Izgalmas sorozatpremierekkel robbantja be az áprilist a Netflix

2024. március 27.
Áprilisban sem fogunk unatkozni: a Netflix izgalmas sorozatpremierekkel készül nekünk a tavasz második hónapjára.
Izgalmas sorozatpremierekkel robbantja be az áprilist a Netflix
  • 2024 áprilisában sem lesz hiány jó sorozatokból a Netflixen.
  • A Netflix idén áprilisra is izgalmas műsorokkal készül.
  • A Netflix áprilisi premierjeinek kínálatából szemezgettünk.

A hónap elejének mindig az egyik legizgalmasabb része, amikor kiderül, hogy mik lesznek a streaming platformok várható premierei a következő hetekben. A sorozatrajongók örülhetnek, 2024 áprilisában sem maradunk izgalmas szériák nélkül. A Netflix legalábbis gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozzunk.

Áprilisra is összegyűjtöttük a Netflix közelgő premiereit. A tavasz második hónapjában sem lesz hiány izgalmas sorozatokból, csak győzzünk válogatni a jobbnál jobb műsorok között. Irány a kanapé és kezdődjön a tévézés!

Netflix-premierek 2024. áprilisában:

1. Justin Willman trükkös tréfái (The Magic Prank Show with Justin Willman)

Április elsején (mikor máskor, mint bolondok napján) debütál a Netflixen a Justin Willman trükkös tréfái, amelyben a sorozat névadója, a bűvész-humorista és csapata bonyolult tréfáknak veti alá gyanútlan célpontjait. A műsorban Willman rendkívüli képességeit felhasználva olyan vidám csínytevéseket hajt végre, amilyeneket még soha nem látott a világ. Szakemberekből álló csapatával teljesen elbűvölnek majd minket.

A Critic’s Choice Awardra jelölt bűvész leginkább észbontó mentalista-képességeiről vagy klasszikus, kézügyességen alapuló trükkjeiről ismert. Tizenkét éves korában kezdte kitanulni a bűvész mesterséget: kártyatrükkökkel kezdte, hogy kartörése után ismét ügyesen mozogjanak a kezei, de láthattuk őt a The Late Late Show-ban is.

2. Megmagyarázhatatlan jelenségek aktái (Files of the Unexplained)

Április 3-án érkezik a Netflixre a Megmagyarázhatatlan jelenségek aktái. A dokumentumfilm hátborzongató jelenségeket jár körül: többek között láthatunk veszélyes találkozásokat, hátborzongató történeteket, hihetetlen eltűnéseket és más megmagyarázhatatlan eseményeket is.

3. Tetthely (Crime Scene) 4. évad

Szintén április harmadik napján debütál a Netflixen a népszerű krimisorozat negyedik évada. A Tetthely: Gyilkos a berlini éjszakában (Crime Scene Berlin: Nightlife Killer) 2012-ben játszódik. Egy rejtélyes gyilkosságsorozat félelmet kelt Berlin lakosaiban. Senki nincs biztonságban: a látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat elkábítják, méghozzá egy eddig ismeretlen anyaggal. A nyomozók nem tudják, melyik nyomon induljanak el.

A rettenetes gyilkosságok híre egész Németországban címlapokra kerül, és ahogy gyűlnek az áldozatok, a rendőrökön egyre nagyobb lesz a nyomás. A gyilkos szabadlábon kószál – legalábbis addig, amíg az egyik áldozata sikeresen el nem menekül.

4. Ripley

A New York-i szélhámos, Tom Ripley egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik. Mégpedig azért, hogy meggyőzze Dickie Greenleafet, a férfi fiát, hogy csavargás helyett inkább térjen hozzá haza. Innentől azonban szinte megállíthatatlanul követik egymást a gyilkosságok és a csalások.

A sorozat Patricia Highsmith 1955-ös, The Talented Mr. Ripley című krimijén alapul. A főszerepben Andrew Scottot, mint Tom Ripley-t láthatjuk, Dickie Greenleaf alakítja Johnny Flynnt, Dakota Fanning pedig Marge Sherwoodot. A Ripley című, nyolcrészes pszichológiai krimi-thrillersorozat premiere április 4-én lesz a Netflixen.

5. Antracit (Anthracite)

Április 10-én debütál a Netflixen az Antracit. A misztikus krimisorozatban egy régi ügy kerül elő újra, amikor egy riporter eltűnik, és a detektív lányát egy kis hegyi városba vezeti, ahol egy szekta, titkok és halál kísérti az embereket.

6. Szent Iván éjszakája (Midsummer Night)

Carina összehívja a családját a hagyományos svéd nyárközepi, Szent Iván éji ünnepségre. A vidám összejövetel azonban félresiklik, amikor mélyen őrzött titkok kerülnek napvilágra. A Netflixen április 11-én debütáló Szent Iván éjszakájában nem lesz hiány kapcsolatokból, házasságból, szerelemből, árulásból, reményből, álmokból, féltékenységből és megbocsátásból.

7. Brigantik (Brigands: The Quest For Gold)

A 19. század közepének Dél-Olaszországában a menekülni kényszerülő Filomena feladja a gazdag és szomorú életét, hogy kötelességtudó feleségből a banditák vezetőjévé váljon. A Brigantik premierje április 23-án lesz a Netflixen.

Fotó: IMDB