Heti horoszkóp 2024. január 15–21.

2024. január 15.
A csillagjegyek számára a Bak jegyének utolsó hete váratlan helyzeteket tartogat a munkahelyükön, karrierjükben. A heti horoszkóp a 2024. január 15–21. közötti napokban is izgalmas lehetőségeket ígér.
Heti horoszkóp 2024 január 14-21
  • Az asztrológus szerint a Bak jegyének utolsó hete a csillagjegyek munkahelyi életére lesz sorsfordító hatással.
  • A heti horoszkóp 2024. január 15-21. között számos váratlan helyzetet tartogat a magánéletünkben.
  • Olvassuk el, mit ígérnek a csillagok a heti horoszkóp szerint az egyes jegyeknek!

A heti horoszkóp megmutatja, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek 2024. január 15–21. között. Bőven lesz részünk szerencsés helyzetekben, de számítanunk kell akadályokra is az utunk során az előttünk álló napokban az asztrológus szerint. Akár szerelemre, karrierbeli áttörésre vagy mélyreható érzelmi fejlődésre is adnak bőven lehetőséget a bolygóállások a heti horoszkóp szerint.

Olvassuk el, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint 2024. január 15-21. között!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. január 14–21.

A hét eleje teljes lelkesedéssel indul a Kos számára, és a munkában is sikereket érhet el. A támogató bolygóállások ellenére is azt tapasztalhatják a csillagjegy szülöttei, hogy keddtől csökkenhet a bevétel, akadályokba ütközhetnek, és a szerda is hasonló negatív eseményekkel telhet. Csütörtök estétől ismét visszakerül az irányítás a Kos kezébe. A problémák megoldódnak. A péntek tökéletes nap lesz a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei számára. Szombaton lehetőségük lesz arra, hogy a családjukkal minőségi időt töltsenek.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. január 14–21.

Ezen a héten a Bika előrelépést tehet anyagi helyzetében, ha kellően bátor. Közeli rokonoktól és partnerétől is támogatást kapnak a csillagjegy szülöttei. Keddtől és szerdától váratlan új bevételre tehet szert és minden munkában sikeres lesz. Új munkához is juthat. Csütörtökön és pénteken legyen óvatos, mert váratlan kiadások csapolhatják a bankszámláját. A szombat kedvező nap lesz a Bika számára, kiránduljanak családjukkal, párjukkal és szellőztessék ki a fejüket.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. január 14–21.

Ezen a héten az Ikreknek nagyon óvatosnak kell lenniük, és hogy megakadályozzanak egy nagyobb veszteséget. Lehetőséget kapnak a csillagjegy szülöttei arra, hogy részt vegyenek egy olyan eseményen, ahova már rég el szerettek volna jutni. Kedden és szerdán több lesz a munka. Ezen a héten sok támogatást kaphatnak családjuktól. Csütörtökön és pénteken örömteli híreket kaphatnak a csillagjegy szülöttei, ezek főleg plusz bevételről és váratlan vendég érkezéséről szólnak. A hétvégén vezessenek óvatosan és vigyázzanak a közlekedésben a csillagjegy szülöttei!

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

A Rák a hét elején csalódottságot érezhet a megnövekedett kiadásai miatt. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, nincs motivációjuk a munkához sem, ezért a határidőkkel is bajba kerülhetnek. A hét közepétől a bolygóállások jó hatással lesznek a Rák önbizalmára. Gyermekeivel eltöltött idő is feltöltheti a csillagjegy szülötteit kreatív energiákkal a héten. A hétvége különösen jól alakul majd a Rák számára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

Az Oroszlánnak ezen a héten javul a jövedelme és a szerencséje. Sikereket érhet el a munkában, amit fizetésemeléssel honorálnak. Sok lehetősége lesz másokkal együttműködni a csillagjegy szülötteinek, de kedden és szerdán problémák merülhetnek fel. A barátokkal viták alakulhatnak ki. A hét második fele már jobban alakul az Oroszlánnak, a konfliktusok is elsimulhatnak. Akik eddig nem vettek tudomást a csillagjegy szülötteiről, most segítségért fordulhatnak hozzá. A hét végén váratlan utazásra számíthatnak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

Az aggodalmak miatt ingerlékenyebb lehet a héten, ezért a Szűz legyen óvatos a kommunikációban, mert könnyen megbánthat másokat. Kedden és szerdán váratlan bevételre számíthat, és támogatást kaphat olyan személytől, akitől nem számítottak erre. A befektetésekkel legyenek óvatosak a csillagjegy szülöttei a hét második felében. A járművekkel vigyázzanak és legyenek nagyon körültekintőek a Szüzek ezen a héten!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

Aki külföldre megy, sikeres lesz. Ezen a héten előléptetésre és dicséretre számíthatnak a Mérlegek. Ha van gyermekük, most jó hírek érkeznek a tanulmányaikról. Kedden és szerdán a csillagjegy szülötteihez közel álló emberek problémákat okozhatnak, ezért óvakodjon azoktól, akik barátnak mutatkoznak, de közben hátba támadják. Csütörtökön és pénteken jövedelemre tesz szert, és a függőben lévő munkák lendületet kapnak. A szombat kedvezőtlen nap lehet. Problémák lesznek a munkahelyen. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

A Skorpió a hét első napjaiban olyan akadályokkal szembesül a munkájában, ami miatt nem tud lépni, meg is hiúsulhat néhány terve. A hét közepére ezek az akadályok elhárulnak és kedvezőbb időszak kezdődik a csillagjegy szülötteinek munkájában. A bírósági ügyek jól alakulnak ezen a héten a Skorpió számára. Csütörtök és péntek lesz a legjobb nap. A csillagjegy szülötteinek jövedelme növekedhet. Szombaton boldogságra okot adó hírt kaphatnak a heti horoszkóp szerint.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

Ezen a héten a Nyilas sikert és dicséretet könyvelhet el, ha kellően diplomatikus marad. Sikerül konkrét formát adniuk régóta dédelgetett terveinek. A csillagjegy szülötteinek szüksége lesz bátorságukra, ám ha nem rettennek meg, támogatást kaphatnak családtagjaiktól. Kedden és szerdán nehézségekkel szembesülhet a Nyilas, ám bizonyos problémákat lehet, hogy saját maguk okoznak a túlzott aggodalmukkal. Csütörtök és péntek kedvező bolygóállásokat hoz a munkahelyi előrelépéshez a csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint.

A Bak jegyének utolsó hetében, 2024. január 15-21. között is váratlan helyzeteket ígér a heti horoszkóp a csillagjegyeknek

A Bak jegyének utolsó hetében, 2024. január 15–21. között is váratlan helyzeteket ígér a heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

A Bakok a hét elején számíthatnak több bevételre, ám a munkájuk is sok lesz. Szerdára sikerül megoldaniuk a problémákat, amiért feletteseitől elismerést is bezsebelhetnek a csillagjegy szülöttei.  Felesleges stresszt okozhat a közlekedés a héten a Bakoknak, ha rosszul választják meg az útvonalakat. Szombaton boldogságot és támogatást kap a gyermekeitől. Lehetősége lesz arra, hogy estig élvezzenek egy közös kirándulást.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

A hét eleje szerencsésen alakul a Vízöntő számára. Folytatódik a pénz áramlása a csillagjegy szülöttei felé, ugyanakkor szabálytalanságok és túlzott kiadások is várhatók. A kedélye lehangolt maradhat a hét közepéig a csillagjegy szülötteinek. Kedden és szerdán óvatosnak kell lenniük. Ne adjon kölcsön pénzt senkinek, és ne dőljön be a csalóknak. Szerdától és csütörtöktől a körülmények ismét a Vízöntőnek dolgoznak. A munka felgyorsul, de számíthat munkatársai együttműködésére. Szombaton ismét legyen éber. Megkísérelhetik, hogy online csalás áldozatává tegyék.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. január 15–21.

A Halak számára ezen a héten a bolygóállások a bevételeik csökkenését mutatják. Viták is lehetnek, ezért vigyázzanak a csillagjegy szülöttei, hogy fogalmaznak, nehogy később ellenük használják, amiket mondtak. Keddtől minden szempontból kedvező lesz az idő, hogy a munkájukban egy régóta halogatott feladattal előbbre lépjenek. Szerdán és csütörtökön lehetőséget kaphatnak a csillagjegy szülöttei arra, hogy prominens emberekkel találkozzanak. Az utazások kellemesek lesznek, nem kell dugóra, késésre számítaniuk, bármivel induljanak útnak. Pénteken időben megérkeznek úti céljukra. A szombat is jobb nap lesz a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei számára.

Forrás: HerZindagi, fotó: Getty Images