3 csillagjegy, akiknek párkapcsolati konflikusokat hoz 2024 február vége

2024. február 22.
Szakítás, különválás és feszültségek terhelik a Halak jegyében 2024 februárjának végén néhány csillagjegy párkapcsolatát. Ők biztosan nem úgy gondolják, hogy ez a február életük legjobb időszaka.
Horoszkóp szakítás 2024 február
  • A Halak jegyébe érve már nincs sok hátra 2024 februárjából, mégsem számíthatnak nyugalomra egyes csillagjegyek.
  • A bolygóállások szerint 2024 februárjának utolsó napjai komoly törést okozhatnak 3 csillagjegy párkapcsolatában.
  • Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy párkapcsolatában jelez feszültséget a horoszkóp 2024 februárjának utolsó napjaira!

Nem söpörhetik tovább a szőnyeg alá a párkapcsolatukban a problémákat a csillagjegyek. A Halak jegyében a bolygóállások felszínre hozzák a feszültséget, ami komoly törésvonalakat hozhat létre a párjukkal való viszonyukban.

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik a horoszkóp szerint feszültségekre, szakításra számíthatnak 2024 februárjának utolsó napjaiban a párkapcsolatukban!

1. A Rák (július 22. – augusztus 22.) számára szakítást hozhat 2024 február vége a horoszkóp szerint

Bár tudja jól a Rák, hogy az élet hoz kellemetlen pillanatokat is, ám a csillagjegy szülöttei nem tudják, hogyan kezeljék ezeket. Azt akarják, hogy szerelmesek legyenek és jól érezzék magukat együtt. A horoszkóp szerint 2024 februárjának végén a bolygóállások most nem hagyják, hogy a Rák szemet hunyjon többé a sok rossz dolog felett csak azért, hogy ne kelljen felvállalni a konfliktust párjával. 

Tegyék azt a csillagjegy szülöttei, ami meggyőződésük szerint a helyes. Ha megpróbálják, de nem működik, legalább nem bánnak meg semmit. Minél hamarabb, annál jobb.

2. A Skorpió (október 23. – november 21.) számára szakítást hozhat 2024 február vége a horoszkóp szerint

Ideje, hogy bevallja végre a Skorpió: a párkapcsolata már nem működik, közeleg a szakítás. Most rádöbbenhetnek a csillagjegy szülöttei, hogy egyik részük már régóta sejti ezt, így ha megérett az elhatározás, ne húzzák sokáig. Mindenkit megkímélhetnek egy sor fájdalomtól.

A horoszkóp szerint jó esély van rá, hogy barátok maradjanak, hiszen az egész kapcsolat így indult, de ez nem azt jelenti, hogy egy párként is ugyanúgy tudnak működni, mint barátként.

3. A Bak (december 22. – január 19.) számára szakítást hozhat 2024 február vége a horoszkóp szerint

Jobb későn, mint soha, Bak! Ez lehet a csillagjegy szülötteinek mottója 2024 február végére, amit a magánéletükben alkalmazhatnak is. A bolygóállások most segítenek, hogy végre felismerjük, ha a egy kapcsolat már nem ad nekünk, csak elvesz. Itt az ideje, hogy továbblépjenek a csillagjegy szülöttei.

Ha azt érzik, hogy a párjuk már nem értékeli őket és nem látja az igyekezetüket, amit ezért a kapcsolatért tesznek, nem éri meg rá fecsérelni az energiájukat. A horoszkóp szerint most jó esély van arra, hogy megszabaduljanak azoktól a kötelékektől a csillagjegy szülöttei, melyek visszahúzzák őket.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash, Getty Images