Harry herceg a hírekből értesült II. Erzsébet haláláról

2022. szeptember 23.
A trónörökös öccse éppen Balmoralba tartott, hogy még nagymamájával lehessen életének utolsó perceiben, amikor elhunyt az angol királynő.

Láthatóan kiült a szomorúság Harry herceg arcára, aki néhány órával azután ért II. Erzsébet skóciai birtokára, miután a királynő szeptember 8-án elhunyt. A Buckingham-palota egyik magas rangú bennfentese elárulta, hogy Harryt az édesapja, III. Károly hívta Skóciába még aznap reggel. Egy másik forrás azonban azt is megerősítette, hogy a királyi család tagjai és az udvari alkalmazottak közül senki nem hívta fel Harryt, hogy közölje vele az uralkodó halálát, így a herceg a hírekből tudta meg, hogy meghalt a nagymamája.

harry-herceg-erzsebet-halal

A történtek óta Harry és Meghan a királynő halála után több időt töltött az uralkodói családdal, mint bármikor azóta, hogy lemondtak királyi címeikről. A palota forrásai szerint a herceg és bátyja, a trónörökös Vilmos többször is beszélgettek az összejövetelek során, de azt még nem lehet tudni, hogy sikerült-e megoldaniuk a nézeteltéréseiket. Harry és Meghan egyik barátja, aki Londonból tudósított az eseményekről, azt nyilatkozta, hogy mindkét fél erőfeszítéseket tett azért, hogy helyrehozzák megromlott kapcsolatukat.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!