Ezek lesznek a csillagjegyek szerencsenapjai 2023 szeptemberében a horoszkóp szerint

2023. szeptember 02.
Szeptember elején egyszerre hat a csillagjegyek életére még a Vénusz és Merkúr retrográd. Ez a bonyolult bolygóállás ellentmondásos helyzeteket teremthet. Ugyanakkor a nagyobb energiák hozzájárulhatnak a csillagjegyek pénzének gyorsabb gyarapodásához is. Mutatjuk, az asztrológus szerint mely napok lesznek különösen szerencsések 2023 szeptemberében az egyes csillagjegyek számára a horoszkóp szerint.
Csillagjegy szerencsenap 2023. szeptember horoszkóp szerint
  • A szerencse nem csupán a véletlen műve, kell hozzá az is, hogy aktívan jelen legyünk, észrevegyük az adott pillanatban a számunkra kedvező fordulatokat.
  • 2023 szeptemberének elején még a Vénusz hatása érvényesül erősebben, ami rányomja bélyegét a csillagjegyek pénzügyi döntéseire.
  • A horoszkóp szerint a hónap második felében láthatunk különösen tisztán és számíthatunk jó lehetőségekre a pénzügyekben.

Bármi is történik, az okkal alakul úgy. Lehet, hogy csak később értjük meg, miért kellett kiállnunk akár roppant kellemetlen perceket. A Merkúr retrográd miatt úgy érezhetjük, fokozódott a nyomás rajtuk, de ne adjuk fel. Ahogy a bolygóállások kedvezőbbre fordulnak 2023 szeptemberében, úgy ragyog fel a csillagjegyek szerencsecsillaga is a horoszkóp szerint.

Mutatjuk, mely napok lesznek különösen szerencsések a csillagjegyek számára 2023 szeptemberében!

A Kos (március 21. – április 19.) szerencsenapja 2023 szeptember 29. lesz

2023 szeptemberében minden harci kedvére szüksége lehet a Kosoknak. Érezzék a szabadságot minden porcikájukban és amit a legjobban akarnak, adjon erőt a csillagjegy szülötteinek. A hónap végi telihold segít, hogy a Kosok tisztán lássanak, helyes lépéseket hozzanak, aminek le is arathatják végül a gyümölcsét.

A Bika (április 20. – május 20.) szerencsenapja 2023. szeptember 4. lesz

A Jupiter is retrográdba kerül, méghozzá a Bika jegyében 2023 szeptemberében. Ez segít megérteni a csillagjegy szülötteinek, mi kell ahhoz, hogy elérjék legtitkosabb álmaikat. A szerencse is a Bikák mellé áll ebben. A Merkúr retrográddal ellentétben a Jupiter nem kemény leckéket ad az életről, inkább támogató energiákkal segíti a csillagjegy szülötteit. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.) szerencsenapja 2023. szeptember 3. lesz

A kimondott szavai most sokkal nagyobb hatással lehetnek az Ikrek életére. Ha a megfelelő módon kommunikálnak szeptember elején, a Vénusz retrográd még segít, hogy ez nagy haszonnal járjon a csillagjegy szülöttei számára. 

A Rák (június 21. – július 22.) szerencsenapja 2023. szeptember 30. lesz

A karrierjében érheti komoly szerencse szeptember végén a Rákot. A telihold segít, hogy előrelépjenek az elképzelt céljaik felé a hónap második felében a csillagjegy szülöttei. Ne veszítsék el a fókuszt, koncentráljanak 2023 szeptemberében a Rákok a karrierjükre és pénzügyeikre. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) szerencsenapja 2023. szeptember 27. lesz

Ha elfogadják az Oroszlánok, hogy a dolgok változnak, a hónap végén türelmüknek és rugalmasságuknak beérik a gyümölcse. A csillagjegy szülöttei különösen a szerelemben lehetnek szerencsések 2023 szeptemberében. Ám arra készüljenek, hogy egyáltalán nem úgy, ahogy korábban tervezték. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) szerencsenapja 2023. szeptember 5. lesz

A Jupiter retrográd határozza meg a Szűz csillagjegy szeptemberét. A hónap elején sikeresnek és teljesnek érezhetik az életüket a jegy szülöttei. Ám azt már nekik kell kitalálniuk, mit is jelent ez az új szakasz az életükben. Mikor úgy érzik, változik a fontossági sorrendjük, ne álljanak ellen. Ne nézzenek vissza és ne gondolkozzanak azon, mi lett volna, ha…

Ne nézzenek vissza a Szűzek, csak előre tekintsenek, és rájuk köszönt a szerencse 2023 szeptemberében

Ne nézzenek vissza a Szüzek, csak előre tekintsenek, és rájuk köszönt a szerencse 2023 szeptemberében

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) szerencsenapja 2023. szeptember 13. lesz

Próbálják logikusan nézni a dolgokat a Mérlegek, ám ne nyomják el a megérzéseiket, a belső hangot akkor sem, ha a karrierjükről van szó. Ha hallgatnak az intuícióikra, szeptember közepe felé végre harmóniába kerülhetnek, és megtalálhatják azt a lelkiállapotot, ami kell ahhoz, hogy elérjék a céljukat.

A Skorpió (október 23. – november 21.) szerencsenapja 2023. szeptember 14. lesz

A Vesta üstökös szeptember 13-án lép a Rák jegyébe, ez azonban a Skorpió életére is hatással lesz. Különösen a szerelmi életében történhetnek kedvező fordulatok. A csillagjegy szülöttei végre ki merik mondani, amit már belül régóta éreznek, ez új szintre emelheti a kapcsolatait. 

A Nyilas (november 22. – december 21.) szerencsenapja 2023. szeptember 2. lesz

A Vénusz retrográd 2023. szeptember 4-én ér véget. Ebben az időszakban a Nyilasok messzebbre láthatnak és rájöhetnek, mi az, ami eddig hiányzott az életükből, legyen szó karrierről vagy szerelemről. A hónap elején tökéletes alkalom kínálkozik arra, hogy ezt az űrt sikerüljön betöltenie a csillagjegy szülötteinek.

A Bak (december 22. – január 19.) szerencsenapja 2023. szeptember 14. lesz

Az újhold a Szűz jegyében 2023. szeptember 14-én nagy szerencsét hoz a Bakoknak. Egy gyönyörű új kezdetet ígér a csillagjegy szülötteinek, ami segíti a gyógyulást, a tervezgetést és az apró részletek kidolgozását. Koncentráljanak arra a csillagjegy szülöttei, amire szükségük van.

A Vízöntő (január 20. – február 19.) szerencsenapja 2023. szeptember 23. lesz

A hosszú Vénusz retrográd után a dolgok sokkal tisztábban látszanak a Vízöntők számára. Megtalálhatják azokat a válaszokat a csillagjegy szülöttei, amikre szükségük volt. Céljukat így elérve komoly összeggel gazdagodhatnak a Vízöntők 2023 szeptemberében.

A Halak (február 19. – március 20.) szerencsenapja 2023. szeptember 30. lesz

Pénzügyi szempontból 2023 szeptemberének vége roppant gyümölcsöző lesz a Halak számára. A bolygóállások végre segítenek, hogy a csillagjegy szülöttei megfelelően koncentráljanak a karrierjükre, munkájukra, ami meghozza azt az elismerést számukra, amire már régóta vágytak.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash