Heti horoszkóp 2023. október 9-től: engedd el, hadd menjen

2023. október 09.
Katartikus megkönnyebbülést érezhetnek a csillagjegyek a 2023. október 9-től kezdődő héten. A heti horoszkóp azt tanácsolja, dobják ki végre a régi kacatokat, szabaduljanak meg a volt párjuk minden tárgyától. Ideje elengedni, ami visszahúz!
Heti horoszkóp 2023. október 9.
  • Mozgalmas hét vár a csillagjegyekre a bolygóállások szerint.
  • 2023. október 9-től kezdődő héten az elengedés lesz a csillagjegyek legnagyobb feladata.
  • Úgy érezhetik, nehezen hoznak döntéseket a héten.

A heti horoszkóp szerint a bolygóállások segítik, hogy a csillagjegyek elengedjék végre azokat a múltbeli terheket, melyek visszahúzzák őket. A 2023. október 9-től kezdődő héten rengeteg döntést kell meghoznunk, ám nem mindig leszünk biztosak abban, hogy a jó irányt választottuk. Az asztrológus azt javasolja, bízzunk az ösztöneinkben.

Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2023. október 9-től kezdődő hétre!

@marieclairehun Katartikus megkönnyebbülést érezhetnek a csillagjegyek a 2023. október 4-től kezdődő héten. A heti horoszkóp azt tanácsolja, dobják ki végre a régi kacatokat, szabaduljanak meg a volt párjuk minden tárgyától. Ideje elengedni, ami visszahúz! 🌬️🍂 #horoscope #horoszkóp #oktober #autumn #zodiac #zodiacsigns #csillagjegyek #asztrológia #astrologytiktok ♬ Aesthetic - Gaspar

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Szakításra is sor kerülhet a Kos életében a héten. Párkapcsolatukban válaszút elé érkeznek a csillagjegy szülöttei. Még ha nem is következik be a különválás, ez az a pillanat, amikor visszavehetik az irányítást és megtalálhatják erejüket ismét a Kosok. Nem kell többé úgy érezniük, nekik nincs szavuk.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

A héten a Bikák ismét teljes lelkesedéssel vágnak bele kedvenc hobbijukba, aminek már régóta nem szenteltek időt. Ez végre megadja azt a szükséges kikapcsolódást a csillagjegy szülötteinek, amire már szükségük volt. Egészségügyi problémák merülhetnek fel, amit ne hagyjanak figyelmen kívül.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Az Ikrek számára nem ez lesz életük legvidámabb hete. Most úgy érezhetik, minden, amit szeretnek, kissé keserű szájízt hagy maga után. Ideje átgondolniuk a csillagjegy szülötteinek, vajon megéri-e ragaszkodni a régi, jól bevált dolgokhoz, ha már nem nyújtanak örömet. Lehet, hogy most jött el a pillanat, amikor el kell engedniük és továbblépni.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Tökéletes ez a hét a Rákok életében a szimbolikus és valódi rendrakásra életükben és az otthonukban. Konfliktusba kerülhetnek a csillagjegy szülöttei egy családtaggal, amit csak a hét második felére sikerül tisztázniuk. A lakás átrendezése segíthet a fejükben is rendet teremteni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Sok kihívást tartogat ez a hét az Oroszlán számára. Most mintha kicsit nehezebb lenne megküzdeni mindennel. Kimerültnek, fáradtnak és motiválatlannak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei. Üres tankkal próbálnak haladni az Oroszlánok. Ezen a héten jobb, ha lemondják az összejöveteleket, mert pihenésre és nyugalomra van szükségük. Ha emiatt valaki megsértődik, az nem volt az igaz barátjuk.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

A pénzügyeivel kell foglalkoznia a héten a Szüzeknek. Akár a saját üzletükkel foglalkoznak, akár szabadúszók, most úgy érezhetik, az életük egy végtelen álláskeresés. Ám emögött ott vannak a lehetőségek, amikből a napokban több is adódik. Ne aggódjanak a csillagjegy szülöttei, a hét második felében már tisztul a kép.

A Mérleg jegyében a heti horoszkóp azt javasolja, engedjük el, ami lehúz a 2023. október 9-től kezdődő héten

A Mérleg jegyében a heti horoszkóp azt javasolja, engedjük el, ami lehúz a 2023. október 9-től kezdődő héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Most igazán elemükben érezhetik magukat a Mérlegek. A héten szenteljenek nagyobb figyelmet az egészségüknek. Úgy érezhetik, lelki krízisbe kerültek azzal kapcsolatban, kik is ők valójában és mi a céljuk. Ideje kicsit mélyebben elemezniük életüket és jövőbeni vágyaikat, álmaikat, hogy a válaszokhoz közelebb jussanak.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Fogják a takarójukat a Skorpiók a héten, vegyenek a kezükbe egy csésze forró teát és kuckózzanak be. Úgy érzik, mindenki haragszik rájuk és őket hibáztatja, ám ez valószínűleg csak a saját fejükben van így. Várjanak, nyugodjanak meg a csillagjegy szülöttei és hagyják, hogy jobbra forduljon a hét. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Szakadás keletkezhet a Nyilas baráti társaságában a héten. Már régóta érezhető volt, hogy ez bekövetkezik. Bár most nagyon drámainak tűnik a megoldás, hogy a csillagjegy szülöttei lépjenek ki egy közös program tervezéséből, ám ez a lépés megnyugvást és megkönnyebbülést hozhat az életükbe.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Bármikor máskor a karrierjére koncentrálna a Bak, ám a héten a családi életére kell fókuszálnia. Nagyon fontos most az egyensúly megteremtése a csillagjegy szülötteinek életében. Sorsfordító döntéseket kell meghozniuk. De ezek segíthetnek, hogy egyszerűbbé váljon minden és úgy érezzék, a kezükben van az irányítás.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

A héten spóroljanak a Vízöntők. Váratlan kiadások terhelhetik meg a költségvetésüket, így ne költekezzenek túl előre. Mielőtt bármibe beleugranának a csillagjegy szülöttei, lépjenek hátra egyet és kérdezzék meg maguktól: tényleg szükségem van erre?

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. október 9-től

Most zavarossá válhat a párkapcsolata a Halaknak. A héten olyan információk birtokába juthatnak, melynek hatására mindent megkérdőjeleznek. Érdemes azonban utána járniuk a csillagjegy szülötteinek, valóban hiteles, megbízható forrásból származnak-e ezek az értesülések, vagy csak valaki szeretné tönkretenni az idillt?

Forrás: PureWow, fotó: Getty Images, Unsplash