A Sárkányok háza és egy zseniális komédia is érkezik az HBO Max-ra júniusban

2024. május 31.
Az HBO Max 2024 júniusi premierjei között igazi ínyencségek lesznek: érkezik többek között a Sárkányok háza következő évada és egy zseniális komédia is.
A Sárkányok háza és egy zseniális komédia is érkezik az HBO Max-ra júniusban
  • Teljesen új különlegességek (mint az Everything Must Go) és régóta várt sikersorozatok folytatásával (Sárkányok háza) indítja a nyarat az HBO Max.
  • Dokumentumfilm-sorozat, fantasy, dráma és vígjáték is lesz az HBO Max júniusi kínálatában.
  • Mutatjuk, hogy szerintünk mik lesznek a legizgalmasabb premierek az HBO Maxon 2024 júniusában.

Az HBO Max minden ízlést kielégít a nyár első hónapjában. Az egyik legkiemelkedőbb esemény a Sárkányok háza második évadának premierje lesz. A Trónok harca előzménysorozatának következő részeit a hónap közepén mutatják be, addig viszont lesz időnk megnézni Dakota Johnson 2022-es vígjátékát, az Am I OK?-ot is.

Az HBO Max az elképzelhető leggrandiózusabb módon indítja a nyarat, mégpedig a Sárkányok háza második évadával. A Trónok harca előzménysorozatának következő részei június közepén érkeznek, de addig is lesz mit néznünk: például Julio Torres szürreális Fantasmasát, Hannah Einbinder stand-up-különlegességét, az Everything Must Go-t, vagy Dakota Johnson új filmjét, az Am I OK?-t.

Cikkünkben összegyűjtöttük a kedvenc júniusi HBO Max-premiereinket, hogy neked már ne kelljen ezzel bajlódnod.

HBO Max premierek 2024. június:

1. Ren Faire

A három részből álló Ren Faire egy amerikai dokumentumfilm-sorozat Lance Oppenheim rendezésében. A széria egy meghatározó utódlási válságot tár fel Amerika egyik legnagyobb reneszánsz jellegű eseményén, a Texas Renaissance Festivalon, miután az alapító bejelentette visszavonulását, ahol a potenciális örökösök egymással versengtek azért, hogy a saját elképzelésük szerint alakítsák át a fesztivált. A sorozat premierje június 2-án lesz.

2. Rendben vagyok? / Am I OK? 

Maga Madame Web, azaz Dakota Johnson játszik ebben a vígjáték-dráma filmben, amelyet (a való életben házasságban élő) Tig Notaro és Stephanie Allynne közösen rendeztek, és amelyet maga Allynne és Notaro élete ihletett. Johnson egy harmincas éveiben járó nőt, Lucyt alakít, aki eddig egyszerűen nem tudott boldog lenni. Sok csalódás vezet el ahhoz, hogy elgondolkodjon az életén, és még az is eszébe jut, hogy lehet, hogy valójában nem is a férfiak érdeklik. Dakota Johnson komoly önismereti utazásra indul a filmben, ahol az egyik legfontosabb tényező a nemi identitása, illetve a legjobb barátnője, Jane lesz, akit a Sárkányok házából is ismert Sonoya Mizuno alakít – a film pedig rendkívül érzékenyen közelíti meg a témát. Barátságuknak fontos megpróbáltatást kell kiállnia, amikor Lucy bejelenti, hogy elhagyja Los Angelest Londonért. Az Am I OK? június 6-án debütál az HBO Max-on.

3. Fantasmas

Julio egy különleges, értékes arany osztriga-fülbevalót szeretne felkutatni. El is kezdi keresni, útja során pedig különös karakterekkel fonódik össze az élete egy alternatív, vicces, de hátborzongató New Yorkban, akik mindannyian értelmet keresnek az életüknek és kapcsolódni szeretnének valaki máshoz. A Fantasmas egy hat epizódból álló vígjáték, amit Julio Torres rendezett és írt egy személyben, ráadásul a főszereplőt is ő játssza. A vendégszerepekben Julia Foxot, Kim Petrast és Steve Buscemit láthatjuk. A sorozat június 7-én debütál az HBO Maxon.

4. Hannah Einbinder: Everything Must Go

A Hacks – A pénz beszélben nyújtott alakításáért Emmy-díjra jelölt Hannah Einbinder egy új vígjáték-különlegességgel mutatja be stand-up képességeit. Einbinder egy izgalmas, pszichedelikus utazásra viszi a nézőket komikus történetekkel, karakterekkel, viccekkel és sok más meglepetéssel. Az Everything Must Go premierje június 13-án lesz az HBO Max felületén.

5. Sárkányok háza / House of Dragons 2. évad

A Trónok harca előzménysorozata brutális háborúval tér vissza. A Sárkányok háza lordjainak oldalt kell választaniuk: vagy a zöldek, Alicent Hightower (Olivia Cooke) és a fia, Aegon II. Targaryen (Tom Glynn-Carney) vagy Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) és férje, egyben a nagybátyja, Daemon Targaryen (Matt Smith) oldalára állnak. A Sárkányok háza első része június 16-án debütál az HBO Max-on.

Fotó: IMDB, Forrás: TV Guide