Ez a 4 csillagjegy összetöri a szíved 2023 őszén

2023. szeptember 12.
Amikor összetöri valaki a szívünket, nagyon fájdalmas érzés. Telesírt párna, rengeteg édesség és kócos haj váltakozik a féktelen bulizással. Mutatjuk, melyik az a 4 csillagjegy, akikkel nem árt vigyázni 2023 őszén, mert nagy eséllyel törik össze a szívünket.
4 csillagjegy összetöri a szíveket 2023 őszén
  • Egyáltalán nem életszerű a csillagjegy alapján választani párt, és egyáltalán nem igaz, hogy minden, a 4 csillagjegybe tartozó személy biztosan szerelmi csalódást okoz.
  • A horoszkópunk utal bizonyos személyiségjegyekre, így adott dolgok jellemzőbbek lehetnek egy-egy csillagjegyre.
  • Mutatjuk, melyik az a 4 csillagjegy, aki az asztrológus szerint 2023 őszén a legnagyobb eséllyel töri össze a szívünket.

Az ember szívesen megtenne bármit, hogy a következő kapcsolatában megússza a szívfájdalmat. Azonban nem lehet biztosan állítani egy kapcsolat elején, hogy a végén összetörik a szívünket. Lehet, hogy mi vagyunk azok a szívtiprók, akik folyton fájdalmat okozunk a másiknak?

A csillagjegy utal bizonyos személyiségjegyekre. Az asztrológus elárulta, 2023 őszén melyik 4 csillagjegy esetében lesz nagyobb esély rá, hogy összetörik a másik ember szívét.

1. Így törheti össze a szíveket a Nyilas (november 22. – december 21.) 2023 őszén

Ha az a kérdés, melyik csillagjegy a legnagyobb szívtipró, a Nyilas jó esélyekkel indul ebben a versenyben. A csillagjegy szülöttei igazi kalandorok. Szabad lelkűek, zabolátlanok és nem szeretik, ha lekötik őket. Semmit sem viselnek rosszabbul, mintha egyetlen emberhez vagy helyhez vannak szegezve, és nem fedezhetik fel a világot kényük-kedvük szerint. Ha úgy érzik, az elköteleződés nyomása nehezedik rájuk, vagy olyat várnak tőlük, amire még nem állnak készen, tovább állnak, nem törődve azzal, összetörik-e a másik ember szívét. Bár megértik a másik fájdalmát, nem tehetnek semmit, hogy ezt enyhítsék. A Nyilasok kalandvágya mindennél erősebb. Legalább akkora szívtiprók tehát, mint amekkora csábítók.

2. Így törheti össze a szíveket a Vízöntő (január 20. – február 18.) 2023 őszén

A Vízöntők mindig kaphatók a flörtre, ezért sokan a zodiákus legcsapodárabb csillagjegyének tartják őket. Tény, hogy a hűség komoly erőfeszítést igényel a Vízöntőktől, amikor csak alkalmuk adódik rá, kikacsintgatnak kapcsolatukból. Ám nem ők lesznek azok, akik szakítanak párjukkal. Inkább folytatják a kicsapongó kalandjaikat, és megvárják, míg a másik ember mondja ki, hogy vége. Még az is lehet, hogy a csillagjegy szülöttei próbálják meggyőzni a másikat, hogy téved a kalandokkal kapcsolatban, amikor szembesítik hűtlenségükkel őket.

A Vízöntő képtelen ellenállni a flörtölésnek, így összetörheti párja szívét 2023 őszén

A Vízöntő képtelen ellenállni a flörtölésnek, így összetörheti párja szívét 2023 őszén

3. Így törheti össze a szíveket az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) 2023 őszén

Köztudott, hogy az Oroszlánok lételeme mindig a reflektorfényben lenni. Sokszor tesznek úgy, mintha a Nap csak értük sütne és a Föld is értük forogna. Pont emiatt törhetik össze a szívünket a csillagjegy szülöttei olyan durván. Az uralkodó és énközpontú személyiségük miatt nehéz az Oroszlánokkal párkapcsolatban élni. Elvárják, hogy a másik ember álmait, vágyait és gondolatait az övék alá rendelje. Ha úgy érzik, ez nem így van, hajlamosak felrúgni a kapcsolatot, nem törődve a fájdalommal, amit okoznak.

4. Így törheti össze a szíveket a Bika (április 20. – május 20.) 2023 őszén

A Bikák konoksága és makacssága kihat az életük minden területére, karrierjüktől a párkapcsolatig. Ez az erős elszántság és akarat kétélű kard lehet. Ha a kapcsolatban a bizalom meggyengül bármi módon, a csillagjegy szülöttei a lehető legszámítóbb módon fordítják a másik ellen. Ezért is mondhatjuk, hogy az összes csillagjegy közül talán a legnagyobb fájdalmat a Bikák képesek okozni a másik embernek a szakításkor. Gyakran azzal, hogy összetörik a másik ember szívét, a saját szívüket mentik meg a fájdalomtól. 

Forrás: Bonobology, fotó: Unsplash