Őket szeretik a való életben a Bridgerton főszereplői

2024. május 24.
A Bridgerton harmadik évada felkerült a Netflixre, és tele van szexszel és szerelemmel. De kik rabolták el valójában a főszereplők szívét? Cikkünkben eláruljuk!
Őket szeretik a való életben a Bridgerton főszereplői

A Bridgerton visszatért, úgyhogy most ismét mindenki erről beszél. Bár a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata olyan komoly témákat is megvizsgál, mint például a feminizmus, a rasszizmus és a szexualitás, valójában a szerelem áll a műsor középpontjában. Ezért voltunk kíváncsiak arra, hogy kiket szeretnek a való életben a műsor sztárjai.

@marieclairehun

Végre bemutatták a Bridgerton sorozat harmadik évadát.🤩 A premier alkalmából a főszereplők a vörös szőnyegen mutatták meg magukat szebbnél szebb ruhákban.✨ #bridgerton #bridgertonseason3 #fashion #fashiontiktok #divat #redcarpet

♬ Bach unaccompanied cello suite „Prelude” – Jianteng

Őket szeretik a való életben a Bridgerton sztárjai:

1. Rege-Jean Page (más néven Simon, Hastings hercege)

Rege-Jean Page-et a James Bond bemutatója után is csak a romantikus Bridgerton-főszereplő, Hastings hercegeként emlegették, de a színész valódi szerelmi élete is ugyanolyan magával ragadó, mint a netflixes sorozatban. A 36 éves sztár a 32 éves szövegíró és focista, Emily Brown párja, akivel 2019 óta járnak együtt. Mit is mondhatnánk, tényleg imádni valóak.

2. Phoebe Dynevor (vagyis Daphne Bridgerton)

Egy másik örök romantikus lélek a sorozatból a mindig lenyűgöző Phoebe Dynevor. A 29 éves angol színésznő korábban Pete Davison komikussal járt együtt. Azóta már kollégájával, a 28 éves Cameron Fullerrel jár jegyben, aki a The Last Ship (2014), valamint A sötétség titkai (2018) című sorozatokból ismert. A párost először 2023 márciusában látták együtt, amikor közösen hagytak el egy szállodát, és még ugyanebben az évben Wimbledonban hivatalosan is megerősítették kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

3. Jonathan Bailey (más néven Anthony Bridgerton vikomt)

A szívtipró, a Bridgerton család feje, Anthony Bridgerton vikomt. Jonathan Bailey óvja magánéletét a nyilvánosságtól, de 2023-ban elárulta a médiának, hogy egy kedves férfival randevúzgat. „Nem titok, de magánjellegű. A magánélet számomra kritikus pont” – fogalmazott a színész az Evening Standardnak. Sajnos rejtély, hogy ki a sztár jelenlegi szerelme, de állítólag 2019 és 2022 között James Ellisszel találkozgatott.

4. Simone Ashley (más néven Lady Kate Sharma)

Simone Ashley, más néven Lady Kate, Lord Bridgerton felesége. Már a harmadik évadban is elcsábította a nézőket túlfűtött szexjeleneteivel, és a képernyőn kívüli szerelmi élete sem kevésbé érdekes. A Szexoktatás 29 éves sztárja a közelmúltban tette hivatalossá kapcsolatát Instagram-oldalán barátjával, Constantin „Tino” Kleinnel. Nem tudni pontosan, hogy mennyi ideje vannak együtt, de Simone 2022 novemberében azt mondta a brit Vogue-nak, hogy boldogságra talált. Constantinról azt lehet tudni, hogy korábban ügyvéd volt, de azóta egy autóipari fesztivál vezérigazgatója lett.

5. Luke Newton (más néven Colin Bridgerton)

Luke Newton, a harmadik évad férfi főszereplője az elmúlt négy évben nagy feltűnést keltett Colin Bridgertonként. A 31 éves színész 2019 és 2023 eleje között a West End sztárjával és a Britain’s Got Talent egykori versenyzőjével, Jade Louise Daviesszel randizgatott, de a hírek szerint nagyon kevés idejük volt egymásra a mozgalmas karrierjük miatt. Newton állítólag januárban közelebbi kapcsolatba került Antonia Roumelioti modellel és táncosnővel. A pár a múlt hónapban együtt romantikázott Los Angelesben, és valószínűleg azóta már a családjának is bemutatta barátnőjét.

Forrás: Mirror, Fotó: IMDB