A bőrápolás sztárja, a hialuronsav már a hajápolásban is elérhető

2022. május 06.
Az ápolt megjelenés elengedhetetlen része az egészséges és fényes haj. Egy jól megválasztott frizurával és a haj megfelelő ápolásával karaktert tudunk adni arcunknak. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra megfelelő termékeket, fontos először feltárni milyen hatóanyagokra van szüksége hajunknak.

Gyakori probléma a hajszálak dehidratáltsága, de mik is ennek a jelei? A hidratálást igénylő hajszálak nem elég dúsak, nem elég rugalmasak és nem szép esésűek, ezek miatt pedig élettelenek, lelapulóak és merev tapintásúak. A dehidratált haj még hidratáló hajápoló termékek használata után is nehezen tartja meg a nedvességet, ezért fontos olyan termékeket választani, melyek hatékonyan veszik fel a harcot a dehidratált haj tüneteivel szemben. Az Elseve Hyaluron Plump hialuronsavval átitatott hajápoló termékcsalád a L’Oréal Paris úttörő tudományos szakértelmét testesíti meg, amely kifejezetten a dehidratált hajra és annak nedvességgel történő feltöltésére lett kifejlesztve.

„A hialuronsav etalonnak számít a hidratálás területén. Nem csak az arc bőrére, hanem a fejbőrre is jótékony hatást gyakorol, mivel korlátozza a dehidratáltságot és erősíti a bőr védőrétegét, amik segítenek az érzékeny fejbőr ápolásában. A hajszálakra is pozitív hatása van: megtapad a hajszálakon és kívülről bevonja azokat. Mindezek hatására a hajkorona hidratáltsága nő, fényesebb, lágyabb textúrájú/puhább/rugalmasabb és könnyebben fésülhető lesz” – magyarázza Dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Előremutató hidratáló hajápoló formula a hialuronsav erejével

Ami a hajat illeti, a hosszú, száraz, érzékeny vagy töredező haj károsodása a hajszálak pikkelyeiben mutatkozik meg és a sérült hajszálak nem védettek a külső hatásokkal szemben. A hialuronsav ugyan nem tud behatolni a hajszálakba, azonban a hajjal való természetes affinitása révén be tudja vonni a sérült szálakat. Ily módon a hialuronsav kondicionáló hidratálóként működik, megkönnyítve a haj kifésülését. Az Elseve legújabb technológiájával megalkotott Hyaluron Plump termékcsaládjának a formulája hialuronsavval gazdagított, ezáltal ez a hajápolási rutin – a samponnal, a balzsammal, a hajpakolással és a szérummal – minden hajtípusra jótékony hatású, elősegítve a haj egészségesebb és nedvességgel feltöltöttebb megjelenését. A hidratáló eredmények mellett a Hyaluron Plump termékek magasabb szintre emelik a hajápolás élményét is. A termékcsalád modern, gyümölcsös illata virágos jegyeket édes vaníliával kombinál, amely akár 72 órán át tart. A haj ápolt, hidratált és csodásan illatosított.

Elseve Hyaluron Plump

Hidratáló hajápolási rituálé a dehidratált haj élénkítéséért

A Hyaluron Plump termékeket felölelő hajápolási rutin 3 egyszerű lépésből áll. Az első lépés a haj alapos megtisztítása. A Hyaluron Plump krémes sampon tisztítás közben bevonja a haj kutikuláját és nedvességgel tölti fel a hajat. Ezt követi a második lépés, a haj kondicionálása. Az akár 72 órán át hidratáló balzsam segíti a haj könnyebb kifésülését, elnehezítés nélkül. Heti egyszer, amikor a hajunknak szüksége van egy kis extra hidratálásra cseréljük le balzsamunkat az Elseve Hyaluron Plump hajpakolásra. A tiszta, nedves hajra felvitt hajpakolás zselés, kiöblítendő textúrája azonnal nedvességgel vonja be és tölti fel a hajszálakat. Végül, de nem utolsó sorban pedig gondoskodjunk hajunk védelméről a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérummal. Ez a tejes, folyékony szérum egy nem kiöblítendő hajápoló, amely minden nap használható nedves vagy száraz hajra. Intenzíven hidratálja a hajat, miközben formázza és nedvességgel tölti fel a hajszálakat. És az eredmény? Láthatóan rugalmas, üde és hidratált haj.

Promóció

Olvasd el ezt is!