6 csillagjegy-kombináció, akik halálos ellenségek

2023. október 06.
Gyakran beszélünk azokról a csillagjegyekről, akik különösen jó párost alkotnak, remekül összeillenek. Vannak viszont azok a csillagjegy-kombinációk, akiket jobb nem egymás közelébe engedni, mert nagy eséllyel lesznek halálos ellenségei egymásnak.
6 csillagjegy-kombináció ellenségek
  • Nem csak összeillő, de egymást különösen taszító, egymás között konfliktust gerjesztő csillagjegy-kombinációk is léteznek.
  • Az Ikrek az Ikrekkel nem igazán jön ki jól.
  • Melyik a 6 olyan csillagjegy-kombináció, akik nagy eséllyel lesznek egymás legádázabb ellenségei?

Nem azt mondja az asztrológus, hogy minden esetben így történik vagy ez mindenki esetében igaz. Viszont gyakori, hogy az alábbi csillagjegy-kombinációk nem jóbarátokká válnak, ha egymás közelébe kerülnek, hanem ádáz ellenségekké.

Mutatjuk, melyik az a 6 csillagjegy-kombináció, akik az asztrológus szerint nagy eséllyel egymás halálos ellenségei lehetnek!

1. Az Ikrek (május 21. – június 21.) az Ikrekkel ellenségek lehetnek

Már eleve önmagukkal is gyakran harcban állnak az Ikrek, gondoljunk csak bele, mi történik, ha ezt szorozzuk meg kettővel! A vonal, ami elválasztja egymástól az egyensúlyt és a káoszt, nagyon vékony. Egy ilyen csillagjegypáros mindig pengeélen táncol. Lehetnek legjobb barátok vagy legádázabb ellenségek egész életükre és azon is túl. Középút nincs.

2. A Skorpió (október 23. – november 21.) és Vízöntő (január 20. – február 18.) ellenségek lehetnek

Ha őszinték akarunk lenni, egy Skorpió kapcsolata valószínűleg semelyik másik csillagjeggyel nem felhőtlen. Ám a legrosszabb viszonyban kétségtelenül egy Vízöntővel lehet. Utóbbi olyan nyugodt és nyitott természetű, amivel a Skorpiót egyszerűen az őrületbe kergeti. Kibékíthetetlen, elemi ellentét feszül a két jegy szülöttei között.

3. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) és Kos (március 21. – április 19.) ellenségek lehetnek

A Bikák az Oroszlánokkal nagy eséllyel lesznek ellenségek

A Bikák az Oroszlánokkal nagy eséllyel lesznek ellenségek

Nem olyan lazák a Mérlegek, mint a Vízöntők, viszont romantikus álomvilágban élnek, ahol minden szép és harmonikus. Lehetőleg rózsaszín. Ezt a makacs és fafejű Kos nemigen viseli el. Főleg, hogy mindig neki van igaza, szerinte legalábbis. Ez a kompromisszumokra törekvő Mérleg személyiségével nem fér össze, így nagy eséllyel válnak ellenségekké ezek a csillagjegyek.

4. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) és Bika (április 20. – május 20.) ellenségek lehetnek

Tökéletes pár lehetne az Oroszlán és Bika, ha az ellentétek vonzanák egymást. Ám az ő barátságuk inkább katasztrófához vezet. Az Oroszlánnak elkötelezettségre van szüksége, míg a Bika mindent és bármit alárendel annak a célnak, amit kitűzött. Ráadásul az Oroszlán harsánysága nem igazán fekszik a Bikák konokságának és megszokott rutinhoz való ragaszkodásának.

5. A Rák (június 22. – július 22.) és Halak (február 19. – március 20.) ellenségek lehetnek

Mindkét csillagjegy szülöttei nagyon érzékenyek. Ez az, ami különösen megnehezíti a viszonyt a Rák és Halak között. Míg előbbi gyakran magába fojtja érzéseit, a Halak inkább szabadjára engedi és gyakran kavar vihart. Ez egy olyan sebezhető léleknek, mint a Rák, már-már elviselhetetlen.

6. A Kos (március 21. – április 19.) a Kossal ellenségek lehetnek

Még az Ikrek-Ikrek csillagjegy-kombinációnál is pusztítóbb lehet két Kos találkozása. Egyikük sem hajlandó veszíteni, mindkettőt fűti a tűz és szenvedély. Bármit megtennének, hogy ők kerüljenek ki győztesen a kettejük találkozásából.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash