A telefontartós leggings új szintre emeli a futás élményét

2015. december 04. |

Nincs több kifogás, irány a futópálya! Készülhet az a motiváló playlist, ugyanis van már telefontartós futónadrág, amivel zavartalanul sportolhatunk kedvenc számainkra.

Talán akad, aki megkérdőjelezi a telefontartós futónadrág létjogosultság, pedig rengeteg valós problémát old meg ez az új leggings. Ugyanis ha futásra indulnánk, akkor az alábbi lehetőségeink vannak: zsebes nadrágban indulunk neki, és a túlméretezett okostelefonunk minden combhajlításnál maga alá gyűri a ledolgozni kívánt combzsír hátsó vagy elülső részét; a kezünkben fogjuk a telefont és némán imádkozunk, hogy ne ejtsük el a lelkes karlendítések közepette; vagy egyszerűen lemondunk a zenehallgatás élményéről.

De ezekre már semmi szükség, hiszen megszületett az intelligens leggings koncepciója, egy olyan nadrágé, ami már a mobilodat is tudja tárolni. Sőt, még egy csomó mást is tud. Légáteresztő anyaga van, rugalmas, nem csúszik le a derékrészen, és állítólag a mosást is kiválóan bírja. A világmegváltó futónadrág sajnos egyelőre még csak prototípus – egy Kickstarter kampány keretei között gyűjtenek a széles körben elérhető megvalósításáért. Ha minden jól megy, az eredeti (nőknek szánt) koncepció után egy férfiaknak készülő változat is tervbe kerül majd.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Napi design