Izgalmas sorozatpremierekkel robbantja be az áprilist az HBO Max

2024. március 28.
Áprilisban sem fogunk unatkozni: az HBO Max izgalmas sorozatpremierekkel készül nekünk a tavasz második hónapjára.
Izgalmas sorozatpremierekkel robbantja be az áprilist az HBO Max
  • 2024 áprilisában sem lesz hiány különleges sorozatokból az HBO Max-on.
  • Az HBO Max idén áprilisra is izgalmas műsorokkal készül.
  • Az HBO Max áprilisi premierjeinek kínálatából szemezgettünk.

A hónap elejének mindig az egyik legizgalmasabb része, amikor kiderül, hogy mik lesznek a streaming platformok várható premierei a következő hetekben. A sorozatrajongók örülhetnek, 2024 áprilisában is lesz mit néznünk, és egy percre sem maradunk izgalmas szériák nélkül. Az HBO Max legalábbis gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozzunk.

Április hónapra is összegyűjtöttük az HBO Max közelgő premiereit. A tavasz második hónapjában sem lesz hiány izgalmas műsorokból. Lesz dokumentumfilm-sorozat, fikció és valós eseményeken alapuló történet is, csak győzzünk válogatni a jobbnál jobb műsorok között. Pattogjon a popcorn, irány a kanapé és kezdődjön a tévézés!

HBO Max premierek 2024. áprilisában:

1. Szétszakadt ifjúság (Divided Youth / Da Ponta Pra La)

A São Paulóban játszódó sorozat élesen bemutatja a periférián és a nyüzsgő nagyvárosok központjában élő fiatalok közötti társadalmi és kulturális különbségeket. Egy fiatal lánynak megölik a legjobb barátját. Szegénységben él, mégis sikerül bejutnia Brazília legnépesebb városának legelőkelőbb iskolájába, hogy megtalálja a gyilkost. A Szétszakadt ifjúság premiere április 4-én lesz az HBO Maxon.

2. Jellystone 3. évad

Gyerekkorunk kedvenc Hanna-Barbera szereplői Jellystone bájos városában élnek, dolgoznak, és játszanak. A Foxi Maxi, Maci Laci, Kutyapa, Belekuty, Jabberjaw, Loopy De Loop, Magilla Gorilla, Turpi úrfi és El Kabong mindennapjait bemutató mesesorozat harmadik évada április 6-án érkezik az HBO Maxra.

3. Spencer (All American) 6. évad

A Spencert az NFL-sztár, Spencer Paysinger igaz története ihlette. Kiemelkedő eredményei miatt figyeltek fel a középiskolás sportolóra, aki a Los Angeles-i gettónegyedből Beverly Hillsbe szerződik egy helyi középiskola amerikai futball csapatához. Az édesanyja és a legjobb barátja szerint meg kell ragadnia a hatalmas lehetőséget, mert csak így tud kitörni. A Daniel Ezra által alakított Spencer elé rengeteg kihívás gördül, ahogy a két különböző világ között kell ingadoznia és boldogulnia. A sorozat hatodik évadát április 6-tól streamelheted az HBO Maxon.

4. The Synanon Fix

A Synanon ötlete Charles „Chuck” Dederich fejéből pattant ki 1958-ban. A vallásos mozgalom eredeti célja az volt, hogy egyfajta rehabilitációs központként drogfüggőket kezeljenek. A Synanon közössége gyorsan növekedett, de az idő múlásával a terápiás kezelések egyre szélsőségesebbé váltak: nem volt idegen tőlük a gyermekbántalmazás és a testi sértés, sőt a gyilkossági kísérlet sem.

A Sundance Filmfesztiválon debütáló The Synanon Fix című négyrészes dokumentumfilm-sorozat a mozgalom felemelkedését és bukását tárja fel, az egykori tagok szemszögéből elmesélve. A miniszéria április 9-én debütál az HBO Maxon.

5. A szimpatizáns

Többszörös szereplőként csillogtatja meg tehetségét Robert Downey Jr. Viet Thanh Nguyen azonos nevű Pulitzer-díjas regényének adaptációjában. A színész ráadásul producere is a felkavaró és akciódús, A szimpatizáns című kém-thriller minisorozatnak. A széria egy francia-vietnámi kém kálváriáját követi nyomon a vietnámi háború utolsó napjaiban, többek között olyan sztárokkal, mint a Grace klinikából ismert Sandra Oh. A sorozatot április 14-én mutatják be az HBO Max-on.

6. Sierra Madre: Küzdelem az Édenkertben (Sierra Madre: Clash in Paradise / Sierra Madre: Prohibido Pasar)

Új mexikói sorozat az HBO Maxon: A Sierra Madre: Küzdelem az Édenkertben című szériában a latin-amerikai ország egyik emblematikus városa, Monterrey elitjének titkait ismerhetjük meg a Parras család szemszögéből bemutatva. A família mindent megtesz azért, hogy kívülről makulátlannak látszanak, de jól tudjuk, hogy általában semmi sem az, aminek látszik – ők mégis fenn akarják tartani az illúziót. A sorozat április 21-én debütál a streaming platform felületén.

Fotó: IMDB