Heti horoszkóp 2024. február 19–25.

2024. február 19.
A 2024. február 19–25. közötti héten az a legjobb, ha a csillagjegyek inkább óvatosak lesznek. A heti horoszkóp szerint komoly döntések várhatnak ránk.
Heti horoszkóp 2024 február 19-25.
  • A Halak jegyébe lépve a csillagjegyek életében nagyobb hangsúly lesz a lelki folyamatokon a heti horoszkóp szerint.
  • A 2024. február 19–25. közötti napok hullámzó kedélyállapotot hoznak a csillagjegyeknek.
  • Mutatjuk, a heti horoszkóp szerint mi vár az egyes csillagjegyekre a 2024. február 19-25. közötti héten!

A Halak a zodiákus utolsó jegye. A csillagjegyek azt tapasztalhatják az előttük álló héten a horoszkóp szerint, hogy a tettekről az érzelmekre helyeződik át a hangsúly az életükben. Komoly fordulatot jelenthet az elkövetkező időszak a csillagjegyek párkapcsolatában, szerelmi életében.

Mutatjuk, a heti horoszkóp szerint mi vár az egyes csillagjegyekre a Halak jegyében a 2024. február 19–25. közötti napokban!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A héten semmiképp se rohanjon fejjel a falnak a Kos. Ha erőből akar megoldani valamit, csak ront a helyzeten. Az utóbbi időben túlhajtották magukat a csillagjegy szülöttei, ami miatt sokkal ingerlékenyebbek lehetnek a hét közepén. Párkapcsolatára is rányomja a kedélyállapota a bélyegét, súrlódások lehetnek és viták. A heti horoszkóp szerint a legjobb, amit tehet, ha most saját magával törődik és olyan tevékenységet végez, ami örömmel és energiával tölti el. Ha ez sikerül, az élet minden területén javul a helyzet és elsimulnak a konfliktusok.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Bármennyire is vágyik már a Bika, ha egyedülálló, egy párkapcsolatra és szerelemre, ne érje be kevesebbel, mint amit megérdemel. A héten lépjen túl azon a félelmén, hogy csak ennyit érdemel és úgysem lehet jobb. Fontos, hogy ne higgyen azoknak, akik szerint nem szerethető. Olyan emberek társaságát keressék a héten a csillagjegy szülöttei, akik táplálják az önértékelését, nem elszívják az energiáit. A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne hagyják, hogy a félelmeik és bizonytalanságaik irányítsák az életét!

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Úgy érezhetik az Ikrek a héten, hogy a szorongás úrrá lesz rajtuk. Ez az érzés megbéníthatja a csillagjegy szülötteit, ám ha valamilyen veszélyes döntéstől óvja meg az Ikreket, ezúttal inkább segít, mintsem árt. A heti horoszkóp azt tanácsolja, hogy ha a félelem miatt úgy érzik, szétesnek és nem urai az életüknek, érdemes lépésről lépésre haladniuk azokban a dolgokban, amik most foglalkoztatják, és ne lendületből akarják az egészet lesöpörni.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Fontos, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzen a Rák a héten a másokkal való együttműködésre. Ez nem mindig könnyű, lesznek olyan emberek, akikkel a közös munka komoly stresszt okoz. Fontos, hogy tisztán kommunikáljanak a csillagjegy szülöttei minden helyzetben az érzéseikről. A végeredmény azonban megéri. Anyagilag is gyümölcsöző napok várnak a Rákra a heti horoszkóp szerint.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A héten nagyon fontos, hogy az Oroszlán tényleg azt mondja, amit valóban gondol, és azt komolyan is gondolja. Ha mellébeszél, az könnyen visszaüthet most rá. Fontos feltennie magának egy komoly döntés előtt a kérdést: valóban megéri? Nem ez az a hét, amikor a tűzzel játszhatnak a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp arra figyelmezteti az Oroszlánt, hogy a párkapcsolatában ne feszegesse minden áron a határokat, és érdemes kompromisszumot kötnie a közös boldogságukért.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A héten a kreativitás és játék áll a Szűz életének középpontjában a horoszkóp szerint. Ez újraéleszti a reményt a csillagjegy szülötteivel, hogy egy régi kapcsolat még menthető és javítható. Fontos, hogy a következő napokban szenteljenek időt olyan elfoglaltságoknak, amik valódi örömet jelentenek számukra. Ez nem azt jelenti, hogy ne vegyenek figyelembe másokat és csak saját magukkal törődjenek. De a heti horoszkóp szerint most a Szűz egészsége miatt is fontos lehet, ha jobban odafigyelnek saját magukra.

A Nap belép 2024. február 19-én a Halak jegyében, ami a heti horoszkóp szerint is izgalmas felismeréseket hoz

A Nap belép 2024. február 19-én a Halak jegyében, ami a heti horoszkóp szerint is izgalmas felismeréseket hoz

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A héten úgy érezheti a Mérleg, hogy a legapróbb dolgok is felbosszantják. Fontos, hogy elszámoljon tízig, mielőtt olyat mondana vagy tenne, amit később megbán. A csillagjegy szülöttei remek munkalehetőséget kapnak a heti horoszkóp szerint, de a játékszabályokat mindenképp tisztázzák, mielőtt elfogadják az új munkát. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Fontos, hogy a héten a dolgok mögé is nézzen a Skorpió, csak így érthetik meg mások motivációit. Nem kell, hogy egyet értsenek mindennel vagy osztozzanak mások nézetein, ám a haladás legjobb módja, ha elfogadják, amikor valaki másképp gondol bizonyos dolgokat. Ha sikerül a közös munkát gördülékenyebbé tenniük, a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei nagy fizetésemelésre számíthatnak.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A héten vigyázzanak a szívükre a Nyilasok, mert könnyen összetörhetik azt. Nem kerülhetik el a mély beszélgetést a csillagjegy szülöttei, ám ez lehet, hogy régi sebeket tép fel. Fontos azonban, hogy ne csak azt gondolják meg jól, mit mondanak, hanem azt is, hogyan. A heti horoszkóp szerint lehet, hogy egyszerűen jobb, ha most inkább nem is mondják ki azt, amit gondolnak. 

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Ez nem a gyors megoldások hete a Bak életében. Ne siettessék a dolgokat a párkapcsolatukban sem, mert elriaszthatják a másikat a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp szerint érdemes átgondolniuk a Bakoknak, mit is várnak az élettől és milyen céljaik vannak, mert komoly igazságok derülhetnek ki egy ilyen számvetésből. Lehet, hogy nem is ott vannak éppen, ahol szeretnének lenni? A felismerés nem biztos, hogy fájdalommentes lesz, ám segíthet, hogy a jó irányba kormányozzák a jövőben a hajójukat a csillagjegy szülöttei.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

A Vénusz és Plútó a Vízöntőben találkozik a héten, ami hatalmas motivációt adhat a csillagjegy szülötteinek, hogy egy régi ügy végére járjanak. Ha ez a párkapcsolatukkal áll összefüggésben, most meg lesz a kellő erejük hozzá a heti horoszkóp szerint, hogy végre tiszta vizet öntsenek a pohárba. A munkahelyi konfliktusok tisztázására is ideális napok következnek a csillagjegy szülötteinek életében.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. február 19-25.

Ha úgy érzi a Halak, hogy az elmúlt időszakban csak egy helyben toporgott, a héten most rátalál a megfelelő partnerre ahhoz, hogy belendítsék a dolgokat. Ez nem lesz könnyű még így sem, de a kemény munka meghozza a várva várt gyümölcsét. A hét második felében a horoszkóp szerint nagyobb összegre tehetnek szert a csillagjegy szülöttei. 

Forrás: Chatelaine, fotó: Getty Images, Unsplash