Ennek a 3 csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben

2022. december 16.
Mindenki ismer ilyen embert: évek óta szinglik, de ha végre össze is jönnek valakivel, hamar véget ér a kapcsolat... Lehet, hogy a csillagok tehetnek róla!

Bika (április 20. – május 20.)

A gyakran kifejezetten nehéz természetű Bikák sokszor kerülnek bajba a szerelemmel: hosszas válogatás után végre találnak valakit, de egy-két randi vagy pár hónap járás után zátonyra fut a dolog. A csillagjegy szülötteinek általában határozott elképzeléseik vannak arról, milyen párt keresnek és hogyan akarják élni az életüket, nem árt azonban néha kicsit kijózanodni, és összevetni (magukról és a világról alkotott) ideáljaikat a valósággal.

csillagjegy-szerencsetlen-szerelemben

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az önálló, talpraesett Szűzeknek nem azzal van problémájuk, hogy megtalálják a párjukat – azzal sokkal inkább, hogy meg is tartsák őket. Gyakran nehezen alkalmazkodnak a másikhoz, nem tudnak túllépni partnerük „idegesítő” szokásain, miközben észre sem veszik, hogy mit mindenki, ők is rendelkeznek ilyenekkel. Egy kis extra empátia és türelem messzire viheti őket!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió szereti, ha minden nagy intenzitáson pörög, épp ezért viszont hajlamos korán ráunni párkapcsolataira. Miközben az izgalmat és a szenvedélyt keresi, elfelejti értékelni a szeretet és a kötődés csendes erejét, amit viszont soha nem is fog tudni megtapasztalni, ha mindig kilép a kapcsolatból a kezdeti „mézeshetek” végével.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!