A magyar csokoládémanufaktúra összesen 6 termékkel nevezett a rangos világverseny kelet-európai szekciójába – újabb rekordteljesítményként 5 ínyencség be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, ráadásul a nyertesek közül 3 a mindössze néhány hete bevezetett termékkategóriákba tartozik.
Aranyérmes lett a manufaktúra egyik első számú újdonsága, a Petit 21 – a kifinomult csokoládélapocskák. A legkiválóbbak között végzett még a kékáfonyás joghurtos feketeribizlis Raffinée, ezüstérmes lett az új termékkategória, a Petit 21 pikáns és magával ragadó karamell-yuzu párosa és a szintén új születésű, az aszalt gyümölcs és a francia étcsokoládé találkozásából született Voilé Mangó, valamint bronzérmet vitt haza a felejthetetlen ízvilágú, Ruby csokoládés Raffinée csoki.
Az eredmények további izgalmakat tartogatnak még a csokoládémanufaktúra számára, a regionális versenyben díjazott termékek ugyanis jogosultak a nevezésre az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjére, amelynek zsűrizése hamarosan megtörténik, ünnepélyes díjátadója pedig a reneszánsz fővárosában, Firenzében kerül megrendezésre 2018. november 17-én.