6 csillagjegy, akiknek legnagyobb eséllyel lesz esküvője 2024-ben

2023. december 13.
Lesznek olyan csillagjegyek, akik számára egészen váratlan fordulat lesz 2024-ben az esküvő. Míg az asztrológus szerint bizonyos csillagjegyek esetében egyszerűen most jön el a tökéletes pillanat az életükben ahhoz, hogy ne halogassák tovább a házasságkötést, amit már régóta terveznek.
Horoszkóp csillagjegy esküvő 2024
  • 2024 sok szempontból tökéletes év lehet egyes csillagjegyek számára a házasságkötésre.
  • Az asztrológus elárulta, mely csillagjegyeknél lehet a legnagyobb az esély az esküvőre 2024-ben.
  • A bolygóállások igen meglepő fordulatokat tartogathatnak a horoszkóp szerint egyes csillagjegyek szerelmi életében.

Hatalmas meglepetéseket okozhat az univerzum a csillagjegyeknek a szerelemben 2024-ben. A horoszkóp szerint lesznek olyan csillagjegyek, akik egészen váratlan fordulatként tervezhetik az esküvőjüket, míg mások számára pont ebben az évben jön el a tökéletes alkalom, hogy végre összekössék az életüket hosszú tervezgetés után.

Mutatjuk, a horoszkóp szerint 2024-ben mely csillagjegyeknek lesz legnagyobb eséllyel esküvője! Érdemes a nagy nap tervezéséhez elolvasnunk azt is, vajon melyik lesz a legszerencsésebb hónap 2024-ben a csillagjegyünk számára!

1. A Kos (március 21. – április 19.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

Az egyik legszenvedélyesebb jegy a zodiákusban a Kos. Az egyedülálló Kosok bátran ugranak fejest egy szenvedélyes szerelembe 2024-ben. A csillagjegy új kapcsolata nagyon hamar fordulhat komolyra, így bár egyáltalán nem ilyen tervekkel vágtak bele az évbe, de boldogan vághatnak bele az esküvő tervezgetésének izgalmába. Ha már hosszú ideje párkapcsolatban élnek, a csillagjegy szülöttei most hivatalossá is tehetik szerelmüket.

2. A Rák (július 22. – augusztus 22.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

Egy barátság alakulhat át a Rák életében 2024-ben szerelemmé. Mivel olyan jól ismerik egymást, nem is halogatják sokáig az esküvőt sem, hiszen mindketten biztosak abban, hogy nem akarják mással leélni az életüket. A csillagjegy szülöttei, akiknek uralkodó bolygója a Hold, érzékeny és érzelmes emberek, akik jelentőségteljes kapcsolatokat keresnek. Mi lehetne annál biztosabb alapokon álló szerelem, mint ami egy erős barátságban gyökerezik?

3. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

A Mérleg csillagjegy szülöttei is nagy eséllyel köthetnek házasságot a horoszkóp szerint 2024-ben

A Mérleg csillagjegy szülöttei is nagy eséllyel köthetnek házasságot a horoszkóp szerint 2024-ben

Ez az év végre megteremti az egyensúlyt a Mérleg szerelmi életében. A csillagjegy szülöttei természetüknél fogva az egyensúlyra törekszenek a kapcsolataikban, így az a kozmikus erő, ami párja felé húzza, nem is végződhet máshogy, csak esküvővel. Könnyen lehet, hogy az egyedülálló Mérleg szülő gyermekén keresztül ismeri meg azt, akivel végül 2024-ben az oltár elé áll.

4. A Skorpió (október 23. – november 21.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

Életre szóló, mély kapcsolódást keres a Skorpió, más viszonyban képtelen lehorgonyozni, hiszen nem bízik meg a másikban annyira, hogy feltárja előtte sebezhető oldalát. 2024-ben megtalálhatják azt az embert, akivel megvan ez a kozmikus kötődés és mással nem is tudják elképzelni az esküvőt. Amikor viszont rátalálnak, nem akarják sokáig halogatni.

5. A Bak (december 22. – január 19.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

Végre készen áll a Bak 2024-ben, hogy a régóta halogatott esküvőt megtartsák. Eddig minden más feladatot és kötelességet ez elé helyezett, ám végre elgördülnek az akadályok és összeköthetik életüket szerelmével. Az egyedülálló Bakok számára egy munkakapcsolat hozhat meglepő szerelmet, ami olyan gyorsan válik nagyon komollyá, hogy a csillagjegy szülötteinek eszébe sem jut halogatni az esküvőt.

6. A Halak (február 19. – március 20.) nagy eséllyel tervezhet esküvőt a horoszkóp szerint 2024-ben

A mély érzelmek megértése és az empátia mindig is a Halak erőssége volt. Ez a fajta kötődés szükséges a csillagjegy szülöttei számára az esküvőhöz. Egy utazáson élheti át a szerelem első látásra élményét a Halak. A kapcsolatban már az első pillanatban érezhetik azt az érzést, amit mindig is kerestek, így akár még 2024-ben az esküvőre is nagy eséllyel sor kerülhet. Mert egyszerűen érzik, hogy nincs ok arra, hogy halogassák.

Forrás: SEAI, fotó: Unsplash