Izgalmas premierek érkeznek az HBO Max-ra 2024 márciusában

2024. február 29.
Az HBO Max ismét zseniális filmekkel és sorozatokkal robbantja be a tavaszt. A streaming platform 2024 márciusára is különleges premierekkel készül.
Izgalmas premierek érkeznek az HBO Max-ra 2024 márciusában
  • Hat izgalmas filmet és sorozatot gyűjtöttünk össze, amelyeket hamarosan az HBO MAX felületén streamelhetünk.
  • Sorozatok és filmek is lesznek az HBO MAX premierjei között 2024 márciusában.
  • Mutatjuk a kedvenceinket az HBO MAX 2024 márciusi premierjei közül.

Kate Winslet egy diktátor bőrébe bújik, Willy Wonka pedig egyenesen a mozivászonról költözik az otthonunkba. És ez csak kettő az HBO Max sok izgalmas 2024 márciusi premierjei közül.

Premierek a HBO MAX-on 2024 márciusában:

1. A rezsim / The Regime

Kate Winslet egy fiktív európai ország diktátoraként, Elena Vernham kancellárként mutatja meg, hogyan is működik belülről egy modern autoriter rezsim. Az író, Will Tracy elmondása szerint az önkényuralmi rendszer palotájának falai között játszódó sorozat egy év eseményeit meséli el politikai drámákkal fűszerezve.

Vernham már egy ideje nem hagyta el a palotát. A bezártság miatt paranoiássá válik, ezért bizalmasához, az érzelmileg instabil Herbert Zubakhoz fordul támogatásért. Valóban nehéz véget vetni az egy kézben összpontosuló önkényuralmi rendszereknek, de a nép és a politikai ellenfelek még a legszilárdabbnak tűnő zsarnokokon is nyomot hagynak: Zubak egyre nagyobb hatást gyakorol a kancellárra, az ország pedig széthullik körülöttük. A rezsim premierje március 4-én lesz a HBO Mmax műsorán.

2. A védőügyvéd / The Disappearance

Joanna Chylkát, az ország egyik legjobb ügyvédjét egy éjszaka felhívja egy barátja, Szlezynger, akinek 3 éves kislánya rejtélyes módon eltűnt. A rendőrség úgy látja, nem emberrablás történt, ugyanis nem találnak erre utaló jeleket.

A hatóságok a szülőket gyanúsítják. Vajon Chylka hisz nekik és képes lesz őket megvédeni? Nemsokára kiderül, ugyanis A védőügyvéd premierje március 7-én lesz a HBO Max felületén.

3. Wonka

A Wonka Tim Burton klasszikusa, a Charlie és a csokigyár előzményfilmje, amelyben még Johnny Depp alakította a bohókás és titokzatos csokoládégyárost, Willy Wonkát. Paul King változatában megismerhetjük a fiatal Wonkát és azt, hogyan lett belőle a méltán híres manufaktúra tulajdonosa. Na meg persze azt is, hogyan talált rá a jobbkezeire, vagyis az Oompa Loompákra.

A Roald Dahl-könyv előzményeit feltáró varázslatos film főszereplőjét Timothée Chalamet alakítja. A tavalyi mozis bemutató után most a vászonról streamingre kerül, és március 8-tól mi is megnézhetjük az otthonunk melegéből az HBO Max műsorán.

4. Lányok a buszon / The Girls on the Bus

A történet főhőse Sadie McCarthy, egy régi vágású újságíró, aki az egész életét arra áldozza, hogy egy elnökjelölt tevékenységéről tudósítson egy újságnak. Három vetélytársával, Grace-szel, Lolával és Kimberlynnel együtt utaznak a kampánykörúton, ahol szinte egy család lesznek, és a frontvonalból követik végig a világ egyik legnagyobb show-műsorát, az amerikai elnökválasztást.

A Lányok a buszon első két részének premierje március 14-től streamelhető az HBO Max-on, ezt követően hetente jelennek majd meg az új epizódok.

5. Megkerültek / Found

Évente több mint 600.000 ember tűnik el az USA-ban, akiknek több mint fele színes bőrű. A sorozat főszereplője a frissen elvált és munkanélküli Chelsea Barnum áll. Új életet akar kezdeni, ezért a gyerekeivel a nagyvárosból az észak-karolinai Sutterbe költözik, hogy ő legyen az új rendőrfőnök.

A kisvárosban azonban egy olyan igazságszolgáltatási rendszert talál, amelyet kizárólag színes bőrű nők irányítanak. Ezek a nők visszaadják a reményt a közösségnek, miközben forradalmasítják a büntetés-végrehajtást. A Megkerültek összes része március 14-től érhető el az HBO Max-on.

6. Pénzeső / Dumb Money

Az igaz történeten alapuló Pénzeső főszereplője a Paul Dano által alakított Keith Gill, aki minden pénzét egy videojátékcégbe fekteti, majd posztot készít róla a közösségi médiában. A férfi azonban mindent alaposan felforgat: megváltoztatja a környezete életét és egy egész mozgalmat indít el.

Csakhogy miközben a cég értékét nagymértékben növeli és sokakat gazdaggá tesz, néhány milliárdost kihoz a sodrából. Craig Gillespie filmjében Paul Dano mellett Shailene Woodley-t, Seth Rogent, Dane DeHaant, Sebastian Stant, Clancy Brownt, Vincent D’Onofriót és America Ferrerát láthatjuk. A Pénzesőt március 31-től nézhetjük a HBO Max-on.

Fotó: IMDB