Heti horoszkóp 2023. szeptember 4-től: rendkívüli napok jönnek

2023. szeptember 04.
Lehet még annál rosszabb, mint amit az elmúlt hetekben tapasztaltunk?! Azok után, hogy a Vénusz és a Merkúr egyszerre volt retrográdban, most az Uránusz retrográd borzolja a kedélyeket a heti horoszkóp szerint a 2023. szeptember 4-től kezdődő héten. Rendkívüli napok jönnek az asztrológus szerint.
Heti horoszkóp 2023. szeptember 4-től
  • Elfogadás, remény és pozitív energiák, ugyanakkor indokolatlan szorongás, idegesség és bizalmatlanság lehet úrrá a csillagjegyeken a heti horoszkóp szerint.
  • A 2023. szeptember 4-től kezdődő héten már nem a Vénusz, hanem az Uránusz retrográd érezteti hatását.
  • Izgalmas pillanatokat ígérnek a bolygóállások a csillagjegyek számára az asztrológus szerint a következő napokban.

Meglepő találkozások, ellentmondásos érzelmek és belső bizonytalanság váltja egymást az asztrológus szerint a következő napokban. Ezek az érzelmek előrelendíthetik a csillagjegyeket valami új, az önmegismerés és az igazi vágyaik megismerése felé.

Nézzük meg, mit tartogat a csillagjegyünknek a heti horoszkóp a 2023. szeptember 4-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Rádöbbenhetnek a Kosok a héten, hogy véget ért valami fontos az életükben. Ez a felismerés egyszerre hat megkönnyebbülésként, ugyanakkor a következő lépés, az új utakon való elindulás félelemmel töltheti el a csillagjegy szülötteit. A hét második felében jöhet el a tökéletes alkalom, hogy feltárják érzelmeiket a másik ember előtt a Kosok. Használják ki a bolygóállások támogatását a nehéz lépés megtételéhez.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Az Uránusz retrográd miatt úgy érezhetik a Bikák a héten, hogy valami mindig megzavarja őket, képtelenek előre tervezni vagy uralni a saját érzelmeiket, ahogy szokták. Legyenek türelmesek magukkal a csillagjegy szülöttei! Lehet, hogy csak időre van szükségük, hogy a régi énjüket maguk mögött hagyják, és önmaguk új és jobb változataként térjenek vissza a feladataikhoz a hét második felében.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Rájöhetnek a héten az Ikrek, hogy amit eddig tettek, azt nem önmagukért, hanem másoknak való megfelelésből vitték véghez. Lehet, hogy most még nincs energiájuk és bátorságuk ahhoz, hogy kiálljanak magukért és azt csinálják, amit valóban szeretnének, de a felismerés az első lépés. A csillagállások kedveznek a kommunikációnak, így ha őszinte beszélgetést terveznek, arra a hét második felében adódik jó lehetőség.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Végre úgy érezhetik a Rákok, hogy képesek elmondani a saját történetüket őszintén a héten. A munkahelyükön most számítanak a csillagjegy szülötteire, kulcsszerepük lehet egy bonyolult probléma megoldásában. Ez nagyot lendíthet a Rákok önbizalmán, végre elhihetik, hogy megérdemlik azt, ami nekik jár. Anyagi helyzetükben is fordulatot hozhat a munkahelyükön bekövetkező pozitív változás.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Olyan információ juthat az Oroszlánok birtokába, ami teljesen más megvilágításba helyezheti a párkapcsolatukat. Most kedvező időszak jöhet a csillagjegy szülötteinek életében, hogy rájöjjenek, mit is szeretnének igazán, valójában milyen párkapcsolatra vágynak és jelenlegi viszonyuk milyen alapon nyugszik. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Sokkal érzékenyebbek lehetnek a héten a Szüzek. Ez azt is jelenti, hogy azonnal észreveszik, amikor valaki hazugsággal próbálkozik náluk. Úgy érezhetik, több türelemre van szükségük mások felől, ennek adjanak hangot, különben komoly vitákra számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Védjék meg belső energiáikat, mert olyan emberekkel találkozhatnak a héten, akik kimeríthetik tartalékaikat.

A Szűz jegyében az Uránusz retrográd alakítja a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. szeptember 4-től kezdődő héten

A Szűz jegyében az Uránusz retrográd alakítja a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. szeptember 4-től kezdődő héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Úgy érezhetik a héten a Mérlegek, hogy nem jutnak előre, egy helyben toporognak vagy körbe-körbe járnak. Ha eddig feláldozták magukat, itt az idő, hogy learassák a gyümölcsét ennek és továbblépjenek. Ideje kicsit magukra is gondolniuk a csillagjegy szülötteinek. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Az Uránusz retrográd rányomja a bélyegét a Skorpió párkapcsolatára is a héten. Minden teljesen máshogy alakul, mint ahogy szokott vagy várták a csillagjegy szülöttei. Ahelyett, hogy bosszankodnának emiatt, inkább adják át magukat az újdonság varázsának. Meglepő élményeket szerezhetnek a hét második felében.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Nagyon elfoglaltak lehetnek a héten a Nyilasok. Képtelenek tovább elrejteni valódi személyiségüket, és nem is kell megjátszaniuk magukat. Ha párjuk nem értékeli a csillagjegy szülötteit azért, akik, át kell gondolniuk a Nyilasokkal, érdemes-e több energiát és időt fektetniük ebbe a szerelembe.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Húzzák meg erősebben a határokat a Bakok a héten. Ne hagyják magukat olyasmire rávenni, amit valójában nem akarnak. Ehhez az is kell, hogy határozottan kimondják, ha valamit nem szeretnének. Mindenki tudja, milyen nagylelkűek a csillagjegy szülöttei, és meg is próbálják ezt kihasználni. Legyenek észnél a Bakok, amikor ilyen helyzettel találják szembe magukat!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Minden a feje tetejére fordulhat a Vízöntő magánéletében a héten. Ez a bizonytalanság-érzés sok átgondolnivalót ad a csillagjegy szülötteinek. Próbáljanak nyugodtak maradni, hogy tiszta fejjel mérlegeljék a lehetőségeiket a Vízöntők. Ha sikerül megtalálniuk, mi az, ami a legjobb számukra, életük legszebb időszaka kezdődhet.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 4-től

Most figyeljenek a héten jól arra, mások milyennek látják a Halakat. Nem biztos, hogy boldogok lesznek a csillagjegy szülöttei, mikor rájönnek a valóságra, ám ez jó lehetőséget ad az önfejlesztésre. Ideje most másokat helyezniük az előtérbe a Halaknak saját maguk helyett.

Forrás: Vice, fotó: Getty Images, Unsplash