2 motivációs mantra, ami erőt és boldogságot ad a csillagjegyeknek a héten

2023. szeptember 07.
A Vénusz retrográd által felerősített párkapcsolati és kommunikációs feszültségek után ideje, hogy erősítsék magukban a csillagjegyek a pozitív energiákat. Az asztrológus szerint ez a két motivációs mantra az, ami a héten segíthet, hogy gyorsabban elérjék a céljaikat a csillagjegyek.
2 motivációs mantra, ami erőt és boldogságot ad a csillagjegyeknek a héten
  • A Vénusz és Merkúr retrográd hatására felerősödhetett a csillagjegyekben az érzés, hogy feladják az álmaikat. 
  • A motivációs mantrák megvédhetnek a Merkúr retrográd negatív hatásaitól.
  • Bármelyik csillagjegynek segíthet az asztrológus által javasolt két mantra a héten.

Ugyan a Vénusz retrográd véget ért, ám a Merkúr retrográd még hetekig érezteti hatását a csillagjegyek életében. A rengeteg hátráltató tényező és nehézség miatt könnyen elveszíthetik motivációjukat a csillagjegyek az asztrológus szerint.

A stresszes napokon segíthet, ha az asztrológus által javasolt két mantrát ismételgetik a csillagjegyek. Nincs konkrét időpont, amikor el kell mondanunk ezeket a mondatokat. Vannak, akik inkább reggel, ébredés után erősítik magukat ezekkel a mantrákkal, másoknak az elalvás előtt hatásosabb.

Mivel a héten különösen erősen tapasztalhatjuk a Merkúr retrográd negatív energiáit, a csillagjegyek számára nagy segítség lehet az asztrológus által javasolt két mantra!

Hiszek magamban!

Ez a motivációs mantra segíthet a csillagjegyeknek, hogy elérjék a céljaikat a Merkúr retrográd alatt is

Ez a motivációs mantra segíthet a csillagjegyeknek, hogy elérjék a céljaikat a Merkúr retrográd alatt is

A célok eléréséhez az első lépés, ha valóban hiszünk magunkban. Ha kételkedünk a képességeinkben, azzal saját magunk vágjuk le szárnyainkat. Ismételjük a mantrát minden olyan pillanatban, amikor egy kis emlékeztetőre van szükségünk arra, hogy képesek vagyunk végigvinni, amit elkezdtünk.

Ezeknek a csillagjegyeknek segíthet a héten ez a mantra: Halak, Vízöntő, Nyilas, Mérleg, Szűz, Rák.

Megcsinálod!

Néha nincs másra szükségünk, mint egy kis bátorításra. Ismételjük ezt a mantrát, ha váratlan nehézségbe ütközünk. Segít, hogy koncentráljunk és ne veszítsük el a motivációnkat. Tudatosítjuk, hogy megvan az erőnk és rugalmasságunk, hogy bármilyen problémán átgázoljunk.

Ezeknek a csillagjegyeknek segíthet a héten ez a mantra: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak.

Forrás: StyleCaster, fotó: Unsplash