GabriellaVeszpremi új kiegészítőkollekciója, a Pearl

2020. június 05.
Magas minőség, izgalmas dizájn, jövőbe mutató megoldások, amelyek most környezettudatos szemlélettel egészültek ki. A GabriellaVeszpremi táskái, kiegészítői ebben a szezonban is könnyen a kedvenceink lehetnek.

A felhasznált anyagokkal, a tervezési és technológiai megoldásokkal egy kis csavart csempésznek a mindennapi használati tárgyakba. Az egyedi, kézzel készült daraboknak köszönhetően mi is felfedezhetjük a harmóniát a játékos elegancia és absztrakt minimalizmus között. A márka lételeme a kísérletezés, és új kollekciójával kétségtelen, hogy sikerült most is megszólítania azokat a nőket, akik szeretnek kísérletezni és mernek önmaguk lenni.

A környezettudatosság jegyében ráadásul a szabás során lehulló bőröket használnak, amelyek rétegezéséből alakulnak ki azok az egyedi és utánozhatatlan formák és színek, amelyek a megmunkálás után a kész termékekre kerülnek. Funkcionális dizájn a (környezet)tudatosság jegyében! A saját fejlesztésű technológia különlegessége, hogy minden darab egyedülálló és megismételhetetlen, így őrizve meg viselőjük számára a kivételesség érzését.

A legújabb, Pearl kollekciót alkotó tárgyak mindegyikét különlegessé teszi a márka védjegyeként ismert layers technológiával készült rétegezett bőr „gyöngyök”. Az igazgyöngyök inspirálták a kiegészítőelemek megalkotását, ezért is kapta a kollekció a Pearl nevet. A táskák fazonjai között találunk kisebb és közepes méretű oldaltáskákat, amelyeket övtáskaként is hordhatunk, de egy izgalmas hátizsák és két új szandál is a kollekció része. Színeiben pedig? Az óceán színharmóniáját próbálta visszacsempészni (az életünkbe is) a vízkék, a korall és az ezüst párosításával. Minden táska egyedi, a kiegészítőelemek, színek és méretek a táska tulajdonosának kívánsága szerint alakíthatók, hogy teljes mértékben személyre szabhatóak legyenek.

11 fotó megtekintése

Fotó: Albert Anna
Modell: Albert Réka

Olvasd el interjúnkat a tervezővel!