Vigyázz, kész, teszt: húsvéti ampulla tojás

2022. március 21.
A vitaminhiány, tél végi szürkeség, színtelenség az arcbőrünket sem kíméli. Leteszteltük a Babor Húsvéti Ampulla Tojást, amivel a lehető legkisebb erőfeszítéssel lett ismét friss és üde a bőrünk. Egy biztos, ezt a húsvéti tojást nem akarjuk a locsolóknak adni.

Sokkal jobb bármelyik húsvéti csokitojásnál a Babor Húsvéti Ampulla Tojása, amely 14 nap alatt felébreszti a bőrünket a téli álomból, és eltünteti a hideg és a rossz levegő minden nyomát az arcunkról. A két hét alatt a reggeleim fénypontjává vált a kis ajtók nyitogatása és megtudni, aznapra milyen szérumot tartogat a Húsvéti Ampulla Tojás.

A szérumok összetevőit minden alkalommal teszteltem a ToxFox alkalmazással is – ezt minden új kozmetikumnál megteszem használat előtt, mivel fontos számomra, hogy ne vigyek fel az arcomra olyan anyagokat, melyek káros hatással lehetnének a hormonrendszeremre. A Babor Húsvéti Ampulla Tojás minden széruma kiállta a próbát, így teljes nyugalommal vetettem bele magam reggelente a tavaszi arcbőr-megújítás következő lépésébe.

babor-husveti-ampulla-tojas

Mindig szkeptikus voltam a krémekkel kapcsolatban, negyvenévesen is a lehető legminimálisabb az arcápolási rutinom: arclemosó, néha, ha érzem, hogy húzódik a bőr egy kis arckrém. Egyrészt mindig sajnáltam az időt a hosszadalmas pepecselésre, arcpakolásokra, százlépcsős reggeli és esti rutinra. Másrészt sosem hittem benne, hogy látványos és észrevehető hatást lehet elérni pusztán krémekkel, inkább a genetikában és a napi 4 liter víz elfogyasztásában hittem. Egészen a Babor Húsvéti Ampulla Tojással való találkozásig. Belátom, tévedtem. 

Az ampullák persze mindig vonzottak, hiszen roppant gusztusos és nagyon izgalmas olyan üvegcséket használni, ami a laboratóriumokat idézi. A Húsvéti Ampulla Tojásban található szérumok pedig egyértelműen és jól láthatóan működnek. 

Bár a ráncok szerencsére elkerülnek, de a két kisgyerek melletti éjszakázás és napi hajtás miatt gyakran nézett vissza rám megfáradt, nyúzott arc a tükörből. Az ampullák már az első naptól elkezdték visszahozni a színt és egészséget az arcbőrömre. A kedvenceim a Precious Collection ampullák voltak, amelyek szinte azonnal láthatóan hatottak. A Rose Gold Energy szérumot különösen a szívembe zártam.

Mit találsz a Babor Húsvéti Ampulla Tojásban?

2 x Hydra Plus: hialuronsavval garantálja az intenzív hidratálást.

2 x Algae Vitalizer: plankton alga kivonattal vitalizálja és hidratálja a bőrt.

1 x Perfect Glow: intenzíven hidratál, fiatalos ragyogást nyújt a bőrnek.

1 x Stress Control: A multiaktív komplexum szabályozza a kortizol szintet, segít ellazítani az arcvonásokat és csökkenti a bőr érzékenységét.

1 x Precious Collection Rose Gold Energy: tengeri eredetű poliszacharidok és alfa-glükánban gazdag hatóanyag segítségével támogatja a bőr vitalitását és sejtjeinek megújítását.

1 x Active Night: aktiválj a bőr regenerációjához szükséges sejteket az éjszaka folyamán.

2 x 3D Firming: minimalizálja a ráncokat és feszesíti a kontúrokat.

1 x Precious Collection Gold Volume: azonnali lifting hatás a szuharkivonatnak és galaktomannánnak köszönhetően. Hidratál és védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a kávé őssejtek, duo hialuronsav és a szőlőből származó polifenolok révén.

2 x Lift Express: a lifting hatás azonnal simává varázsolja a bőrt, láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést ad a bőrnek.

1 x Precious Collection Platinum Lift: hétszeres hatóerő a bőr öregedése ellen. Javítja a bőr nedvességtartalmát, a szilárdságot, csökkenti a ráncok mélységét, fokozza a rugalmasságot, segíti a bőr védelmi funkcióit és regenerál. A havasi rózsa őssejt kivonatának, szuharkivonatnak és galaktomannánnak köszönhetők hatásai.

babor-husveti-ampulla-tojas

A Babor Húsvéti Ampulla Tojásban található szérumok használata végtelenül egyszerű, még az olyanok számára is, mint én: a reggeli arcmosás után csak pattintsuk fel az épp soron következő ampullát, öntsük a tartalmát a tenyerünkbe és egyenletesen simítsuk el az arcunkon, nyakunkon és dekoltázsunkon, majd gyengéden paskoljuk a bőrbe. Az ampullát követően 1-2 perccel a megszokott arckrémet is felvihetjük a bőrünkre.

Bár előtte sosem használtam ampullákat, de a Babor szérumai tényleg működnek, így biztosan nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ezekhez nyúltam. Egyrészt tökéletesen illeszkednek az olyan macerás arcápolási módszerektől ódzkodók rutinjába, mint amilyen én is vagyok, másrészt rég volt már ilyen jó a bőröm: elmúlt a húzó érzés, a száraz foltok, irritáció, sőt, a pórusaim is láthatóan elsimultak. 

Egyetlen jó tanács a végére: az első ampullán található gumi gyűrűt, ami az üvegcse tetejének lepattintását segíti, ne dobjuk ki a kiürült üveggel együtt, mivel ezzel sorban lehet nyitni mindegyik ampullát. Mivel én nem voltam elég figyelmes, kénytelen voltam egy száraz törölközővel pótolni a praktikus kis eszközt.

Viszont külön öröm – amellett, hogy a Babor Húsvéti Ampulla tojás kívülről is csodaszép -, hogy a csomagolás belsejében sem használtak műanyagot, így a Babor 3000 kilogramm szén-dioxidot és 3000 kilogramm műanyagot takarít meg a bolygónknak.

Fotó: Babor

Promóció

Olvass tovább!


Kapcsolódó