3 csillagjegy, akikkel 2023 júniusában újra össze akar jönni az exük

2023. június 06.
Van, amikor két ember csak rossz időben vagy túl korán találkozott az életben, és máskor talán működött volna a kapcsolatuk. Az asztrológus szerint három csillagjegynél könnyen előfordulhat 2023 júniusában, hogy megkapják a második esélyt volt párjukkal az újrakezdésre.
3 csillagjegy, akikkel 2023 júniusában újra össze akar jönni az exük
  • Nem azokkal az exekkel békülnek ki a csillagjegyek, akikkel csúnya véget ért a kapcsolat.
  • De 3 olyan csillagjegy is van az asztrológus szerint, akiknél most az univerzum úgy intézheti, hogy ismét megpróbálják volt párjukkal. 
  • Lesz olyan csillagjegy, aki egy barátján keresztül tudja meg, hogy volt párja szívesen újra összejönne vele.

Három csillagjegynél is olyan bolygóállások uralkodnak 2023 júniusában, melyek elősegítik, hogy felbukkanjon egy volt párjuk és ismét összejöjjenek az exükkel. Az asztrológus azonban hangsúlyozza: attól, hogy elénk áll a volt párunk és azt mondja, vissza akar kapni, netán egy barátunkon keresztül szerzünk tudomást erről a szándékáról, nem kell, hogy újrakezdjük. Csak ha tényleg akarjuk. 

Mutatjuk, melyik három csillagjegy jön össze nagy eséllyel volt párjával 2023 júniusában.

A Bikát (április 20. – május 20.) vissza akarja kapni a volt párja 2023 júniusában

Egyszerűen nem értik a Rákok, miért akarhat a volt párjuk ismét összejönni velük

Egyszerűen nem értik a Rákok, miért akarhat a volt párjuk ismét összejönni velük

A volt párja vissza akarja kapni. Ezt nem feltétlenül ő közli a Bikákkal, ám a pletykák gyorsan terjednek. A gondolat pedig, hogy az az ember ismét a csillagjegy szülötteit akarja, egyszerre jó és rossz. Eleinte teljes védekező állásba helyezkedhetnek a Bikák, erős stresszt válthat ki belőlük volt párjuk felbukkanása. Ha őszinték akarnak lenni magukkal, nem biztos, hogy maradéktalanul boldogok attól, hogy volt párjuk újra össze akar jönni velük. Különösen ha azokra a szakítás utáni zűrzavaros időkre gondolnak. Most már olyan életet alakítottak ki a Bikák, amiben boldogok voltak a volt párjuk nélkül is, nem akarják most mindezt odadobni egy olyan emberért, akivel egyszer már balul sültek el a dolgok.

A Rákot (június 21. – július 22.) vissza akarja kapni a volt párja 2023 júniusában

Egyszerűen nem értik a Rákok, miért akarhat a volt párjuk ismét összejönni velük, mikor egyértelműen közölték szakításkor, hogy egyáltalán nem éreznek irántuk semmit. Már nem azok az önbizalomhiányos emberek, akik egykor voltak, és nem viselik el többé a csillagjegy szülöttei, hogy olyan rosszul bánjanak velük egy párkapcsolatban, mint az a bizonyos exük. Az nem szerelem volt. Ám bármi is volt, ma már képtelenek lennének együtt lenni azzal az emberrel. Ez nem tartja vissza a volt párjukat attól, hogy üzenetekkel bombázza a Rákokat és a közös barátaikon keresztül üzengessen. Ám most már arra sem biztos, hogy kíváncsiak a csillagjegy szülöttei, miért csinálja ezt az egészet az exük.

A Nyilast (november 22. – december 21.) vissza akarja kapni a volt párja 2023 júniusában

Régebben mindent megadtak volna azért, hogy a volt párjukkal újra összejöjjenek, ám ma már inkább cikinek találják azt az erőlködést, amivel vissza akarja hódítani exük a Nyilasokat. Különösen azok a pletykák zavarják, amiket kitalált a csillagjegy szülötteiről abban a reményben, hogy végre szóba áll velük. A Nyilasok azonban nem akarnak ismét abban a hálóban vergődni, túl boldogok a jelenlegi életükben ahhoz, hogy a volt párjuk ismét lehúzza magához őket. Az ellen nem tudnak mit tenni, hogy próbálkozik, csak várnak, mikor múlik el.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash