Anzselika Habpatron elmagyarázza Stefanovics Angélának, mi a diabétesz

2022. november 13.
A diabétesz hónapjának alkalmából Anzselika Habpatron influenszer is felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos odafigyelni erre a súlyos egészségügyi problémára.

November a diabétesz hónapja. Magyarország egyik legfontosabb, cukorbetegség ellen küzdő szervezete, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány pedig – sok más program mellett – felkérte Anzselika Habpatron influenszert is, hogy készítsen egy interjút a neves színésznővel, Stefanovics Angélával. A beszélgetésükből végül kiderült: mindkettőjük anyukája cukorbeteg.

anzselika-habpatron-stefanovics-angela-diabetesz

A diabétesz hónapjának alkalmából a világ 130 országában hívják fel a figyelmet erre a súlyos népegészségügyi problémára. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a diabétesz világnapja, vagyis november 14. tiszteletére hagyományosan megrendezi az ingyenes családi és egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot, ami idén november 20-án, a MOM Sportban lesz.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány programjairól, ingyenes szűréseiről és magáról a cukorbetegségről minden információt megtalálhatunk az egycseppfigyelem.hu-n.

Olvass tovább!