Szeretkezni a felhők felett: ilyen a valódi Mile High Club tagjának lenni

2022. február 23.
Üzleti koncepciót csináltak sok ember legtitkosabb vágyából: a repülőgépen szexelésből. A Love Cloud nevű charterjáratokat üzemeltető cég magánutat ajánl azoknak, akik szeretnék új magasságokba emelni kapcsolatukat.

Az ötlet végtelenül egyszerű: befizetünk 995 dollárt, és ezért 45 percen át repkednek velünk egy magángéppel, hogy szexelhessünk a felhők fölött. Nem feltétlenül kell szexelni: 1195 dollárért házasságot is köthetünk a repülőgép fedélzetén. Ha még hozzácsapunk 100 dollárt, kapunk egy egyfogásos romantikus étkezést, 1595 dollárért pedig háromfogásost. Plusz háromszáz dollár a pezsgő és a limuzinos szállítás a reptérre. Ám nem ezek a legnépszerűbbek a Mile High Club Flight szolgáltatásai közül: Andy Johnson, a Love Cloud 40 éves pilótája és alapítója szerint a pilóta által aláírt tagsági kártya az, amire a leginkább vágynak azok, akik a felhők fölött szeretnének szexelni. 

repulogep-szex

„Mosollyal az arcodon érkezel, és még szélesebb vigyorral hagyod el a gépet” – mondta Johnson, aki igazi szenvedéllyel és remek humorral beszél Las Vegasban (hol máshol?!) üzemelő szolgáltatásáról. Cessna 414-es gépét például varázsszőnyegnek nevezi, és vidáman idézi fel legemlékezetesebb utasait, például azt a párt, amely pilótának és stewardessnek öltözve érkezett a légi légyottra. A Love Cloud szolgáltatását általában párok veszik igénybe, de előfordult már hármas és négyes is. Ilyenkor plusz 200 dollár fejenként a repülés.

Dupla matrac, szaténpárna

Aki igénybe veszi a szolgáltatást, hogy beléphessen a levegőben szexelők klubjába, a fedélzeten egy dupla matrac vár rá, rengeteg szaténpárnával. Egy függöny választja el az utasteret a pilótától, aki zajszűrős fülhallgatót visel, és nem hagyja el a pilótafülkét a repülés ideje alatt. Az nem is kérdés, hogy minden repülés után újrahúzzák az ágyneműt és kitakarítják a repülőt. Ha valaki a romantikus vacsorára fizetne be, az matrac helyett asztalt, székeket és egy aprócska bárt talál a fedélzeten. Ám azzal jó, ha mindenki tisztában van, hogy alkoholt nem szolgálnak fel a Love Cloud járatán, legfeljebb a feláras pezsgőt. 

„Segítünk megelőzni, hogy az emberek elváljanak. Ebben biztos vagyok” – mondta Johnson. Ez kissé didaktikusan hangzik, ám sok olyan utasa volt már, aki esküdött rá, hogy a felhők feletti élmény jót tett a kapcsolatának. Ilyen például a 30 éves, kaliforniai Chris Gutierrez Lopez, aki a párját a tízéves évfordulójukon lepte meg egy vacsorával a repülőn, miután épp nehéz időszakon volt túl a kapcsolatuk. „Gondjaink voltak, és azt akartam, hogy tudja, fontos nekem – mondta Lopez. – Ezért fizettem be a romantikus csomagra inkább, nem a mile highra.” A férfi terve bevált: „amikor felszálltunk, már füléig ért a szája.” Azt is hozzátette, hogy legközelebb biztosan a szenvedélyesebb programra neveznek majd be.

A 45 éves Frelima Howard megkésett nászajándékként kapta a felhőkön túli gyönyört egy barátjától még 2016-ban. „A férjem és én is csatlakoztunk a mile high klubhoz már korábban, de jó volt meghittebben is átélni ezt” – mesélte. „Csak nem volt elég hosszú” – tette hozzá 56 éves férje, amivel felesége is egyetértett. Annyira elvesztették ugyanis az időérzéküket, hogy végül nagyon kellett kapkodniuk. „Soha nem öltöztem fel még olyan gyorsan életemben” – mondta a feleség. 

Szárnyaló ajándék

Szintén ajándékba kapta az exkluzív klubtagságot a 28 éves Katherin Nguyen röntgenassszisztens a férjétől, aki születésnapja alkalmából lepte meg a gyönyörteli repüléssel. „Mindig ki akartam próbálni, de azt hittem, csak a filmekben létezik – mondta a nő. – Sose gondoltam volna, hogy egyszer kipróbálhatom.”

Brian Álvarez kultúrantropológus szerint, aki a város kulturális értékeit bemutató túrákat vezet Las Vegasban, azt mondta, „a Love Cloud kultúrtörténeti hagyományokat folytat a városban”. Las Vegasban mindig jelen voltak az ilyen ötletek a szórakoztatás világában. Álvarez szerint a felhők fölötti gyönyört kínáló vállalkozás egyszerűen csak kombinálja a helikopteres túrák, esküvői kápolnák és nászutas lakosztályok kínálatát, ezzel állva be az olyan helyi újdonságok közé, mint a víz alatti, búvárruhás kaszinózás és a topless táncosok, akik előadásukat jegesmedvének öltözve kezdik egy műanyag jéghegyen.

Forrás: New York Times Fotó: Unsplash

Olvass tovább!