3 csillagjegy, akiknek nem hoz szerencsét a Halak szezon 2024 márciusában

2024. február 28.
Elszegődik a szerencse 3 csillagjegy mellől 2024 márciusában a horoszkóp szerint. A Halak jegyében most nem épp a legfényesebb napokat élhetik meg. Mutatjuk, hogyan vészelhetik át a szeszélyes bolygóállások okozta hullámvasutat a 3 csillagjegy szülöttei!
2024 március horoszkóp szerencsétlen csillagjegy
  • Könnyebben vészelhetik át a Halak szezont a 3 csillagjegy szülöttei, ha elengedik az irányítást afelett, amit úgysem irányíthatnak.
  • 2024 márciusa kész hullámvasút lehet a horoszkóp szerint a 3 csillagjegy számára.
  • Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akik számára nem hoz szerencsét a Halak szezon 2024 márciusában!

Ugyan beköszönt a tavasz, a kozmikus energiák mindent átformálnak a csillagjegyek életében 2024 márciusában a horoszkóp szerint. Nem minden csillagjegy örülhet azonban ennek egyformán.

A Merkúr, Vénusz, Mars és Szaturnusz a Vízöntő jegyében áll, az Uránusz és Jupiter a Halakban. Ezek a szeszélyes bolygóállások hatással lesznek mindenkinek az életére a horoszkóp szerint, viszont három balszerencsés csillagjegy kész hullámvasutat élhet át 2024 márciusában.

Ennek a 3 csillagjegynek nem lesz szerencséje 2024 márciusában a horoszkóp szerint

1. Bika (április 19. – május 20.)

2024 márciusa tele lesz hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel a Bika életében. A Nap a Halak jegyében idegességgel tölti el a csillagjegy szülötteit és az önbecsülésére is kihat. A másokkal való kommunikáció nem mindig megy gördülékenyen ebben az időszakban a Bika számára. A horoszkóp arra inti a csillagjegy szülötteit, hogy minden területen legyenek türelmesebbek a szokásosnál és jól gondolják át a szavaikat, mielőtt kimondják. Ne most hozzanak meg új és komoly döntéseket!

2. Rák (június 22. – július 22.)

A Rák életében pénzügyi nehézségeket ígér a horoszkóp 2024 márciusában

A Rák életében pénzügyi nehézségeket ígér a horoszkóp 2024 márciusában

Pénzügyi nehézségekkel szembesülhet a Rák a horoszkóp szerint 2024 márciusában, a bolygóállások most nem kedveznek a csillagjegy szülötteinek anyagi szempontból. Halasszák a Halak szezon utánra az új vállalkozás elindítását és a nagyobb vásárlásokat. Most sokkal nagyobb az esély arra, hogy félreértik a szavait, ezért a kollégáik és családtagjaik felé különösen válogassák meg a szavaikat. Fontos most a stressz csökkentése a csillagjegy szülötteinek életében, mert az egészsége is veszélybe kerülhet.

3. Nyilas (november 22. – december 21.)

2024 márciusában egyaránt átélnek a Nyilasok hatalmas örömet és boldogságot, de megtapasztalják a bizonytalanságot és kétkedést is. Lehet, hogy most lenne lehetőség a kapcsolatában a következő lépés megtételére, de ehhez minden bátorságára szüksége lesz a csillagjegy szülötteinek, mert félreértések és nehézségek akadályozhatják a célba érést. Fontos, hogy odafigyeljenek a viselkedésükre a munkahelyükön és párkapcsolatukban a Nyilasok, ha nem akarnak felesleges konfliktusokat. A horoszkóp szerint most a saját erejükre kell támaszkodniuk, ha el akarnak érni valamit.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash