Vigyázz, kész, teszt: mintha ásványvízben fürdenénk

2021. augusztus 26.
Az ázsiai nők régóta esküdnek rá, hogy a bőrük szépségéhez az is hozzájárul, hogy naponta egyszer ásványvízzel mosnak arcot. Mostantól az ásványvíz hatását fürdés közben is élvezhetjük. Kipróbáltuk a Vízangyal Szentkirályi ásványvíz alapú Hydro Fresh hidratáló tusfürdőjét.

Jól tudjuk, hogy a folyadékpótlás egyik legjobb formája, ha természetes ásványvizeket fogyasztunk, hiszen a víz mellett a szervezetünknek szüksége van a vizekben található makro- és mikroelemekre is. Ráadásul oldott formában. Az ásványvizek többek között azért is áldásosak a bőrünknek, mert a pH-értékük megegyezik a bőrével, és nemcsak fokozzák a bőr védekezőképességét, de nem fogják irritálni és szárítani sem. A szakértők szerint ezeken felül az ásványvíz tisztítja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges zsírt, vagyis jóval kevesebb teret enged a pattanások kialakulásának.

vizangyal-tusfurdo

Ásványi anyagok, amelyekre szükségünk van

A szervezetünknek ásványokra is szükségük van. Jó esetben figyelünk is rá, hogy elegendő kalciumot, nátriumot vagy épp magnéziumot vigyünk be – akár táplálék, akár kapszulák vagy tabletták formájában. Miért ne figyelnénk arra is, hogy mindezt a bőrünknek kívülről is megadjuk?

A Szentkirályi Ásványvíz alapú, frissítő illatú tusfürdői, amelyből mi most a Vízangyal Hydro Fresh-t próbáltuk ki, nemcsak az ásványvízben megtalálható ásványi anyagokat tartalmazzák, hanem hozzáadott bőrtápláló anyagokat is. A természetes ásványvízből készített bőrápoló tusfürdő növényi glicerinkivonattal hidratálja és táplálja a bőrünket.

Érzékeny bőrre is

Sajnos elég érzékeny a bőröm, és bár az illatos tusfürdők közelebb állnak hozzám (egyszerűen szeretem, ha valaminek isteni illata van), olykor a bőröm nem igazodik az ízlésemhez. A túl sok illatanyagtól, például a könyökhajlatban vagy hónaljban, kiütéses lesz a bőröm. Mivel a Vízangyal azt ígéri, hogy az érzékeny bőrre is jótékony hatással van, bátran próbáltam ki.

Szerencsére minden szó igaznak bizonyult: egy hét után sem reagált rosszul a bőröm a tusfürdőre, ráadásul az illata egészen isteni és friss. És mindjárt itt is egy másik nagyon fontos dolog, egy mindennapi használatra kerülő tusfürdő esetében, hogy könnyen lemosható legyen. Főként nyáron megesik, hogy napjában többször, és naná, hogy sietve zuhanyozunk… Ilyenkor különösen fontos, hogy a tusfürdő maradványai simán lemoshatóak legyenek vízzel. A Vízangyal esetében ezzel sem volt gond, pedig higgyétek el, elég gyors vagyok e téren is olykor.

Külön öröm a szívünknek, hogy a Vízangyal tusfürdő dermatológiailag tesztelt, allergén- és színezékmentes, vegán összetevőket tartalmaz, és a márka a környezetbarát csomagolásra törekszik.

A Vízangyal termékeket (tusfürdő, folyékony szappan, kézkrém) háromféle változatban találod meg: Aquatic Blue, Hydro Fresh és Floral Empire.

Bővebb infó ITT!

Fotó: Getty Images

Promóció

Olvass tovább!