Heti horoszkóp 2023. október 16–22: egy unalmas pillanata sem lesz a csillagjegyeknek

2023. október 16.
Nem feltétlenül lesznek olyan erősek vagy katartikus hatásúak a bolygóállások, mint az elmúlt héten, ám úgy érezhetik a csillagjegyek, hogy a következő napokban minden sürgős. A cél legyen az egyszerűsítés a heti horoszkóp szerint, hogy túléljük a 2023. október 16-22. közötti időszakot.
Heti horoszkóp Bella Hadid 2023. október 16-22.
  • A Merkúr meghozza a tisztulást, amire régóta várunk a 2023. október 16-tól kezdődő héten.
  • A Plútó energiái motiválóan hatnak a heti horoszkóp szerint, ám felerősíthetik a régi félelmeinket is.
  • Egy biztos, az asztrológus szerint nem lesz egy unalmas pillanata sem a 2023. október 16-tól 22-ig tartó hétnek a horoszkóp szerint.

Bár alapvetően nyugodt időszakunk lehet, a bolygóállások nem olyan intenzívek, mint a korábbi hetekben, mégsem unatkozunk majd a heti horoszkóp szerint a 2023. október 16-tól kezdődő héten. 

Mutatjuk, milyen események és lehetőségek várnak az egyes csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint az előttünk álló napokban!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Azon tűnődhetnek a Kosok a héten, maradjanak a párkapcsolatukban, köteleződjenek el még jobban, vagy lépjenek ki. A hét közepén érkezhet meg a felismerés pillanata, amikor végre tisztán látják, mire van szükségük és mit kell tenniük.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Már nagyon érzik a Bikák, hogy közeledünk az év végéhez. Rengeteg feladatuk lesz a héten a csillagjegy szülötteinek, és úgy érzik, minden sürgős. Amikor úgy érzik, ez túl sok, érdemes átértékelniük, megéri-e ez a rengeteg stressz vagy sem.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

A héten veszteség éri az Ikreket. Ez lehet egy szakítás, a gyermekük elköltözése vagy eltávolodás a barátaiktól. Ragadják meg az alkalmat a csillagjegy szülöttei, és állítsanak fel új fontossági sorrendet a szabadidejükkel kapcsolatban. Mikor volt olyan legutóbb, hogy egyszerre csak egy dologra figyeltek? Kinyílik a világ, ha kicsit egyszerűsítik a dolgaikat.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Fájdalmas igazságok kerülhetnek felszínre a héten a Rákok családjával kapcsolatban. Ahelyett, hogy a csillagjegy szülöttei magukhoz láncolják a fájdalmat, tanulják meg elengedni azokat a harcokat, amiket sosem nyerhetnek meg. Most végre kiderül, ki az, akire igazán számíthatnak a Rákok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Az elmúlt hét kiégése után most úgy érzik az Oroszlánok, hogy szükségük van a támogatásra. Ideje, hogy visszatérjenek a baráti közösségükbe, ám nem kell feltétel nélkül mindent elfogadniuk. Tegyék fel maguknak a kérdést: tényleg szeretnék a volt munkatársaimmal időt tölteni? Valóban el kell mennem a szomszédom párjának a szülinapi bulijára? Lehet nemet mondani!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Arra számítottak a Szüzek, hogy a héten egy kis extra pénz áll a házhoz. Ez meghiúsul, így a vésztartalékukhoz kell nyúlniuk. Lehet, hogy eljött az a pillanat, amikor érdemes megszabadulniuk minden felesleges tehertől, mind pénzügyi, mind átvitt értelemben.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Kimerültek a héten a Mérlegek. Szerencsére most nincs annyi programjuk, mint a nyáron, így van ideje a csillagjegy szülötteinek, hogy kényelmes ebédeket szervezzenek a közeli barátaikkal, jógázzanak, olvassanak vagy csak otthon lazítsanak. Már megérdemelték ez a kis töltekezést.

A Mérleg jegyében a heti horoszkóp szerint nem fogunk unatkozni 2023. október 16-22. között

A Mérleg jegyében a heti horoszkóp szerint nem fogunk unatkozni 2023. október 16-22. között

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Ezen a héten különösen igaz lesz a Skorpiók esetében: mindig a hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka. Most végre eljön a csillagjegy szülötteinek az életében az a pillanat, amikor hosszú vajúdás után végre rájönnek, mi a legjobb következő lépés, amivel javíthatnak az életükön.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

A bolygóállások a héten felrázzák a Nyilasokat. Új célokat tűzhetnek ki a csillagjegy szülöttei, új munkahelyi lehetőségek adódhatnak és barátaikkal is több időt töltenek. Egy keserédes beszélgetésre is sor kerülhet, aminek a végén el kell engedniük valamit a Nyilasoknak, ami valójában sosem volt az övék.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Végre elérkezik a héten a nagy találkozás pillanata a Bakok életében. Ez döntő fontossággal bír arra nézve is, hogyan alakul a csillagjegy szülötteinek karrierje. Néhány bölcs tanács a főnöküktől emlékezteti arra a Nyilasokat, mi az igazán fontos.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

Gonosz pletykákkal kell megküzdeniük a Vízöntőknek a héten. A hét második felére azonban tisztázhatják magukat a csillagjegy szülöttei. Összezavarodhatnak, vajon a párkapcsolatuk valóban olyan, amire vágynak? Az igazság még a héten kiderül.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. október 16-22.

A Halak számára ez a hét a problémák elcsitulásáról szól. Érdemes megfontolniuk a párterápiát is, hogy párjukkal megtalálják az egyensúlyt. Foglalkozzanak kicsit a testükkel a csillagjegy szülöttei, mielőtt nagyobb baj lesz! Minden téren ideje új lapot nyitni.

Forrás: PureWow, fotó: Getty Images, Unsplash