Megérkezett az új Harry Potter-sorozat első előzetese

2023. április 13.
J. K. Rowling varázsvilága hamarosan az HBO platformján elevenedik meg.
Megérkezett az új Harry Potter-sorozat első előzetese

Április 12-én jelentették be, hogy egyesül a HBO Max és a Discovery+, a két szolgáltatást pedig hivatalosan Max-nek fogják hívni. Itt láthatják majd a Harry Potter rajongók a J K Rowling regénysorozata alapján készülő Harry Potter-sorozatot, amelynek híre április 3-án szivárgott ki, viszont a részleteket azóta sem erősítették meg.

Azt már lehet tudni, hogy sorozat minden évada a franchise egy-egy könyvének történetét dolgozza majd fel. A Warner Bros. Discovery egy „évtizednyi” történetet tervez belőle elkészíteni, de a hírek szerint teljesen lecserélik a szereplőgárdát, egyetlen ismerős arcot sem látunk majd a jól ismert sztárok közül.

A sorozat executive producere egyébként maga Rowling lesz, ami elég vegyes reakciókat váltott ki a közönségből. Egyesek bírálják, hogy az írónő is részt vesz a széria munkálataiban, míg mások méltatták a gyártó döntését. Az írónő mindenesetre nagyon lelkes és kifejezetten örül, hogy egy hosszú sorozatban olyan részletességgel adaptálhatják majd a történetét, amelyre a mozifilmek esetében nem volt lehetőség.

Forrás: Variety, Fotó: IMDB