Gyönyörű printekkel újít a magyar Bomo Art manufaktúra

2019. június 14. |

Újjászületett a Bomo Memo, a Bomo Art manufaktúra régóta sikeres jegyzetfüzet-sorozata. Az új minták mellett továbbra is kaphatók a hőlégballonos irkák.

Megújul a Bomo Art egyik legnépszerűbb terméke. A papír- és bőrtermékeket készítő kézműves manufaktúra több mint húsz éve készíti első látásra felismerhető grafikáit, ezek közül külön sorozat ünnepli a múlt századelő és forduló dekoratív művészetét.

Régóta tervezgették már egyik legnépszerűbb termékük, az A5-ös méretű jegyzetfüzet átalakítását, felfrissítését. Az új dizájnnal díszített füzeteket most két tematikus szettbe rendezték, a kétféle csomag közül az egyiken az Art Deco, a Szecesszió és az Art Nouveau csomagolópapírjaink illusztrációi tűnnek fel. Érdemes a borítóhoz illeszkedő címkékre is vetnünk néhány pillantást, hiszen ezek sem a jól bejáratott designt követik.

Hologramos bullet journallel erősít a magyar márka

Hologramos bullet journallel erősít a magyar márka

Az ausztrál Jack and Huei Design Studió projektje motiválta a DOT for You-t arra, hogy stílusos módon hívja fel a figyelmet a globális felmelegedés veszélyeire. Így született meg a hologrammos Bujo. 

A másik füzetcsomag témája az örök kedvenc: a hőlégballon, ami már több mint tíz éve a Bomo Art egyik központi motívuma. Ismertetőjükben azt írják: „számunkra a művészi szabadságot, az emberi gondolatok szárnyalását jelképezi. Most egy szetten belül különféle híres hőlégballon modelleket vonultatunk fel a 18-20. századból.”

A füzetek előzékéhez olyan környezetbarát papírt választottak, amely 30 százalékban újrahasznosított, megújuló energiával készül, és 15 százalékban növényi (mandula, olajbogyó és cseresznye) rostokból áll.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design