Oscar-díjas dallamok: Zimmer show-ja az MVM Dome-ban

2024. március 24.
A híres filmzeneszerző, Hans Zimmer új zenei turnéja, The World of Hans Zimmer – A New Dimension 2024. november 7-én az MVM Dome-ba is ellátogat. A két Oscar-díjas zeneszerző által összeállított show forradalmi zenei élményt ígér, Zimmer jellegzetes stílusában, tele erővel és szenvedéllyel. Bár Zimmer maga nem lép fel személyesen, a produkció a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral ígér emlékezetes estét.
Oscar-díjas dallamok: Zimmer show-ja az MVM Dome-ban

Az Oscar-díjas Hans Zimmer show-ja Budapestre érkezik. A szervezők bejelentették, hogy a magyar főváros is bekerült a The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnéjának állomásai közé. A koncertet 2024. november 7-én este 8 órakor rendezik meg az MVM Dome-ban.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjában, melyet a The World of Hans Zimmer – A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép a színpadra a The World of Hans Zimmer – A New Dimension produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

A „Hollywoodi Lázadó” (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energialöketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag-trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick.

A The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt. A The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnét a Semmel Concerts, az RCI Global és a Tomek Productions összefogásának köszönhető. Jegyeket ide kattintva vásárolhatunk.

Fotó: Green Stage Production