia, melyeket tökéletesen át lehet élni egy nyári szerelemben. Számítsanak azonban rá a Mérlegek, hogy a nyaralás alatti románc lehet, hogy többet jelent majd mindkettejük számára. Erős érzelmek ébredhetnek a felekben.

A Nyilas (november 22. – december 21.) szerelmi kalandba keveredhet a nyaraláson

Született utazók a Nyilasok. Nyitottak, szabadok és kíváncsiak. Bármilyen élményben benne vannak a nyaraláson, beleértve a szerelmet is. Játékos természetük ellenállhatatlan társasággá teszi a csillagjegy szülötteit, akikkel emlékezetes pillanatokat élhet át partnerük. Nem csak a szexre korlátozódik ez a nyári románc. Közös búvárkodás, séták a romantikus óvárosban, vibráló tengerparti buli vagy éppen kulináris kalandok fűszerezhetik az élményeiket.

Forrás: Bustle, fotó: Unsplash