A horoszkóp szerint így kellene szilveszterezniük az egyes csillagjegyeknek

2023. december 28.
A csillagjegyünk még azt is elárulja, milyen szilveszteri buliban búcsúztathatjuk igazán személyiségünkhöz illően az elmúlt esztendőt.
Csillagjegyek szilveszter horoszkóp

Vannak, akik egy őrületes szilveszteri buliban fogják tölteni az év utolsó napját, míg mások inkább az otthon kényelmében, esetleg egy szűk társaságban búcsúztatják el 2023-at. 

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok aktívak és energikusak, akik imádnak másokkal együtt mulatni, így hát az év végi ünnepeket is kifejezetten szeretik. Akár családi, akár baráti körben töltsék, szilveszter éjszakája megkoronázza az egész szezont számukra, ekkor csapják a legnagyobb, legforróbb bulit. A Kosok képtelenek csendben ülni, így mindig ők az elsők a táncparketten. Bárhol is legyenek, biztos, hogy finom italokkal és ételekkel búcsúztatják az óévet.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikáknak kifinomult az ízlésük, tehát szinte biztos, hogy egy ínycsiklandozó vacsorával fogják elbúcsúztatni az óévet közeli barátaikkal és családtagjaikkal. Nagy éjszakai beszélgetésekkel, viccelődéssel, finom ételekkel és egy jó pohár bor kortyolgatásával töltik majd szilveszter éjszakáját, akár egy menő étteremben,  akár otthon.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei mindig készen állnak egy fergeteges bulira. Mivel könnyen alkalmazkodnak, mindegy, végül hol és milyen buliban kötnek ki, biztosan rengeteg új barátot fognak szerezni pillanatok alatt. Ha ők szervezik a partit, mindenki rajta akar lenni a vendéglistájukon, ők pedig szívesen hívnak meg mindenféle embereket, hogy megnézzék, mi fog kisülni belőle.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok imádják az ünnepeket, viszont igazi otthonülő típusok. Nagyon érzékenyek, szorosan kötődnek a szeretteikhez, ez pedig azt jelenti, hogy a szilvesztert is velük szeretnék tölteni – különösen a párjukkal. Új emberek társaságában gyakran félénkek, így ahelyett, hogy buliba mennének, inkább közeli hozzátartozóikkal töltik az év utolsó estéjét. Kedvenc italaikkal koccintanak, közösen főzőcskéznek, filmeket néznek és társasjátékoznak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok igazi vezetők, akik szilveszterkor a leglátványosabb partit adják a városban. Ez a nap nagyszerű alkalom a csillagjegy szülötteinek, hogy a figyelem középpontjában fürdőzzenek. Az Oroszlánok szenvedélyesek, nagylelkűek és szerethetőek, amit szívesen ki is mutatnak minden meghívottjuk felé. Mivel elég drága az ízlésük, és imádják a vibráló színeket, biztos lehet benne mindenki, hogy ezt a szilvesztert is felejthetetlenné teszik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek gyakorlatiasak, és keményen dolgoznak, így ha partit szerveznek, ők biztosan mindenre gondolnak. Az egyetlen probléma, hogy könnyen belevesznek a részletekbe, és elfelejthetik élvezni a saját bulijukat. A csillagjegy szülötteinek meg kell tanulniuk kicsit lazítani és elfogadni a segítséget, hogy számukra is örömteli legyen az ünnep.

A csillagjegy szülötteinek meg kell tanulniuk kicsit lazítani és elfogadni a segítséget, hogy számukra is örömteli legyen az ünnep

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Habár a Mérlegek az egyedüllétnél semmit sem utálnak jobban, az őrült szilveszteri buli mégsem az ő világuk – hiszen a harmónia és a béke alapszükséglet számukra. A vad és hangos bulikat nem igazán kedvelik, ezért hát az év utolsó éjszakáját is inkább a kanapéjukon töltik egy finom pezsgő, isteni ételek és legközelebbi hozzátartozóik körében.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók szenvedélyesek és titokzatosak, és bár szeretnék magukat teljesen elengedni, az újév ünneplésekor mégsem vágynak a drámára és a teátrális jelenetekre. A szilvesztert valószínűleg egy szűk baráti társaságban töltik, hogy minél kevesebb szemtanúja legyen a kitárulkozásuknak. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok utálják a kötöttségeket, energikusak és kalandvágyók. Általában rengeteg barátjuk van, imádnak bulizni, remek a humorérzékük és extrovertált a személyiségük. A Nyilasok szervezte szilveszteri bulin biztosan hangos lesz a zene, nagy lesz a társaság, és megállás nélkül megy majd a tánc. 

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok rendkívül megbízhatók, és keményen dolgoznak. Fontosak számukra a családi hagyományok, így az újévet is a családjukkal és közeli barátaikkal szeretik megünnepelni. Ha csak otthon maradnak, akkor is csodás ételekkel készülnek, hogy biztosan mindenki remekül érezze magát az év utolsó estéjén.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntők csendesek és visszahúzódóbbak, így eszükbe sem jut egy hatalmas bulin ünnepelni az újév beköszöntét. Inkább otthon maradnak a családjukkal, esetleg rendeznek egy házibulit, hiszen humorérzékük remek, és a jó beszélgetések számukra nagyon fontosak.

Halak (február 19. – március 20.)

A csillagjegy szülöttei álmodozók, érzelmesek és romantikusak, így szilveszterkor is szeretik egy tündérmesében érezni magukat. Mivel a Halak számára nagyon fontos a zene, egy remek koncert tökéletes élményt adhat nekik az év utolsó éjszakájára.

Fotó: Getty Images, Unsplash