A 3 legviccesebb szexpóz, ami még élvezetes is

2021. szeptember 16.
Garantáltan felpezsdíti a szexuális életet, ha új pózokat próbáltok ki – kezdjétek ezekkel, amiknek már a neve is annyira vicces!

Ha szívesen kísérletezgettek a hálószobában, jó hírünk van: szinte végtelen azoknak a szexpózoknak a száma, amiket kipróbálhattok azért, hogy felkorbácsoljátok a szenvedélyt. Őrizzétek meg hosszan a kalandvágyatokat, és próbáljátok ki a gyakorlatban, milyen örömöket tartogatnak ezek a vicces nevű pozitúrák! Ki tudja, talán épp ma találjátok meg közöttük legújabb kedvenceteket!

A 3 legviccesebb szexpóz

A változatosság gyönyörködtet

Egy 2013-as kutatás szerint – ami több mint 1000 fő bevonásával készült – a párok csaknem kétharmada az együttlétek során mindig ugyanazt a 2-4 szexpózt váltogatja, ami hosszú távon igen egyhangúvá teheti a szexuális életet. Itt az idő, hogy megelőzzétek vagy orvosoljátok a szex ellaposodását, amihez 3 klassz pozitúrát is hoztunk!

1. Ülő talicska

A behatolást végző fél üljön az ágy vagy a kanapé szélére, a páros másik tagja pedig kerüljön nyeregbe, hátat fordítva a partnerének. A felül lévő fél óvatosan hajoljon előre, majd tenyerével támaszkodjon meg a talajon és lábával szorosan fogja közre párja csípőjét.

Ez a testhelyzet azoknak ajánlott különösen, akik kedvelik a hátsó behatolást, a kutyapóz alternatívájaként. Ha a pár mindkét tagjának tetszik az ötlet, a behatoló fél kezei vándorútra indulhatnak, és anális kényeztetésbe kezdhetnek, hogy tovább fokozzák az élvezeteket.

2. Perecmártogató

A nő feküdjön az oldalára, és felül lévő nyújtott lábát emelje a magasba, hogy készen álljon a behatolásra. A partnere térdeljen elé és péniszével kezdje el a kényeztetést. Az oldalán fekvő fél egyik lába így a behatoló teste alatt helyezkedik el, miközben a másikat a dereka köré fonhatja a tökéletes eggyé válásért. 

Ez a testhelyzet mély és erőteljes behatolást tesz lehetővé, miközben a pár tagjai intenzív szemkontaktust tarthatnak fenn. Ha izgatnak azok a szexpózok, amik oldalsó behatolással járnak együtt, ezt semmiképp se hagyjátok ki!

A 3 legviccesebb szexpóz

3. Vallatószék

Ennek a pozitúrának a kivitelezéséhez szükség lesz egy székre, és egy nyakkendőre vagy selyemsálra a kikötözéshez. A pár egyik tagja helyet foglal a széken, majd a másik fél hátraköti a csuklóját, valamint a bokáját. Az a fél, akinek szabadon maradnak a kezei, orálisan, szexjátékokkal vagy kézzel kényeztetheti a vallatószékben ülő partnerét. 

Ez a pozíció tökéletes választás azoknak, akiket lázba hoz a kikötözés és a változatos kényeztetés, hiszen a szabad kezekkel rendelkező fél szinte bármit megtehet a másikkal! Igazán sok lehetőség nyílik így arra, hogy felfedezzék egymás erogénzónáit, és a szerepjátékok is feldobhatják az együttlétet!

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?