Ezzel a hírességgel kellene randiznod a csillagjegyed alapján

2023. szeptember 20.
Aki azt mondja, hogy nincs egyetlen olyan híresség sem, akit vonzónak talál, az hazudik. Azt viszont nehéz megmondani, a való életben is összeillenénk-e egymással azzal a bizonyos sztárral. Szerencsére a csillagjegyek sokat elárulnak a személyiségünkről, és lehet következtetni arra, vajon ki az a híresség, akivel jó eséllyel működne köztünk a dolog, ha egyszer randiznánk vele.
George Clooney Leonardo DiCaprio Harry Styles ideális pár híresség csillagjegy horoszkóp
  • Jól esik ábrándozni néha azon, vajon ha összejönnénk egy bizonyos hírességgel, működne-e köztünk a dolog.
  • A csillagjegyeink alapján megjósolható, mely sztárok azok, akikkel randiznunk kellene. 
  • Mit szólnánk például Brad Pitthez?

A Trónok harca óta rajongunk Kit Haringtonért? Bár nem vagyunk 25 évesek, mégis Leonardo DiCaprio álmaink férfija? De vajon a csillagjegyünk alapján melyik híresség illene hozzánk? 

Szerencsére a horoszkóp nem csak azt segít megmondani, hogyan tehetünk szert több pénzre vagy melyik csillagjegyekhez milyen karrier passzolna. A személyiségünk alapján segít eldönteni, melyik hírességgel kellene randiznunk, ha egyszer lenne esélyünk rá!

@marieclairehun

Who is your’s?? Állítsd meg a videót egy tetszőleges ponton, hogy megtudd, ki a celebrity crushod! 🫢❣️ #celebrity #celebritycrush #celebcrushchallenge #celebcrush #platonicsoulmate #love #sexiestman #hollywood #hollywoodcrush

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

A Kosnak (március 21. – április 20.) Brad Pitt vagy Miley Cyrus lenne az ideális híresség

A Kosnak Brad Pitt vagy Miley Cyrus lenne az ideális híresség

A Kosnak Brad Pitt vagy Miley Cyrus lenne az ideális híresség

Igazi szenvedélyes tűz jegy a Kos, így olyan párra van szüksége, aki értékeli szenvedélyét. A csillagjegy számára a Nyilas az egyik ideálisabb partner, mert ez a két jegy könnyen kijön egymással. Szeretik az életet, és egyikük sem zárkózik el a kalandoktól. Brad Pitt és Miley Cyrus egyaránt kalandvágyó természet. Előbbi bejárta a világot, utóbbi nélkül nincs valamirevaló buli Hollywoodban. Mindkettő tökéletes pár lenne a Kosok számára.

A Bikának (április 21. – május 21.) Kit Harrington vagy Nina Dobrev lenne az ideális híresség

A Bikának Kit Harrington vagy Nina Dobrev lenne az ideális híresség

A Bikának Kit Harrington vagy Nina Dobrev lenne az ideális híresség

A Bakok között érdemes körülnézni a Bikáknak. A két csillagjegy mélyen megérti egymást. Mindkettő föld jegy, így azonos a kötődési mintázatuk, ugyanazokat a dolgokat értékelik az életben. Kit Harrington és Nina Dobrev lenne az ideális híresség a Bikák számára. Magánéletüket mindketten igyekeznek minél jobban megőrizni maguk és a családjuk számára. Ez a stabilitás és biztonság az, amire a csillagjegy szülöttei vágynak.

Az Ikreknek (május 22. – június 21.) Harry Styles vagy Natalie Dormer lenne az ideális híresség

Az Ikreknek Harry Styles vagy Natalie Dormer lenne az ideális híresség

Az Ikreknek Harry Styles vagy Natalie Dormer lenne az ideális híresség

Egy Vízöntő illik legjobban az Ikrekhez, hiszen mindkét Levegő jegy gyakran a felhők között jár. Nem szeretik az Ikrek, ha gúzsba kötik őket, szükségük van a szabadságra, amit egy Vízöntő jól ért, ám kapcsolatuk biztosan nem lenne hétköznapi. Natalie Dormer és Harry Styles ezért lenne ideális híresség a csillagjegy szülöttei számára. 

A Ráknak (június 22. – július 22.) Oscar Isaac vagy Rihanna lenne az ideális híresség

A Ráknak Oscar Isaac vagy Rihanna lenne az ideális híresség

A Ráknak Oscar Isaac vagy Rihanna lenne az ideális híresség

Mindennél fontosabbak az érzelmek a Rákok számára. Ám pont emiatt hajlamosak az érzelmi hullámzásokra. Ugyanakkor az egész zodiákus legkedvesebb, legodaadóbb csillagjegye a Rák. A Halak ugyan nem túl érzelgős, ugyanakkor pont ezért egészíthetik ki egymást a Rákkal és erősíthetik, támogathatják egymást. Kapcsolatuk mélyen romantikus lehet. Ezért lenne az ideális híresség a Rákok számára Oscar Isaac vagy Rihanna.

Az Oroszlánnak (július 23. – augusztus 23.) Jamie Foxx vagy Rita Ora lenne az ideális híresség

Az Oroszlánnak Jamie Foxx vagy Rita Ora lenne az ideális híresség

Az Oroszlánnak Jamie Foxx vagy Rita Ora lenne az ideális híresség

Imádnak a középpontban lenni az Oroszlánok, magabiztos és játékos személyiségek. Aki a legjobban értékeli őket ezért, egy hasonlóan aktív jegy, a Nyilas. Képtelenek egy helyben ülni, így ideális párt alkothatnak az Oroszlánokkal. A csillagjegy szülötteinek attól sem kell tartani, hogy ellobbanna közöttük a láng. Inkább szítanák egymásban a tüzet. Ezért is lenne az ideális híresség egy Oroszlán számára Jamie Foxx vagy Rita Ora.

A Szűznek (augusztus 24. – szeptember 22.) Leonardo DiCaprio vagy Kendall Jenner lenne az ideális híresség

A Szűznek Leonardo DiCaprio vagy Kendall Jenner lenne az ideális híresség

A Szűznek Leonardo DiCaprio vagy Kendall Jenner lenne az ideális híresség

Nem éppen arról híresek a Szüzek, hogy roppant szórakoztatók lennének, de azt sem lehet mondani, hogy ne lenne humorérzékük. A Skorpió azért illik a csillagjegy szülötteihez olyan jól, mert képes átlátni a nagyobb összefüggéseket és megteremteni az egyensúlyt, amire a Szüzeknek szüksége van. A hírességek közül épp ezért Leonardo DiCaprio vagy Kendall Jenner lenne ideális pár a csillagjegy szülöttei számára.

A Mérlegnek (szeptember 23. – október 23.) George Clooney vagy Penélope Cruz lenne az ideális híresség

A Mérlegnek George Clooney vagy Penélope Cruz lenne az ideális híresség

A Mérlegnek George Clooney vagy Penélope Cruz lenne az ideális híresség

Elbűvölő személyiségek a Mérlegek, akik utálják a konfliktusokat és harcot. Pont ezért alkotnak remek párost a Bikákkal, akik kedvesek és hűségesek. Bár időnként makacsok és fafejűek, a Mérlegek mellé ez pont kell, hiszen ők gyakran csak úgy sodródnak az árral. A csillagjegy szülöttei számára a hírességek közül ezért ideális George Clooney vagy Penélope Cruz. 

A Skorpiónak (október 24. – november 22.) Milo Ventimiglia vagy Selena Gomez lenne az ideális híresség

A Skorpiónak Milo Ventimiglia vagy Selena Gomez lenne az ideális híresség

A Skorpiónak Milo Ventimiglia vagy Selena Gomez lenne az ideális híresség

Elsőre mindenki azt gondolja, a Skorpiók veszélyesek, pedig ha igazán megismeri őket valaki, rájön, mennyire sebezhetők titokzatosságuk és szenvedélyük mellett. Ezért is tökéletes pár a csillagjegy szülöttei számára egy Rák. A hírességek közül Milo Ventimiglia vagy Selena Gomez például.

A Nyilasnak (november 23. – december 21.) Chris Pratt vagy Angelina Jolie lenne az ideális híresség

A Nyilasnak Chris Pratt vagy Angelina Jolie lenne az ideális híresség

A Nyilasnak Chris Pratt vagy Angelina Jolie lenne az ideális híresség

Igazi kalandorok a Nyilasok, ami miatt tökéletes párt alkotnak az Ikrekkel. Utóbbi egy levegő jegy, ami miatt irtóznak az elköteleződéstől. Ám pont emiatt egészíthetik ki olyan jól egymást a Nyilassal, akik szintén képtelenek lekötni magukat egy helyben. A hírességek közül ideális lenne a csillagjegy szülöttei számára Chris Pratt vagy Angelina Jolie.

A Baknak (december 22. – január 20.) Tom Hardy vagy Blake Lively lenne az ideális híresség

A Baknak Tom Hardy vagy Blake Lively lenne az ideális híresség

A Baknak Tom Hardy vagy Blake Lively lenne az ideális híresség

Ha a zodiákus legerősebb párosát keressük, valószínűleg egy Szűz-Bak pár lesz az. A Bakok elkötelezettek a szerelmük mellett, a Szüzek hihetetlen módon képesek ráhangolódni partnerük igényeire. Ugyanakkor mindkét csillagjegy célorientált, és nem fél megszerezni, amit akar. A Bakok számára így Tom Hardy vagy Blake Lively lenne az ideális híresség.

A Vízöntőnek (január 21. – február 19.) Charlie Hunnam vagy Kourtney Kardashian lenne az ideális híresség

A Vízöntőnek Charlie Hunnam vagy Kourtney Kardashian lenne az ideális híresség

A Vízöntőnek Charlie Hunnam vagy Kourtney Kardashian lenne az ideális híresség

A felhők fölött élik az életüket a Vízöntők. Hihetetlen gazdag képzelőerővel rendelkeznek, könnyedén veszik az életet. Ugyanakkor aki fontos számukra, azzal mélyen törődnek. Tökéletes párost alkotnak a Kossal a csillagjegy szülöttei. Bár látszólag nagyon távol állnak egymástól, mégis sok hasonlóság fedezhető fel a személyiségükben. A Vízöntők számára a hírességek közül Charlie Hunnam vagy Kourtney Kardashian lenne ideális pár.

A Halaknak (február 20. – március 20.) Drake vagy Emma Stone lenne az ideális híresség

A Halaknak Drake vagy Emma Stone lenne az ideális híresség

A Halaknak Drake vagy Emma Stone lenne az ideális híresség

Gyakran eltéríti a Halakat az aktuális feladatuktól a szárnyaló képzeletük. Éppen ezért szerencsések a csillagjegy szülöttei, ha egy Skorpióval szeretnek egymásba, aki segít a gyakorlati dolgokban. A Halaknak ideális lenne a hírességek közül Drake vagy Emma Stone. 

Forrás: Insider, fotó: Getty Images