Három kötelező szépségújdonság novemberre

2018. november 13.
Ezen a héten több remek újdonságról is fülest kaptunk, amelyből összeállítottunk egy helyes és sokszínű hármast nektek!

Alkalmi lakk-külső!

A Giorgio Armani Eye Quattro Fantasy – limitált karácsonyi paletta már az adventi időszakot idézi meg, na de hogyan! Az olasz luxusbrand új, exkluzív és a harmónia jegyében alkotta meg az adventi szezonra azt a tökéletes színkombinációkat felvonultató szemhéjpalettát. A színskála minket meggyőzött, hogy finoman fogalmazzunk, de a lakkozott külsőnek végképp nem tudunk ellenállni. Álomszép sminktermék, még karácsonyi mércével mérve is…

23 500 Ft

Dupla illatdinamit

A s.Oliver AUTHENTIC a gőzölgő teacsészék, a begyújtott kandalló és a puha kanapén való bekuckózás időszakát idézi meg. Ahogyan az otthonos meghittség kellemes pillanatait is jobb kettesben élvezni, úgy a parfümmárka is duóbban gondolkodott az illat megalkotásánál. A női illatkompozícióban a virágos árnyalatok bársonyos illatakkordokkal ötvöződnek, összjátékukból pedig érzéki, virágszirmos illat-téma bontakozik ki, míg a férfi illatpár eleven és időtlen, amely a serkentő, friss illatkomponenst fás, férfias jegyekkel társítja.

s.Oliver AUTHENTIC Women Eau de Toilette, 50 ml, 8448 Ft
s.Oliver AUTHENTIC Men Eau de Toilette, 50 ml, 8448 Ft

A napfény ihlette ragyogás

Az őszi-téli időszakban a bőrünk fontos szerepet játszik a mindennapjainkban, hiszen nemcsak testünk első védelmi vonala, hanem befolyásolja a megjelenésünket, az első benyomást, ezáltal a személyes kapcsolatainkat is. Így elengedhetetlen a megfelelő bőrápolás, ebben nyújt segítséget az AVON innovációja, az értékes olajok különleges kombinációját tartalmazó Justine bőrápoló olaj, amely egyenesen Dél-Afrikából érkezett.


15 300 Ft