Vigyázz, kész, teszt: egy készülék, ami minden funkciót ellát, amire egy nőnek szüksége lehet

2021. július 01.
Kompakt, vezeték nélküli, vizes és száraz lábon, habbal és anélkül is használható, ráadásul egy készülékhez 8 különböző fej és kiegészítő jár: ez a Panasonic csodaepilátora, ami egyben borotva, bőrradírozó és sarokápoló is.

Sokaknak nagy fejtörést okoz, hogy hogyan lehetne egyszerre a lehető leghatékonyabb és a legkörnyezettudatosabb a szőrtelenítés, bőrápolás. Egy ideje már az elektromos borotva-epilátor kombináció mellett tartok ki, hiszen így nem termelek szemetet a szőrtelenítésemmel, csak egyszer kellett megvásárolni a készüléket. De emellett persze van arctisztító, bőrtisztító készülékem, elektromos sarokápolóm és még számos más elektromos szépségcuccom is, amikkel szintén a hulladékmentesség a célom. Az elektromos termékek ugyan nem termelnek szemetet, de előállításuk azért nagyon környezetterhelő, ezért fontos, hogy minél tovább használjuk őket. Már sok-sok éve ugyanazokat az elektronikai kütyüket használom a szépségápoláshoz, az idő pedig már eléggé eljárt felettük, így éppen jókor találtam rá a Panasonic ES-EL9A epilátorára, ami sokkal több mint epilátor, hiszen szinte a teljes szépségpalettát ki lehet bekkelni egyetlen készlettel.

Ökotudatos fogyasztóként nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a Panasonic új, szuperzseni epilátorához 8 különböző fej és sapka van, így a teljes testfelület szépülhet a segítségével anélkül, hogy 8 különböző elektromos terméket kéne megvásárolni. És szerencsére a sokféle funkció nem megy a minőség rovására sem.

A fő funkció, az epilátor nagyszerűen végzi a dolgát, kétsoros, 90 fokban elforduló feje 30%-kal szélesebb, mint amit a hasonló epilátoroknál megszoktunk, így még gyorsabban és hatékonyabban szőrtelenít. Az epilátorok nem a fájdalommentességükről híresek, persze ezzel az epilátorral sem lehet megúszni a fájdalomfaktort, de a kímélő és a kifejezetten érzékeny területekre kifejlesztett védősapka igazán elviselhetővé teszi a procedúrát. A nagyobb fejnek köszönhetően az epilálás gyorsabb, így kevesebb ideig is tart a fájdalmas rész, ráadásul vízben is lehet használni a terméket, ami tovább enyhíti a fájdalmakat, ugyanis ilyenkor puhább a bőr és könnyebb eltávolítani a szőrszálakat is róla.

A nők fájdalomtűrő képessége a ciklussal változik, menstruáció előtt és közben kifejezetten fájdalmasabb a szőrtelenítés, ezekre az időszakokra, illetve olyan területekre, ahol alapvetően sem epilálni, hanem borotválkozni szoktunk, tökéletes megoldást nyújt a termék borotvája és előugró trimmelő feje. Mint minden fej, ezek is könnyen lepattinthatók, víz alatt is tisztíthatók, így minden szőrtelenítést makulátlan készülékkel végezhetünk el.

És ha mindez nem lenne elég, a csomagban van egy, a bőrt nagyszerűen előkészítő szonikus dörzskefe is. Különösen jó ezt a lábfej keményebb részein, térden, könyökön használni, tehát minden olyan területen, ami hajlamos extrém szárazságra és ráfér a bőrmegújítás. Akár a lábon is végigmehetünk rajta, a dörzskefés bőrmegújítás a kellemetlen szőrbenövések számát is csökkentheti. Illetve a legkeményebb részekre, sarokra, lábujjaknál lévő keményedésre ott a lábápoló fej egy kicsi, de nagyon erős forgóhengerrel, ami a kifejezetten bőrkeményedésre kifejlesztett piaci versenytársaival is abszolút felveszi a versenyt. A csomagban van még egy tisztítókefe, egy töltő (a készülék egy órás használatra lett kalibrálva töltés nélkül) és egy zsák is, hogy a multifunkcionális pakkal kompakt módon tudjunk akár utazni is.

A Panasonic ES-EL9A epilátora és kiegészítői lefedik a teljes szépségpalettát, amire csak szükségünk lehet szőrtelenítéshez és testápoláshoz. Egy ilyen eszközzel nemcsak időt és pénzt spórolunk meg hosszútávon – gondoljunk csak a szalonkezelésekre, egyszer használatos borotvákra és kiegészítőtermékeikre –, hanem hulladékot és energiát is, hiszen egyetlen termékre redukálhatjuk az otthoni szépségkütyük számát. Ráadásul a márka ES-EL szériás epilátorait kockázat nélkül, 60 napos pénzvisszafizetési garanciával próbálhatjuk ki!

Promóció

Olvass tovább!