A telefontartós leggings új szintre emeli a futás élményét

2015. december 04.
Nincs több kifogás, irány a futópálya! Készülhet az a motiváló playlist, ugyanis van már telefontartós futónadrág, amivel zavartalanul sportolhatunk kedvenc számainkra.

Talán akad, aki megkérdőjelezi a telefontartós futónadrág létjogosultság, pedig rengeteg valós problémát old meg ez az új leggings. Ugyanis ha futásra indulnánk, akkor az alábbi lehetőségeink vannak: zsebes nadrágban indulunk neki, és a túlméretezett okostelefonunk minden combhajlításnál maga alá gyűri a ledolgozni kívánt combzsír hátsó vagy elülső részét; a kezünkben fogjuk a telefont és némán imádkozunk, hogy ne ejtsük el a lelkes karlendítések közepette; vagy egyszerűen lemondunk a zenehallgatás élményéről.

De ezekre már semmi szükség, hiszen megszületett az intelligens leggings koncepciója, egy olyan nadrágé, ami már a mobilodat is tudja tárolni. Sőt, még egy csomó mást is tud. Légáteresztő anyaga van, rugalmas, nem csúszik le a derékrészen, és állítólag a mosást is kiválóan bírja. A világmegváltó futónadrág sajnos egyelőre még csak prototípus – egy Kickstarter kampány keretei között gyűjtenek a széles körben elérhető megvalósításáért. Ha minden jól megy, az eredeti (nőknek szánt) koncepció után egy férfiaknak készülő változat is tervbe kerül majd.