Horoszkóp: 3 csillagjegy, akik nehéz döntés előtt állnak a hétvégén

2024. március 01.
A Halak jegyében mindenki kicsit érzékenyebb a szokásosnál. 2024 márciusának első napjaira a Mars rányomja bélyegét, ami három csillagjegyet nehéz döntések elé állíthat.
Horoszkóp csillagjegy nehéz döntés 2024 március
  • A Mars és a Jupiter együttállása nem könnyíti meg a döntést 2024 márciusának első napjaiban. 
  • A horoszkóp szerint három csillagjegynek kell nehéz döntéshelyzetekre felkészülniük a következő napokban.
  • A Bika esetében a párkapcsolatában várhatók nehéz döntések a horoszkóp szerint 2024 március első napjaiban.

Javában benne járunk a Halak jegyében, ami érzékenyebbé teszi a csillagjegyeket. 2024 márciusának első napjait a Mars és Jupiter együttállása uralja, ami még tovább bonyolítja a dolgokat a csillagjegyek számára. 

A horoszkóp szerint három csillagjegy különösen nehéz helyzetbe kerülhet, komoly döntéseket kell meghozniuk a következő napokban.

Ez a három csillagjegy számíthat nehéz döntésekre a horoszkóp szerint a következő napokban

1. Bika (április 19. – május 20.)

Képtelen nem a múltban elkövetett hibáin rágódni a Bika a horoszkóp szerint a következő napokban, hiszen ezek vezettek ahhoz a helyzethez, amiben most van. A Mars energiái nem teszik túl optimistává a csillagjegy szülötteit, sokkal mérgesebbnek, ingerlékenyebbnek érezhetik magukat az indokoltnál.

A bolygóállások megnehezítik a tisztánlátást a párkapcsolatában is. A Bikák következő napjai a párjukkal való vitákkal telhetnek, holott mindketten tudják, hogy könnyedén megoldhatnák a konfliktushelyzetet, ha nem lennének ilyen feszültek.

2. Rák (június 22. – július 22.)

Megkérdőjelezik saját magukat, függetlenségüket és eredetiségüket a Rákok a következő napokban, így már abban sem biztosak, hogy amit csinálnak, az jó. Ugyanakkor akaratlanul is megsérthetnek egy hozzájuk közel álló személyt. Most mindennél fontosabb a horoszkóp szerint, hogy higgyenek magukban és álljanak ki az elveik mellett, bárki bármit mondjon. Ám fontos az is, ezt hogyan teszik. 

Most szembesülhetnek vele a csillagjegy szülöttei, hogy valójában nem is olyan jók, mint azt szeretik hinni magukról vagy ahogy mások látják. Ha szükséges, megmutatják a kemény oldalukat. Ám ez most oda vezethet 2024 márciusának első napjaiban, hogy elmarnak maguk mellől egy fontos személyt. Hiába van igazuk, ha ezzel bántanak másokat.

3. Nyilas (november 22. – december 21.)

Szeretik azt gondolni magukról a Nyilasok, hogy vadak, szabadok, függetlenek és senkire sincs szükségük, most ráébrednek, hogy ezzel csak áltatják saját magukat. Van valaki, akire nagyobb szükségük van, mint azt gondolnák, és amikor nincsenek vele, úgy érzik, a szívük darabokra tört. Próbálják elhitetni másokkal a csillagjegy szülöttei, hogy erősek, ám a következő napokban minden korábbinál erősebben érezhetik, mennyire sebezhetők és esendők. 

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Getty Images