Izgalmas premiereket hoz számunkra a Netflix 2024 márciusában

2024. március 01.
Izgalmas premierekkel robbantja be 2024 márciusát a Netflix. Mi már tudjuk, hogy mit nézünk a tavasz első hónapjában, és neked is eláruljuk!
Izgalmas premiereket hoz számunkra a Netflix 2024 márciusában
  • A Netflix izgalmas sorozat- és filmpremierekkel készül 2024. márciusára.
  • Történelmi dráma, egy nagy sikerű film spin-off sorozata, regényadaptáció és romantikus komédia is lesz a Netflix márciusi premierjei között.
  • Oscar-díjas alkotókat és színészeket láthatunk a filmekben és sorozatokban, amelyek márciusban kerülnek a Netflix platformjára.

Végre itt a tavasz, de azért még bőven lesz példa olyan időjárásra, hogy nem lesz kedvünk kimenni a négy fal közül. Szerencsére a Netflixen ilyenkor is találunk majd lebilincselő műsorokat, ugyanis a streaming platform rengeteg jó sztorival készül számunkra az évszak első hónapjára.

Regényadaptáció, romkom, akció, életrajzi dráma… Ha izgalmas új műsorokat keresel, akkor szerencséd van, mert márciusban a Netflix igazán színes kínálatot terít az előfizetői elé. Mutatjuk 2024 márciusának legizgalmasabb premierjeit!

Premierek a Netflixen 2024 márciusában:

1. Úriemberek

Újabb nagy dobásában Guy Ritchie elkészítette a Netflixre a 2019-es azonos című filmjének spin off sorozatát egy teljesen új szereplőgárdával. A főhős a Theo James által alakított Eddie Horniman, egy angol arisztokrata fia, aki megörökölte apja tetemes vagyonát és birtokát, vele együtt pedig az eredeti filmből már ismert földalatti marihuánaüzemet is.

A brit bűnözők közül ezúttal is többen maguknak akarják az ültetvényt. Eddie-n áll családjának jövője, ahogy azonban egyre mélyebbre merül a gengszterek alvilágában, felismeri a kábítószer-kereskedelemben rejlő lehetőségeket. Az Úriemberek premierje március 7-én lesz a Netflixen.

2. Az űrhajós

Március 1-én debütál a Netflixen Adam Sandler sci-fi drámája. Az űrhajósban az amerikai színész egy cseh asztronauta bőrébe bújik, aki egyre jobban tudatára ébred azoknak a földi dolgoknak, amelyek talán nem várják majd őt otthon, amikor visszatér az űrből. Ebbe beletartozik a Lenkával (Carey Mulligan) kötött házassága is.

Jaroslav Kalfař 2017-es, A bohémiai űrhajós című regénye alapján készült film a veszteség és az elszigeteltség témáit dolgozza fel, ami Adam Sandlerre is nagy hatással volt. „Amikor rohangálsz, amikor filmeket készítesz, szerencsés emberré válsz. Nagyon szórakoztató, de távol lenni… fáj. Fáj a családod nélkül ébredni” – nyilatkozta a sztár a Vanity Fairnek.

3. Girls5eva

Hihetetlen, de már a sorozat 3. évadának premierje érkezik a Netflixre! A Girls5evat a Peacock műsorán mutatták be, majd a két évadot megélt sorozatot a Netflix mentette meg az elkaszálástól.

A lendületes négyest (az Ashley Park által alakított ötödik tag rejtélyes körülmények között halt meg) ismét Sara Bareilles, Paula Pell, Busy Philipps és Renée Elise Goldsberry kelti életre. Ha pedig még van mit bepótolnod, akkor a sorozat első két évadát a harmadikkal együtt március 14-től éred el a Netflixen.

4. Az ír kívánság

Közel két éve, hogy Lindsay Lohan visszatért a moziba egy könnyű, de igazán ünnepi romantikus komédiával, a Karácsonyi románccal, ami a Netflix egyik slágere lett akkoriban. Most ismét az általa már jól bejáratott műfajban láthatjuk viszont, ezúttal is egy szezonális témájú vígjátékban.

Lohan a könyvszerkesztő Maddie-t alakítja a filmben, aki Írországba utazik legjobb barátja esküvőjére, akit történetesen álmai férfija jegyzett el. Maddie megpróbálja félretenni érzéseit, ám pár nappal az esküvő előtt menyasszonyként ébred fel. Úgy tűnik, végre minden álma valóra válik, de talán mégsem ez az, amire igazán vágyik. Az ír kívánság premierje március 15-én lesz a Netflixen.

5. Shirley

Regina Kinget még 2019-ben kérdezték egy interjúban álmai projektjéről. A színésznő Shirley Chisholm életrajzával válaszolt: ő volt az első fekete képviselőnő az amerikai kongresszusban és aki indult az elnökválasztáson 1972-ben.

Mi már nagyon várjuk King alakítását, a sztár ugyanis 2019-ben elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat Barry Jenkins Ha a Beale utca mesélni tudna című James Baldwin regény adaptációjáért. A Shirley, amit az Oscar-díjas 12 év rabszolgaság forgatókönyvírója, John Ridley írt és rendezett, március 22-én debütál a Netflixen.

Fotó: IMDB