Akasszunk egy pohár fröccsöt a fülünkbe!

2019. július 10.
A Soadyart kedves, vicces, de nem giccses. Apróságok, amelyek minden egyszerű outfitet képesek feldobni egy vidám mintával és színnel – különösen nyáron. 

Fröccsöt a fülbe? A Soadyart apró ékszereivel ez is lehetséges. A márka jókedvű grafikái egyszerűek, de éppen ebben rejlik a zsenialitásuk, hiszen sűrítő megfogalmazásukkal sokunknál „betalálnak”.

„A SoadyArt küldetése egyszerű: hétköznapi, de mégis egyedi kézműves ékszerek és egyéb saját grafikákkal ellátott kiegészítők készítése azok számára, akik szeretik a hazai alapanyagokból elkészített, különleges termékeket. Kedvenc termékeimet, az „irkafülbevalókat” egyesével, kézzel rajzolom, igy sosincs két teljesen egyforma termék”– mondja Raveloson Andrea.

A fröccsös poháron túl balatoni vitorlást, halat vagy akár icepopot és friss gyümölcsöket is a fülünkbe akaszthatunk. Akár gyerekeknek is tökéletes ajándék válhat egy-egy Soadyart darabból, de a kreatív csomagolásnak köszönhetően felnőtteknek is vicces meglepetés lehet belőlük. A fülbevalók mellett még grafikás sörnyitó kulcstartót, kitűzőket, matricákat, tetoválásokat is rendelhetünk az alkotótól és meglephetjük vele a szeretteinket anélkül, hogy súlyos ezreket költenénk designtermékekre.