A tudatalattink mindenre választ adhat

2020. szeptember 19.
Utánajárunk, miért is az SVT az egyik legtökéletesebb módszer arra, hogy feltárjuk tudatalattink döbbenetes mélységét, és felszínre hozzuk és kijavítsuk az összes negatív blokkot, önpusztító programot.

A rohanó hétköznapokban észre sem vesszük, hogy mennyi mindent befolyásolnak a hiedelmeink és félelmeink. Egyszerűen azt érezzük, hogy hiába töltünk rengeteg időt pozitív gondolkodással, valahogy életünkben ez nem jelenik meg, nem arra tartunk, amit célként kitűztünk magunk elé. Ilyenkor hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, holott minden, amit életünk során tapasztalunk, a saját, szellemi részünk, és tudatalatti akaratunk beleegyezésével történik. Az SVT az egyik legtökéletesebb módszer arra, hogy feltárjuk tudatalattink döbbenetes mélységét, majd felszínre hozzuk és kijavítsuk az összes negatív blokkot, önpusztító programot, amit most, vagy előző életeink során felhalmoztunk magunkban.

Hogyan működik az SVT?

Az Spirituális Választechnika módszer a hipnózistól eltérően a probléma gyökerét tárja fel úgy, hogy az egyén nem éli át újra a múltban már megtapasztalt fájó traumákat. A tanácsadó az ingája segítségével, egy bonyolult táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatával találja meg – mint egy profi nyomozó – a páciens életét akadályozó, romboló energiákat. Az inga kimozdulása egy akaratunktól független, reflexszerű (ideomotoros) izomválasz, ami a Felső Éntől, valójában a kollektív tudatból hívja le azokat az információkat, amik a blokkokat és a negatív gondolati beidegződéseket generálják. A Felső Énnel való kapcsolat segítségével hozzáférünk az Akasha feljegyzésekhez (ez az egyén lelkének összes tapasztalását tartalmazó tudatalatti adatbázis), és rétegről rétegre a probléma gyökerétől kitisztítjuk a diszharmonikus bevésődéseket, negatív programokat múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan egyaránt. A tisztítás után pedig feltöltjük pozitív eszmékkel, mintákkal a blokkoló energiák helyét. Ez a szellemi önismereti módszer minden esetben a páciens aktív közreműködésével történik, ő maga fogalmazza meg a törlő mondatokat, és ad parancsot az elméjének tudatosságával, akaratával, valamint a hitével.

Mi az a tudatalatti elme, miért ezzel dolgozunk?

A tudatalatti elme egy „óriási számítógép”, ami a test öt érzékelő mechanizmusán és a gondolatokon keresztül programoz. Valójában egy olyan tárhely az agyunkban, ami elmenti az összes evilági, és előző életünkben megtapasztalt örömteli, fájdalmas eseményt, amelyek kivetülnek a jelen életünkre, és pozitív vagy negatív irányba befolyásolnak minket mentális, érzelmi, fizika és pszichológiai síkon. A Spirituális Választechnika a tudatalatti programokban kutatva megkeresi, majd átprogramozza azokat a kihívást jelentő elemeket, amik blokkolják az egészséges és boldog életvitelünket.

Mire használjuk az SVT-t, és mire nem?

Más elemző, tanácsadó technikákkal nem összehasonlítandó, inkább azok kiegészítésére szolgáló tisztító és átprogramozó technika. Nem ad kész megoldásokat, nem mondja meg at ötöslottó nyerőszámait sem, mert a Felső Énünk nem erre való. Inkább segít tiszta, jól értelmezhető válaszokat adni egy lehetséges probléma mögött meghúzódó tudatalatti blokkok feltárására és újraprogramozására. Ha érzelmi problémákkal, függőségekkel, kapcsolati problémákkal, fóbiákkal, tanulási nehézségekkel, negatív szokásokkal, és az életünket gátló bármilyen romboló akadályt érzékelünk magunkon, arra viszont tökéletes megoldást ad a Spirituális Választechnika.

 Olvastad már?

Vigyázzunk a kóklerekkel! Pár hasznos tipp, hogy megtaláld a tökéletes tanácsadót:

Az elmúlt években számtalan SVT-tanfolyam és tanácsadó hirdeti magát, azzal hitegetve a leendő pácienst, hogy ő bizony képes megváltoztatni bárki életét pár ingalóbálással. Egy profi tanácsadó nem befolyásolja a kuncsaftot, nem erőltet rá semmilyen hitrendszert, sémát, technikát és elméletet. Ha azt hallod: „…ezt kell tenned, azt nem teheted” vagy „válj el tőle, mert nem ő az igazi…!” – illetve ehhez hasonló befolyásoló megnyilvánulásokat közvetít, akkor a tanácsadó a saját egójából dolgozik, és kizárja a páciens szabad akaratát a változás elérésében. Minden alkalommal a technikát végző személy kizárólag a kliens lélekkrónikáját tárja fel, és a negatív blokkokat szünteti meg, de ahhoz, hogy bárki élete megváltozzon, és jó irányba mozduljon, kizárólag az egyén választásán, akaratán és döntésén múlik, az SVT-t végző személy maximum kíséri ezen az úton.

Ne válaszd az SVT-t, ha nem hiszel benne, annyit nem ér 15-20 000 Ft/alkalom, hogy teszteld a módszert.

Készülj fel a találkozás előtt! Írj össze olyan problémákat, amikben azt érzed, hogy elakadtál és nem tudsz túllendülni. Érdemes minden problémához egy-egy kérdéssort készíteni, hogy ne a helyszínen találd ki, mire vagy kíváncsi.

A konzultáció időtartama 1-1,5 óra hosszat vesz igénybe. Egy alkalommal egy életútra vonatkozó tisztítást végzünk. Tapasztalatom az, hogy egy bizonyos élethelyzettel kapcsolatban 1 hónapon belül nem kell többször dolgoznunk. Van, akinél már egy alkalom megoldja a problémát, de van akinél 2-3 konzultációra is el kell jönnie, mert a körülmények hatására a lélek visszaintegrálja a programokat, vagy az elakadást több szempontból nézve tudja feltárni és kitisztítani a Magasabb Tudatosságú Én.

A konzultáció online felületen is működik, hiszen a lélek nem ismeri a tér/idő fogalmát, tisztításokat virtuálisan is el lehet végezni.

Szerző: Pusztai Olivér life coach & tréner

Fotó: Unsplash

Kattints tovább!