Nagy 2023-as szerelemhoroszkóp: minden csak rajtunk múlik majd

2022. december 28.
Amikor a szerelemmel kapcsolatos kérdéseket boncolgatja asztrológia, nem lehet mindenkire ugyanúgy érvényes, általános válaszokat adni. Az viszont minden csillagjegyre egyaránt igaz, hogy 2023-ban érdekes pillanatok várnak ránk, meglesz mindenkinek a lehetősége, nagy átalakulások várhatók – és csak rajtunk múlik, mit hozunk ki végül a szerelmi életünkből.
  • Lassan indul az év, ami a Mars és a Merkúr retrográdjának köszönhető, ezek akár pesszimista hullámokat is kelthetnek a csillagjegyekben.
  • A nyár lesz az igazi változás 2023-ban szerelem terén a csillagjegyek életében, amikor a Vénusz kerül retrográdba az Oroszlán jegyében. 
  • Kiderül, mit értékelünk magunkban leginkább, a büszkeség pedig vonzóvá teszi az embert.

Gyökeres változásokat hozhat 2023 a csillagjegyek szerelmi életébe, lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatainkat mindennél tisztábban lássuk. Ha arra is kíváncsiak vagyunk, mire számíthatunk az életünk más területein, nézzük meg a nagy 2023-as szerelmi horoszkópot, a 2023-as szexhoroszkópot, a 2023-as pénz- és karrierhoroszkópot, és a 2023-as wellnesshoroszkópot  is. 

2023-ban érdekes pillanatok várnak ránk, meglesz mindenkinek a lehetősége a szerelemre a csillagok szerint

2023-ban érdekes pillanatok várnak ránk, meglesz mindenkinek a lehetősége a szerelemre a csillagok szerint

Kos (március 21. – április 19.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

2023-ban minden a Kosokról szól! Mindaz a pozitív vibrálás kisugárzik, amit éreznek, így ne legyenek meglepve a csillagjegy szülöttei, ha sokkal nagyobb figyelmet kapnak és gyakrabban észreveszik őket. Különösen márciusban lesznek optimálisak a bolygóállások arra, hogy a Kos különleges vonzerejét és ragyogását megcsillogtassa. 

Több időt tölthet 2023-ban azzal a Kos, hogy a személyes fejlődésére koncentráljon, ám fontos, hogy emiatt ne zárkózzon el azoktól, akik számára fontos. A kommunikáció a kulcs. 

A szerelem szempontjából a nyár lesz a legforróbb időszak a csillagjegy szülötteinek 2023-ban, kísérletező időszak veheti kezdetét, amikor lehet, hogy nekik kell megtenni az első lépést ahhoz, hogy a fantáziából valóság legyen. 

Bika (április 20. – május 20.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

Végre kis megkönnyebbülést érezhetnek párkapcsolatukban a Bikák. Az elmúlt évek hullámvölgyei után már megérdemelik, hogy végre levegőhöz jussanak. Bár az élet ugyanolyan gyorsan szalad, mégis megtalálják a csillagjegy szülöttei azokat a pillanatokat, amikor megállhatnak és kiélvezhetik az adott helyzet jelentőségét. 

Ha a Bikák párkapcsolatban élnek, számíthatnak rá, hogy párjuk többször lesz elérhető 2023-ban, fizikailag is közelebb kerül hozzájuk. 

Ha egyedülállók és kapcsolatra vágynak, fontos pillanat érkezhet el augusztus végén, egy új szerelem bukkanhat fel egy olyan ember személyében, akit már régóta ismernek. Ám lehet, hogy ez a kapcsolat már csak 2024-ben teljesedik majd ki.

Ikrek (május 21. – június 21.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

2023 első öt hónapjában az Ikrek nagy társasági életet élnek, pillangóként repdesnek az emberek és kapcsolatok között, úgyhogy ideje, hogy szélesre tárják a szárnyukat. Ha nyitottan állnak a szexualitáshoz és a szerelemhez, nagy eséllyel találkoznak valakivel barátaikon keresztül március folyamán. 

Ha már párkapcsolatban élnek a csillagjegy szülöttei, azon kaphatják magukat, hogy ők és párjuk külön világban élnek, mindenki maga küzd meg a saját hétköznapi teendőivel, és nem igazán támogatják vagy vigasztalják egymást őszintén és mélyen. Döntsék el 2023-ban, mi az, amit valóban akarnak a kapcsolatuktól, hogy észrevegyék, amikor itt az idő a továbblépésre. 

Rák (június 22. – július 22.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

2023-ban végre újra megtalálhatják a csáberejüket a csillagjegy szülöttei. Ám ne számítsanak arra, hogy január elsejével egy csapásra úgy érzik magukat, mintha újjászülettek volna. Időbe telhet, mire újra felveszik a ritmust az ismerkedésben. A március hozhat energikusabb hullámokat, a libidójuk is az egekbe szökhet, június elején pedig még nagyobb sebességfokozatba kapcsolhatnak. 

Ha párkapcsolatban élnek, újra úgy érezhetik magukat, mint kapcsolatuk kezdetén, ismét összemelegednek és kivirágoznak párjukkal. Ha egyedülállók, ne maradjanak otthon, mert csodás kalandok várnak 2023-ban a csillagjegy szülötteire, ha nyitottak a világra és az emberekre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

A Szaturnusz segít az Oroszlánoknak, hogy 2023-ban végre megtanulják a párkapcsolattal kapcsolatos leckét. Muszáj, hogy őszinték legyenek saját magukkal is a csillagjegy szülöttei, és pontosan tudják, mit várnak a kapcsolatuktól. Ha ez hiányzik, kudarcra van ítélve minden próbálkozásuk. 

Ha egyedülállók, mély elköteleződés alakulhat ki valakivel, akiért felelősek, ebből akár szerelem is lehet. Nehéz lesz átlépni a határaikat, ám egyszer minden fal leomlik.

Az év legizgalmasabb része a júliustól szeptemberig tartó időszak lehet 2023-ban szerelem szempontjából az Oroszlánok számára. Több figyelmet kaphatnak a csillagjegy szülöttei, és ha azt akarják, hogy egy bizonyos ember észrevegye őket, erre az augusztus lehet a legmegfelelőbb. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

A dolgok komolyabbra fordulhatnak valakivel 2023-ban, akivel már régóta rajta vannak egymás radarján a Szűz jegyűek. A határok meghúzására azonban figyeljenek a csillagjegy szülöttei, ha nem akarják, hogy kihasználják őket. 

Az ősz új dolgokat hozhat a párkapcsolatban élő Szüzek számára, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy belép egy harmadik fél a kapcsolatukba, hanem azt, hogy új alapokra helyezik szerelmüket. Lesz ok az ünneplésre 2023-ban a csillagjegy szülöttei számára. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

2023-ban a Mérlegek végre megfejthetik, miért fulladnak rendre kudarcba a kapcsolataik. Ez a fejlődés és tisztánlátás éve lesz a csillagjegy szülöttei számára. Sok változásra számíthatnak a párkapcsolatban élő Mérlegek is. Ahogy a túlélő módból kijutnak és anyagilag stabilabb időszak köszönt rájuk 2023 első néhány hónapja után, könnyebb lesz új emberekkel megismerkedniük. Az egyedülálló Mérlegek számára a február-március remek időszak arra, hogy szerelembe essenek. A párok egymás iránti elköteleződése is mélyülhet ezekben a hónapokban. 

Skorpió (október 23. – november 21.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

Ha úgy lépnek ki 2022-ből a csillagjegy szülöttei, hogy egy kapcsolat elmúlását gyászolják, az év első hónapjai ennek feldolgozásával telnek. Utána viszont új időszak veszi kezdetét, amikor új szerelem és kapcsolat alakulhat ki egy olyan személlyel, akiről sosem gondolták volna, hogy valaha beleszerethetnek.

Fontos, hogy tudatosítsák magukban: ők maguk felelősek a saját boldogságukért. Csak így lehet kiegyensúlyozott és boldog a párkapcsolatuk, ennek a feladatnak a teljesítését nem várhatják el a másik embertől.

Nyilas (november 22. – december 21.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

Önmaguk jobb megismerése az alapja a boldog kapcsolatoknak. Ha ezt szem előtt tartják, nagyon kiegyensúlyozott és élményekkel teli tavasz elé néznek a Nyilasok. Ha kisbabát szeretnének (vagy éppen nem), jó, ha tudják, hogy február és március folyamán a bolygóállások szerint a termékenységük a csúcson lesz, így nem árt erre felkészülni.

A nyár folyamán sokkal kiegyensúlyozottabb és következetesebb lehet a szerelmi életük, és nagy esély van rá, hogy megismerkedjenek egy különleges emberrel. Ha külföldön utazgatnak június és szeptember között, ne lepődjenek meg, ha csupa flört lesz a nyaralásuk, és leveszi egy vonzó idegen a csillagjegy szülötteit a lábukról. 

Ősszel viszont a munkahelyükön lesz nagy esélyük arra, hogy megismerkedjenek valakivel, akivel tovább viszik a nyári forró flörthangulatot. 

Bak (december 22. – január 19.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

A Bakok 2023-ban visszatérnek a hódítás mezejére a hosszú téli álom után, hogy megtapasztalják az örömöt és a boldogságot. Az új helyek felfedezésével új embereket ismerhetnek meg. Beszélgettek valaha a szomszédokkal? Nyílt egy új kávézó vagy bár a közelben? Vagy éppen számtalanszor elmentek mellette, de sosem próbálták ki? Itt az ideje, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket, és esélyt adjanak arra, hogy találkozzanak valakivel. 

2023-ban számtalan lehetőségük lesz az ismerkedésre, ám ehhez az is kell, hogy nyitottak legyenek erre a Bakok. Ne álljanak ellen a szerelemnek, és vegyék észre a boldogságot, csak akkor lehetnek boldogok.

Vízöntő (január 20. – február 18.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

Február 16. táján lehet egy olyan különleges pillanat a Vízöntők életében, ami nem ok nélkül történik. Ha párkapcsolatban élnek, ez új kezdetet jelenthet a szerelmesek számára, ha egyedülállók, tökéletes alkalom arra, hogy engedjenek a csábításnak. Ha beszélgetésbe elegyednek valakivel február közepén, lehet, hogy komoly dolog is kialakulhat belőle. 

Régi és új megbánások törhetnek felszínre a párkapcsolatban élő Vízöntők esetében ősz folyamán, amivel csak rajtuk múlik, mihez kezdenek: elengedik a szerelmüket vagy megpróbálják rendezni a sorokat, és nagyobb hangsúlyt fektetni a kommunikációra, amíg még lehet.

Halak (február 19. – március 20.) 2023-as nagy szerelemhoroszkópja

Öveket becsatolni, nagyon mozgalmas év lesz 2023 a szerelemben a Halak számára. Fontos felelősséget vállalniuk saját maguk mentális és spirituális egészségéért, hogy az év második felében kiteljesedhessen egy olyan kapcsolat, melyért sokat küzdöttek már.

Az őszi Merkúr retrográd nagy nyertesei a Halak szerelmi élete lesz 2023-ban. Mindenre képesek lesznek, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Az egyedülálló Halak életében komoly beszélgetésekre kerülhet sor, melyek szerelemmé mélyülhetnek rövid időn belül.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!