Ezek lesznek az HBO Max legizgalmasabb májusi premierjei

2024. április 25.
Az HBO Maxban májusban sem fogunk csalódni: dokumentum-, mese- és fikciós sorozat is lesz a streaming platform premierjei között.
Ezek lesznek az HBO Max legizgalmasabb májusi premierjei
  • Az HBO Max 2024 májusában is izgalmas premierekkel készül.
  • Dokumentum-, mese- és fikciós sorozat is lesz az HBO Max májusi premierjei között.
  • Mutatjuk az HBO Max májusi premierjeit.

Ugyan az idő egyre szebb, a napsütés pedig a szabadba csábít minket, van, amiről nem lehet lemondani. Méghozzá az izgalmas sorozatokról! Az HBO Maxban természetesen májusban sem kell csalódnunk, lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

A streaming platform a tavasz utolsó hónapjában is különleges kínálatot tár elénk, hogy a borús napokon se unatkozzunk – vagy amikor egyszerűen csak ki sem akarjuk tenni otthonról a lábunkat.

HBO Max premierek 2024. május:

1. Féltucat (Six Is Not a Crowd / Felices los 6)

Május 2-től egy argentin sorozattal erősít a streaming platform. A Féltucat története poliamor kapcsolatban élő emberek körül forog. Damián (Nicolás Furtado) és Carolina (Delfina Chaves) egy barátjuk esküvőjén találkoznak. Mindketten első látásra vonzódnak egymáshoz, de amikor Damián rájön, hogy Carolina nem csak vele képzeli el az életét, megpróbál alkalmazkodni hozzá. Amikor Damián találkozik a többiekkel, szembe kell néznie saját előítéleteivel és rengeteg tabuval.

2. Hacks – A pénz beszél (Hacks)

A Hacks – A pénz beszél című amerikai dramedy sorozatot 2021. május 13-án mutatták be az HBO Max-on, és idén május 2-án megérkezik a harmadik évad premierje is. A Jean Smart, Hannah Einbinder és Carl Clemons-Hopkins főszereplésével készült széria középpontjában egy fiatal komédiaíró és egy legendás stand-upos szakmai kapcsolata áll. A Las Vegas-i humoristának, Deborah Vance karrierje veszélybe kerül. Ava pedig egy fiatal komédiaíró, aki nem talál munkát egy érzéketlen tweet miatt, valamint azért, mert énközpontú és arrogáns személyiség hírében áll. Amikor Avát az ügynöke elküldi Deborah mellé dolgozni, kettejük sorsa lassan összefonódik. Ava arra inspirálja új főnökét, hogy vállaljon több kockázatot, Deborah pedig segít tanítványának túllendülni a személyes problémáin.

3. A halál angyala (Angel of Death / Szadz) 3. évad

Egy kisvárosi rendőrnő, Agnieszka Polkowska egy kegyetlen sorozatgyilkost üldöz. A nőnek viszont a saját múltjával is szembe kell néznie, ha meg akarja oldani a rejtélyt. A népszerű lengyel krimisorozat, A halál angyala harmadik évada is május 2-án érkezik az HBO Max felületére.

4. A kör bezárul (Full Circle)

Steven Sodebergh új sorozata, A kör bezárul május 6-tól streamelhető az HBO Maxon. A kör bezárul egy hatrészes krimisorozat egy félresikerült emberrablásról. Egy hajléktalanok gyilkolásával, és az utánuk járó biztosítási pénz beszedésével foglalkozó bűnszövetkezet elrabolja egy gazdag család fiát, a történtek pedig sötét titkokat fednek fel az érintettek életében. A több szálon futó történet számos különféle kultúrából és közegből származó embert mutat be a mai New Yorkban.

5. The Synanon Fix

A Synanon ötlete Charles „Chuck” Dederich fejéből pattant ki 1958-ban. A vallásos mozgalom eredeti célja az volt, hogy egyfajta rehabilitációs központként drogfüggőket kezeljenek. A Synanon közössége gyorsan növekedett, de az idő múlásával a terápiás kezelések egyre szélsőségesebbé váltak: nem volt idegen tőlük a gyermekbántalmazás és a testi sértés, sőt a gyilkossági kísérlet sem. A Sundance Filmfesztiválon debütáló The Synanon Fix című négyrészes dokumentumfilm-sorozat a mozgalom felemelkedését és bukását tárja fel, az egykori tagok szemszögéből elmesélve. A miniszéria új részei május 9-én érkeznek az HBO Maxra.

6. Mosoly Zrt. (Smiling Friends)

A Mosoly Zrt. című animációs sitcomban egy kis cég alkalmazottai arra teszik fel az életüket, hogy boldogságot hozzanak egy bizarr, színes világba és ügyfeleik életébe. A cinikus Charlie, az optimista Pim, a szemtelen Allan és a piti Glep, valamint felettesük, Mr. Boss próbálnak segíteni a bajba jutott embereken, ami általában a vártnál nagyobb kihívásnak bizonyul az alkalmazottak számára. A pilot epizód premierje valójában 2020. április 1-jén, éppen bolondok napján került adásba, de az HBO Maxon csak 2024. május 14-től lesz látható.

Fotó: IMDB