A bőrápolás sztárja, a hialuronsav már a hajápolásban is elérhető

2022. május 06. |

Az ápolt megjelenés elengedhetetlen része az egészséges és fényes haj. Egy jól megválasztott frizurával és a haj megfelelő ápolásával karaktert tudunk adni arcunknak. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra megfelelő termékeket, fontos először feltárni milyen hatóanyagokra van szüksége hajunknak.

Gyakori probléma a hajszálak dehidratáltsága, de mik is ennek a jelei? A hidratálást igénylő hajszálak nem elég dúsak, nem elég rugalmasak és nem szép esésűek, ezek miatt pedig élettelenek, lelapulóak és merev tapintásúak. A dehidratált haj még hidratáló hajápoló termékek használata után is nehezen tartja meg a nedvességet, ezért fontos olyan termékeket választani, melyek hatékonyan veszik fel a harcot a dehidratált haj tüneteivel szemben. Az Elseve Hyaluron Plump hialuronsavval átitatott hajápoló termékcsalád a L’Oréal Paris úttörő tudományos szakértelmét testesíti meg, amely kifejezetten a dehidratált hajra és annak nedvességgel történő feltöltésére lett kifejlesztve.

„A hialuronsav etalonnak számít a hidratálás területén. Nem csak az arc bőrére, hanem a fejbőrre is jótékony hatást gyakorol, mivel korlátozza a dehidratáltságot és erősíti a bőr védőrétegét, amik segítenek az érzékeny fejbőr ápolásában. A hajszálakra is pozitív hatása van: megtapad a hajszálakon és kívülről bevonja azokat. Mindezek hatására a hajkorona hidratáltsága nő, fényesebb, lágyabb textúrájú/puhább/rugalmasabb és könnyebben fésülhető lesz” – magyarázza Dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Előremutató hidratáló hajápoló formula a hialuronsav erejével

Ami a hajat illeti, a hosszú, száraz, érzékeny vagy töredező haj károsodása a hajszálak pikkelyeiben mutatkozik meg és a sérült hajszálak nem védettek a külső hatásokkal szemben. A hialuronsav ugyan nem tud behatolni a hajszálakba, azonban a hajjal való természetes affinitása révén be tudja vonni a sérült szálakat. Ily módon a hialuronsav kondicionáló hidratálóként működik, megkönnyítve a haj kifésülését. Az Elseve legújabb technológiájával megalkotott Hyaluron Plump termékcsaládjának a formulája hialuronsavval gazdagított, ezáltal ez a hajápolási rutin – a samponnal, a balzsammal, a hajpakolással és a szérummal – minden hajtípusra jótékony hatású, elősegítve a haj egészségesebb és nedvességgel feltöltöttebb megjelenését. A hidratáló eredmények mellett a Hyaluron Plump termékek magasabb szintre emelik a hajápolás élményét is. A termékcsalád modern, gyümölcsös illata virágos jegyeket édes vaníliával kombinál, amely akár 72 órán át tart. A haj ápolt, hidratált és csodásan illatosított.

Elseve Hyaluron Plump

Hidratáló hajápolási rituálé a dehidratált haj élénkítéséért

A Hyaluron Plump termékeket felölelő hajápolási rutin 3 egyszerű lépésből áll. Az első lépés a haj alapos megtisztítása. A Hyaluron Plump krémes sampon tisztítás közben bevonja a haj kutikuláját és nedvességgel tölti fel a hajat. Ezt követi a második lépés, a haj kondicionálása. Az akár 72 órán át hidratáló balzsam segíti a haj könnyebb kifésülését, elnehezítés nélkül. Heti egyszer, amikor a hajunknak szüksége van egy kis extra hidratálásra cseréljük le balzsamunkat az Elseve Hyaluron Plump hajpakolásra. A tiszta, nedves hajra felvitt hajpakolás zselés, kiöblítendő textúrája azonnal nedvességgel vonja be és tölti fel a hajszálakat. Végül, de nem utolsó sorban pedig gondoskodjunk hajunk védelméről a 2% hialuronsavas hatóanyag-kombinációt tartalmazó, hidratáló szérummal. Ez a tejes, folyékony szérum egy nem kiöblítendő hajápoló, amely minden nap használható nedves vagy száraz hajra. Intenzíven hidratálja a hajat, miközben formázza és nedvességgel tölti fel a hajszálakat. És az eredmény? Láthatóan rugalmas, üde és hidratált haj.

Promóció

Olvasd el ezt is!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ínycsiklandó vendégváró falatok baráti filmnézéshez hamburger

Ínycsiklandó vendégváró falatok baráti filmnézéshez

Vízparti vacsoraélményre hív a Michelin-csillagos, olasz sztárséf a SHO BEACH-en Beach Dining

Vízparti vacsoraélményre hív a Michelin-csillagos, olasz sztárséf a SHO BEACH-en

Napvédelmi 1×1 fényvédelem

Napvédelmi 1×1